Jagienka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Zdjęcia księcia Knapika: księcia wszytsko interesuje... włazi na wszytsko, nasłu****e, olada, obserwuje.. jakby wszytsko było dla niego nowe :loveu: taki jestem grzeczny rana na łebku :-( Musiałem wleźć... nie byłbym sobą :loveu: Quote
Jagienka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Taki jestem wpatrzony w człowieka... wrodzona ciekawość.... również ślady po ugryzieniach... Pani dokror wygoliła miejsca ugryzień... tutaj odrastająca sierść tak się zaprezentuje, może to co da... :roll: ooo, a tutaj widac obwąchiwanie twarzy... :loveu: Quote
Jagienka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Do zwierząt jest nastawiony pokojowy.. anawet naśladuje starszych kolegów :) Książe Knapik w pełnej krasie :loveu: Quote
kasia_777 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Widziałam go w telewizji to sławny psiak :-) a ciekawe czy dużo było tel. po programie??? Quote
Jagienka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 kasia_777 napisał(a):Widziałam go w telewizji to sławny psiak :-) a ciekawe czy dużo było tel. po programie??? ogólnie sporo, ale na rasowe psiaki, na Knapika ani jednego :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 kasia_777 napisał(a):Widziałam go w telewizji to sławny psiak :-) a ciekawe czy dużo było tel. po programie??? Po Kanpika ni bylo zadnych telefonów :-( ,a on jest taki uroczy taki przytulaśny ,tylko ludziska nie chca wygladem zwykych zwierzaków bo nie wiedza ,ze one sa najkochańsze. Knapik jest cudowny. Quote
kasia_777 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Trzeba mieć nadzieję, przeciez dwa staruszki znalazły domy po ostatnim programie (to znaczy że niekoniecznie ludzie szukają rasowych i młodych) musi więc poczekać bo jeszcze go nie dopatrzył ten jeden jedyny człowiek.:loveu: Quote
taks Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 mam taki jeden domek który jest w trakcie szukania (w tych dniach się wyjaśni czy nadal wolny) dlatego na wszelki wypadek pytam jak Sitek względem dzieci ? Dzieci 5 i 10 l. i wiedzą co wolno w zabawie z psem( niedawno odszedł sznaucer brodacz staruszek) ale domek stawia sprawę jasno - zero agresji. Jeśli coś wiecie na ten temat to prosze o inf Quote
Jagienka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 taks, wczoraj w programie był Piotruś, nie wiem ile miał lat, coś ok 7 tak na oko, dzieciak wychowany z rottweilerami więc miał podejście do psów. Delikatnie głaskał Knapika, a on wdrapywał się na siedzenie i obwąchiwał mu buzię, dawał delikatne buziaki. Dla Knapika wszystko jest nowe i wszytsko przyjmuje z zainteresowaniem. On po prostu nie zna dzieci, ale w kontakcie z pIotrusiem był bardzo delikatny. On sam jeszcze jest dzieciak ma ok 1-1,5 roku, więc myśle, że dopasowaliby się ;) Bawi się równie delikatnie, zaczepia łapą, wywala się na plecy :loveu: ale zabawek nie zna, ostatnio sprawdzałam na piłeczce tenisowej, przestraszył się i cofnął, ale obserwował... wszytsko nowe... Rozszarpał kołdre, którą miał w boksie, myśle, ze z samotności, bo on by chciał wszytsko pozanać, zobaczyc, tak ciekawie jest tam na zew, a on siedzi w boksie.... On teraz chłonie jak gabka wszytsko, więc łatwo będzie go nauczyc wielu rzeczy, jednak nie miał tez kontaktu ze zwierzetami chyba, bo reaguje z dziwieniem na każdego psa... w hotelu na spacerach naśladuje kolegów. To jest tabula rasa... od nowego domu zależy jak ją zapiszą. Jak dzieci nie będą mu faktycznie obić krzywdy to je pokocha. Uff się rozpisałam. :oops: Quote
taks Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzięki za inf. :loveu: namiary na Siteczka zapisane i przedstawię śliczności domkowi ... Quote
Jagienka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 taks napisał(a):Dzięki za inf. :loveu: namiary na Siteczka zapisane i przedstawię śliczności domkowi ... Bardzo dziękuje :Rose: Plakat Knapika: http://upload.miau.pl/3/33207.doc jeszcze sobie przypomniała, Knapik nie nadaje się do domu z kotami... goni je :) Quote
karusiap Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jaki serduszkowy plakat:eviltong: sie ktos zakochal:loveu: Knapik wyspacerowany,grzeczny,boks czysty byl jak przyszlysmy:) Quote
Jagienka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 karusiap napisał(a):jaki serduszkowy plakat:eviltong: sie ktos zakochal:loveu: no co? :oops: Quote
karusiap Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 trzeba Morie do Knapika przyzwyczic bo ciotka Jaga chyba zameczy odwiedzinami potencjalny dom... ja jej opowiadam a o tym psie a o tamtym...a ciotka co??"no tak fajnie...a Knapi tak nie robi,o tak Knapik robi....a Knapik.....":evil_lol::loveu: Quote
Jagienka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 karusiap napisał(a):trzeba Morie do Knapika przyzwyczic bo ciotka Jaga chyba zameczy odwiedzinami potencjalny dom... ja jej opowiadam a o tym psie a o tamtym...a ciotka co??"no tak fajnie...a Knapi tak nie robi,o tak Knapik robi....a Knapik.....":evil_lol::loveu: Karolina!! :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
paulus Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 karusiap napisał(a): sie ktos zakochal:loveu: zakochał, zakochał...:eviltong: ale Knapik jest bardzo sympatyczny psiak Quote
black sheep Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No nie dziwnie się bo uśmiech ma śliczny! :) Quote
Aga-ta Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a na dodatek szary, bury, ale nie ponury;) Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zrobię Knapikowi ogłoszenia. Musi go ktoś dostrzec. Jest słodki :) Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 adopcje.org http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=901916&cid=170 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22981249,Krakow_Zwierzaki___Adopcja,143-192.html zwierzakiwkrakowie.blox.pl http://krakow.gumtree.pl/krakow/97/13608297.html Quote
black sheep Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 allergo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245834048 Quote
Jagienka Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='black_sheep']allergo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245834048 bardzo, bardzo dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts