andzia69 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzisiaj moja corka zadzwonila do mnie - ponieważ nie jestem w Kielcach, a nad morzem z moimi 3 burkami - i powiedziała,że MAMY 4 psa!!!! No i opowiedziała mi jak babcia przyniosła do domu maluszka, ktorego ktoś wyrzucił, a jej sąsiadka go wzięła, ale nie może dac domku więc...moja mama wzięła i przyniosła do domu - a co! Jeden pies w tą czy tą strone nie ma w sumie znaczenia - tym bardziej,że na razie nie ma mnie i moich psiakow na miejscu. Trochę to moze chaotycznie napisałam:oops: No dobra - a więc skoro jest pod moimi skrzydłami to szukam mu oczywiście super domku. Maluch ma - na ich oko - około 2,5 mies - wszystkie ząbki - igiełki;) Muszę wierzyć na słowo. Zdjecie zrobila moja córka więc nie jest to profesjonal, ale ujdzie!!! No to i on - śpi oczywiście w łóżku!!!! Quote
andzia69 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 nooo - gdzie te ciocie jamnisiowate?????:cool3: Quote
akucha Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Może to domek dla niego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78487 Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 wrzucilam go już na jeden watek - bo się okazalo,ze najpierw wątek dla tej osoby założyła dogomaniaczka, a potem ta osoba się zalogowała i założyła swój własny.... tylko przydałoby się zobaczyć gdzie psiak miałby mieszkać - no nic - zobaczymy czy się odezwie ta pani Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 prosiłam corki coby zrobiła mu jeszcze parę zdjątek, maluch przespał całą noc spokojnie, pojadł i zaczął rozrabiać:evil_lol: no to mają zajęcie te moje dzieci i moja mama na dokladkę!;) Quote
Ulka18 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Andziu, masz szczescie do psiakow ;) Z tego pierwszego zdjecia widac, ze to prawdziwy rudy parówolek :p Powinien w miare szybko znalezc dom :kciuki: Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Mam nadzieję, bo nie wyobrażam sobie mojego powrotu z bykami do domu - jak one zareagują, a zwłaszcza Zgredek, na maluszka!;) Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Nikt nie chce zywej paroweczki do tulenia i grzania????:shake: Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 no to jeszcze kilka fotek - niewyraźnych, ale go widać!:eviltong: Quote
kika22 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Piękne jamnisiowate dziecko szuka domku! Oby zbyt długo nie szukał! Quote
malagos Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 a z Babcią można?...:oops: Tak mi się marzy taka ciepła osoba :oops: Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 malagos napisał(a):a z Babcią można?...:oops: Tak mi się marzy taka ciepła osoba :oops: a kto będzie siedzial z moimi dziećmi i psami????:eviltong: Quote
Herspri Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :painting: spacereek z jamnisiem :klacz: Quote
DuDziaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jamnisi do góry!!! Piekny jestes... :loveu: Quote
andzia69 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 miałam dzisiaj telefon w sprawie maluszka...kazalam pani zadzwonić w środę - muszę pomyśleć no i ktos musiałby domek sprawdzić - domek na szczeście w Kielcach i umowę adopcyjną muszę moim dzieciom dostarczyc.. Quote
DuDziaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja byc chetna :cool3: Ale tylko sobotnio niedzielna :( Quote
andzia69 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 no to zobaczymy czy zadzwoni - może Saga moglaby z tobą tam podjechac. No i potrzebna mi fizycznie umowa adopcyjna, bo przecież u mnie w domu dzieci nie znajdą, nie mowiąc o babci! Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 andzia69 napisał(a):no to zobaczymy czy zadzwoni - może Saga moglaby z tobą tam podjechac. No i potrzebna mi fizycznie umowa adopcyjna, bo przecież u mnie w domu dzieci nie znajdą, nie mowiąc o babci! jamiczku na górę! Andzia ja mam umowę adopcyjną, skanowałam jak potrzebowałam nową dla Pixie także mam ją wrazie czego Quote
saga_86 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moge przprowadzić rozmowę przedadopcyjną, ale od razu mówię że tego nigdy nie robiłam:cool3: Musiałabyś mi podpowiedzieć o co sie pytać, choć i tak chyba najważniejsze jest wrażenie jakie zrobiliby ci ludzie;) Quote
andzia69 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 saga_86 napisał(a):Może przprowadzić rozmowę przedadopcyjną, ale od razu mówię że tego nigdy nie robiłam:cool3: Musiałabyś mi podpowiedzieć o co sie pytać, choć i tak chyba najważniejsze jest wrażenie jakie zrobiliby ci ludzie;) Ola - jeśli pani się odezwie faktycznie w srodę to jeszcze ją wypytam co nieco, a potem powiem jej,że ktoś przyjedzie jeszcze zobaczyc warunki - o ile będę miała jakieś wątpliwości to ci na pewno powiem. Musiałabyś wydrukować umowę, albo wziąść od erki i podrzucić do mnie do domu - dasz radę???? Quote
DuDziaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 saga pojdzesz sama czy moge sie wprosic z toba xD Quote
Recommended Posts