Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj moja corka zadzwonila do mnie - ponieważ nie jestem w Kielcach, a nad morzem z moimi 3 burkami - i powiedziała,że MAMY 4 psa!!!! No i opowiedziała mi jak babcia przyniosła do domu maluszka, ktorego ktoś wyrzucił, a jej sąsiadka go wzięła, ale nie może dac domku więc...moja mama wzięła i przyniosła do domu - a co! Jeden pies w tą czy tą strone nie ma w sumie znaczenia - tym bardziej,że na razie nie ma mnie i moich psiakow na miejscu.
Trochę to moze chaotycznie napisałam:oops:

No dobra - a więc skoro jest pod moimi skrzydłami to szukam mu oczywiście super domku. Maluch ma - na ich oko - około 2,5 mies - wszystkie ząbki - igiełki;) Muszę wierzyć na słowo. Zdjecie zrobila moja córka więc nie jest to profesjonal, ale ujdzie!!!

No to i on - śpi oczywiście w łóżku!!!!

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrzucilam go już na jeden watek - bo się okazalo,ze najpierw wątek dla tej osoby założyła dogomaniaczka, a potem ta osoba się zalogowała i założyła swój własny....

tylko przydałoby się zobaczyć gdzie psiak miałby mieszkać - no nic - zobaczymy czy się odezwie ta pani

Posted

prosiłam corki coby zrobiła mu jeszcze parę zdjątek, maluch przespał całą noc spokojnie, pojadł i zaczął rozrabiać:evil_lol: no to mają zajęcie te moje dzieci i moja mama na dokladkę!;)

Posted

miałam dzisiaj telefon w sprawie maluszka...kazalam pani zadzwonić w środę - muszę pomyśleć no i ktos musiałby domek sprawdzić - domek na szczeście w Kielcach i umowę adopcyjną muszę moim dzieciom dostarczyc..

Posted

no to zobaczymy czy zadzwoni - może Saga moglaby z tobą tam podjechac. No i potrzebna mi fizycznie umowa adopcyjna, bo przecież u mnie w domu dzieci nie znajdą, nie mowiąc o babci!

Posted

andzia69 napisał(a):
no to zobaczymy czy zadzwoni - może Saga moglaby z tobą tam podjechac. No i potrzebna mi fizycznie umowa adopcyjna, bo przecież u mnie w domu dzieci nie znajdą, nie mowiąc o babci!

jamiczku na górę!
Andzia ja mam umowę adopcyjną, skanowałam jak potrzebowałam nową dla Pixie także mam ją wrazie czego

Posted

Moge przprowadzić rozmowę przedadopcyjną, ale od razu mówię że tego nigdy nie robiłam:cool3: Musiałabyś mi podpowiedzieć o co sie pytać, choć i tak chyba najważniejsze jest wrażenie jakie zrobiliby ci ludzie;)

Posted

saga_86 napisał(a):
Może przprowadzić rozmowę przedadopcyjną, ale od razu mówię że tego nigdy nie robiłam:cool3: Musiałabyś mi podpowiedzieć o co sie pytać, choć i tak chyba najważniejsze jest wrażenie jakie zrobiliby ci ludzie;)

Ola - jeśli pani się odezwie faktycznie w srodę to jeszcze ją wypytam co nieco, a potem powiem jej,że ktoś przyjedzie jeszcze zobaczyc warunki - o ile będę miała jakieś wątpliwości to ci na pewno powiem. Musiałabyś wydrukować umowę, albo wziąść od erki i podrzucić do mnie do domu - dasz radę????