Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuShka - mam niestety złą wiadomość - ponieważ nie jestem jak wiesz na miejscu w Kielcach i mialam problemy z dodzwonieniem się do pani,u ktorej byl maluszek dopiero dzisiaj mi się to udalo i...maluszek od wczoraj jest w nowym domku - domek super, pani stracila niedawno swojego 15 - letniego charta i była u nich w odwiedzinach i...po protu zakochała się z miejsca:loveu:

DuShka - wiem,że możesz miec do mnie zal - ale ja się starałam - wydzwanialam do sąsiadki tej pani, ktora wiedziala o twoim domku, ale w sumie do wczoraj nie wiedzialam czy przekazala to tej pani opiekującej się jamnisiem. Dzisiaj moja mama dostala nr telefonu do niej i podala mi go - więc tak wyszlo, jak napisalam...

ale zobacz tego:

on jest w schronisku w Radomiu i jak widać - bardzo potrzebuje domu...

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz:
Teraz to ja się zastanawiam czy chce psa same trudności są z tym żeby skąś wogóle psa wziąć, człowiek chce dobrze a tu same kłody wszedzie pod nogi rzucają
:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

eurydyka napisał(a):
andzia, ten szkielet jamnika powinien miec swoj oddzielny watek, ma?

nie wiem:shake: skopiowałam go z propozycji dla domku o jamnisia:-( on jest w schronie w Radomiu

Posted

widziałam ale jest na kwarantannie trzeba będzie pewnie czekać z kolejne 3 tygodnie a ja niechce tyle czekać
chyba straciłam wiare na to że jakiś inny pies zastąpi puste miejsce po Fini
:placz:

Posted

[quote name='DusHka']widziałam ale jest na kwarantannie trzeba będzie pewnie czekać z kolejne 3 m-ce a ja niechce tyle czekać
chyba straciłam wiare na to że jakiś inny pies zastąpi puste miejsce po Fini
:placz:

Poczekaj - ja zaraz gdzieś napiszę i dam ci znać;)

Posted

tak tylko to wszystko daleko jest wybrałam malca dlatego ze bede w okolicy ... a za transport psa też trzeba zapłacić to na to samo wyjdzie co bym kupila sobie psa z jakies hodowli na allegro a ja tak niechce.

Posted

[quote name='DusHka']Dobra zamknijmy ten wątek jest nieaktualny pies ma swoj dom a ja niechce sobie serca juz ranić

:placz: :placz: :placz:
A może Tunia? Też jest w Kielcach, wróciła po nieudanej adopcji. Miła i przyjacielska suńka.

Tunia - [SIZE=2]sunia w typie jamniczka, ma ok. 5 lat. Była bezdomna, ok. 2 lata koczowała na terenie jakieś hurtowni, praktycznie bez żadnego schronienia. Oczywiście miała tam szczenięta.
Bardzo szczęśliwa w mieszkaniu z ludźmi, do tego stopnia, że niechętnie wychodzi na dwór, ale z czasem pewnie przekonuje się, że to tylko spacerki i nikt jej nie chce wyrzucić. Jest przemiłą, sympatyczną sunieczką. Wysterylizowana i zaszczepiona na wściekliznę.