andzia69 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Jakby ktoś mogl to na pw podam nr tel i adres DuShki! Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 DuShka - mam niestety złą wiadomość - ponieważ nie jestem jak wiesz na miejscu w Kielcach i mialam problemy z dodzwonieniem się do pani,u ktorej byl maluszek dopiero dzisiaj mi się to udalo i...maluszek od wczoraj jest w nowym domku - domek super, pani stracila niedawno swojego 15 - letniego charta i była u nich w odwiedzinach i...po protu zakochała się z miejsca:loveu: DuShka - wiem,że możesz miec do mnie zal - ale ja się starałam - wydzwanialam do sąsiadki tej pani, ktora wiedziala o twoim domku, ale w sumie do wczoraj nie wiedzialam czy przekazala to tej pani opiekującej się jamnisiem. Dzisiaj moja mama dostala nr telefonu do niej i podala mi go - więc tak wyszlo, jak napisalam... ale zobacz tego: on jest w schronisku w Radomiu i jak widać - bardzo potrzebuje domu... Quote
Ulka18 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 maluszek od wczoraj jest w nowym domku - domek super, pani stracila niedawno swojego 15 - letniego charta i była u nich w odwiedzinach i...po protu zakochała się z miejsca :multi: :multi: :multi: Bardzo radosna wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: W Chorzowie jest taki jamniczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49092 Quote
saga_86 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja wiedziałam,że o niego to jeszcze domki się będą biły:lol: Dushka na pewno jakiś inny psiak jest ci przeznaczony:razz: Quote
eurydyka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 andzia, ten szkielet jamnika powinien miec swoj oddzielny watek, ma? Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: Teraz to ja się zastanawiam czy chce psa same trudności są z tym żeby skąś wogóle psa wziąć, człowiek chce dobrze a tu same kłody wszedzie pod nogi rzucają :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 eurydyka napisał(a):andzia, ten szkielet jamnika powinien miec swoj oddzielny watek, ma? nie wiem:shake: skopiowałam go z propozycji dla domku o jamnisia:-( on jest w schronie w Radomiu Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 widziałam ale jest na kwarantannie trzeba będzie pewnie czekać z kolejne 3 tygodnie a ja niechce tyle czekać chyba straciłam wiare na to że jakiś inny pies zastąpi puste miejsce po Fini :placz: Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='DusHka']widziałam ale jest na kwarantannie trzeba będzie pewnie czekać z kolejne 3 m-ce a ja niechce tyle czekać chyba straciłam wiare na to że jakiś inny pies zastąpi puste miejsce po Fini :placz: Poczekaj - ja zaraz gdzieś napiszę i dam ci znać;) Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 No i w Chorzowie jest "szkieletka" Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tak tylko to wszystko daleko jest wybrałam malca dlatego ze bede w okolicy ... a za transport psa też trzeba zapłacić to na to samo wyjdzie co bym kupila sobie psa z jakies hodowli na allegro a ja tak niechce. Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dobra zamknijmy ten wątek jest nieaktualny pies ma swoj dom a ja niechce sobie serca juz ranić :placz: :placz: :placz: Quote
Gem Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='DusHka']Dobra zamknijmy ten wątek jest nieaktualny pies ma swoj dom a ja niechce sobie serca juz ranić :placz: :placz: :placz: A może Tunia? Też jest w Kielcach, wróciła po nieudanej adopcji. Miła i przyjacielska suńka. Tunia - [SIZE=2]sunia w typie jamniczka, ma ok. 5 lat. Była bezdomna, ok. 2 lata koczowała na terenie jakieś hurtowni, praktycznie bez żadnego schronienia. Oczywiście miała tam szczenięta. Bardzo szczęśliwa w mieszkaniu z ludźmi, do tego stopnia, że niechętnie wychodzi na dwór, ale z czasem pewnie przekonuje się, że to tylko spacerki i nikt jej nie chce wyrzucić. Jest przemiłą, sympatyczną sunieczką. Wysterylizowana i zaszczepiona na wściekliznę. Quote
Recommended Posts