DuDziaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie wiem czy chcesz po ostatnim wypadzie do schronu xD Zameczylam cie chyba rozmowa... xD xD dlatego sie pytam czy chcesz ... Ale ja raczej sobotnio niedzielna... Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Andzia wrzuciłam malucha tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6652910#post6652910 ale oby się udało go na miejscu do nowego domku umieścić ;) Quote
DuDziaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moze ktos sie zdecyduje na slodziaczka takiego... Quote
DusHka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziewczyny ja go biore ale moge go odebrac 15/16 września będe w Kielcach wtedy akurat :loveu: :loveu: :loveu: Quote
carolinascotties Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 DusHka - napisz prosze w swoim watku na PSACH W POTRZEBIE - ze ogloszenie jest nieaktualne... najlepiej jak napiszesz w ostatnim i w pierwszym poscie ( musisz go edytowac) Quote
andzia69 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Karolinko - juz napisałam dushce, że jeśli go chce to 1 - muszę kogoś poprosic o wizytę u niej - jest nowa na dogo więc się nie znamy:lol:, 2 - jamnisia nie wiem czy będę mogła tak długo trzymać - bo jak wrocę z moimi 3 bykami to raczej nie będzie to wskazane ze względu na jego bezpieczenstwo. Na razie jamniś ma się donrze. Mialam 2 telefony w jego sprawie z terenu Kielc - ale na razie nie zdecydowane chyba za bardzo. Zobaczymy. W razie czego maluch powędruje do znajomych na tymczas. A gdyby Dushka sie zdecydowala i była wizyta u niej to pozostałby tylko transport! Quote
carolinascotties Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Andziu - rozumiem :) no to czekamy na wizyte przedadopcyjna i zycze maluchowi z calego serca, zeby to byl TEN czlowiek :) :loveu: calusy dla wszystkich czworonogow :) Quote
ruda76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='andzia69']Dzisiaj moja corka zadzwonila do mnie - ponieważ nie jestem w Kielcach, a nad morzem z moimi 3 burkami - i powiedziała,że MAMY 4 psa!!!! No i opowiedziała mi jak babcia przyniosła do domu maluszka, ktorego ktoś wyrzucił, a jej sąsiadka go wzięła, ale nie może dac domku więc...moja mama wzięła i przyniosła do domu - a co! Jeden pies w tą czy tą strone nie ma w sumie znaczenia - tym bardziej,że na razie nie ma mnie i moich psiakow na miejscu. Trochę to moze chaotycznie napisałam:oops: No dobra - a więc skoro jest pod moimi skrzydłami to szukam mu oczywiście super domku. Maluch ma - na ich oko - około 2,5 mies - wszystkie ząbki - igiełki;) Muszę wierzyć na słowo. Zdjecie zrobila moja córka więc nie jest to profesjonal, ale ujdzie!!! No to i on - śpi oczywiście w łóżku!!!! masz fajną mamę:p pozdrów ją ode mnie koniecznie;) Quote
andzia69 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 nie ma sprawy Sylwia - na pewno to zrobię!:lol: Quote
erka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 I jak z tym maluchem, dalej szuka domku, czy już zamówiony? Quote
andzia69 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 erka napisał(a):I jak z tym maluchem, dalej szuka domku, czy już zamówiony? na razie szuka - ani DuShka, ani żadna z tych osobm, ktore mialy dzisiaj zadzwonić sie nie odezwaly.... Quote
erka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Na takiego pięknego jamniczka nie ma chętnych?:crazyeye: Co to się dzieje?:shake: Quote
ruda76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 nikt nie chce takiego dzieciaka?:cool3: Quote
Neris Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cudny maluszek... mam nadzieję że szybko znajdzie dom. Quote
andzia69 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Jamniś dzisiaj poszedl na dt do sąsiadki pani, ktora go znalazla - moja mama chodzi na zabiegi codziennie, dzieci do szkoly.Ja za daleko... Uznalyśmy, ze to będzie lepsze wyjście niż zostawianie go samego na parę godzin. DuShka chce go zabrać - 15, 16 września. Mam nadzieję,że dotychczasowa opiekunka nie zakocha się w maluszku i nie będzie go chciała sobie zostawić;) Quote
DusHka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja cały czas jestem gotowa na zabranie niuniusia jamniusia tylko tak jak z Andzią gadałam dopiero 15/16 września naprawde wcześniej nie mam jak Nie zmieniłam zdania i nie zmienie wezme go, boshe kochany niech ona lepiej sie w nim nie kocha ja go bede kochać:loveu: :loveu: Quote
eurydyka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 rozumiem ze konieczna wizyta przeadopcyjna w Grodzisku Maz, ja niestety mam chwilowo brak autka zeby podjechac Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 eurydyka napisał(a):rozumiem ze konieczna wizyta przeadopcyjna w Grodzisku Maz, ja niestety mam chwilowo brak autka zeby podjechac no wlasnie... -- a daleko od W-wy ten Grodzisk??? Nie ma tu kogoś z Grodziska na dogo???? Quote
DusHka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Niedaleko 30 km na zachód, wiem że was to nie satysfakcjonuje że ja jestem :) z Grodziska tak czy inaczej zapraszam jeśli to sprawa konieczna do adopcji ciapulka Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='DusHka']Niedaleko 30 km na zachód, wiem że was to nie satysfakcjonuje że ja jestem :) z Grodziska tak czy inaczej zapraszam jeśli to sprawa konieczna do adopcji ciapulka DusHka - damy radę! Nawet jak nie będzie przedadopcyjnej to będziesz zobligowana do zdawania relacji z nowego domu tu na wątku - myslę,że dasz radę;) Quote
DusHka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Andzia zawsze możemy się tego 16-go spotkając pogadać dłużej czy to ze mna czy z moja matulą nawet bo będziemy we dwie. Relacje żaden problem ... jakby co wrzóciłam kilka fotek mojej ŚP Finuchy na jednym z tematów o TM Quote
Neris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Arka jest z Grodziska lub bliskich okolic. Quote
eurydyka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 to mozna jeszcze kogos w drodze do Azorka poprosic o zajrzenie, asiamm? Quote
Recommended Posts