Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem poruszona losem pewnego doga niemieckiego.

Znajoma w miejscowości Leśna (śląskie) zauważyła u chłopa trzymanego w szopie doga niemieckiego błękitnego z kopiowanymi uszami.

Wiemy tylko tyle,że pies błąkał się po lesie i miał być odstrzelony przez myśliwych więc ten gospodarz go przygarnął.teraz trzyma go w szopie.
Znajoma,która go wypatrzyła wypertraktowała,że odkupi od niego tego psa- na co pan ten się zgodził.

Psa nie może zabrać, bo ma już swoje zwierzęta, może najwyżej mu zapewnić dom adopcyjny.

proszę o przesłanie wiadomości na inne fora jeżeli ktoś ma ochotę.

Podaję nr tel kontaktowe do tej Pani
0322828137 0343597169 0600416288

oraz fotki jedyne jakie z trudem udało się zdobyć

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
skontaktuj się z adopcją dogów

już wysłałam fotki i nr tel

poinformowałam również Związek Kynologiczny w Katowicach i dziś jeszcze będę w oddziale w Bytomiu też dam namiary

Posted

Kluska4 napisał(a):
Czy to jest Leśna koło Żywca? Jeśli tak, to warto też zawiadomić ZK w Bielsku-Białej.
A pies ma tatuaż?

nie wiem właśnie czy ma tatuaż, ale sądzę jedynie,że jak ma kopiowane uszy to duże prawdopodobieństwo,że był z z papierami

chyba koło Żywca dowiem się jeszcze

Posted

Justyna gdyby byl potrzebny Tymczas to u naszej Pani Gieni NOWAk MIECHOWICACH mozna go zostawic.Ona nam czesto pomaga w przetrzymaniu pieskow!! jedynie czeba zapewnic Karme albo placimy jej drobna sume na utrzymanie.

Posted

JustynaJK napisał(a):
już wysłałam fotki i nr tel

poinformowałam również Związek Kynologiczny w Katowicach i dziś jeszcze będę w oddziale w Bytomiu też dam namiary

bardzo fajnie .Ta strona adopcyjna dogow bardzo prężnie działa:p Powinno się udac.;)

Posted

pisałam,że dom adopcyjny ma w leśnej,ale facet nie chce go tam narazie oddać
Jest jakiś dziwny,chce chyba ostatecznego domu i kasy (którą wyłoży kobieta, która go znalazła)

szczegółów nie znam ale postaram się jeszcze dowiedzieć

P.S P.Nowak znam od lat

Posted

mam informacje

3 Maja w miejscowosci ZABNICA skradziono doga Blekitnego psa wiek 4 lata uszy ciete.Nierodowodowy
Psa skradziono obywatelom NIEMIEC pies nazywal sie OTTO.Znajomu szukaja adresu tych ludzi,wysla im te fotki,bycmoze to ten pies?

w ZK w bielsku czeba by powiadomic pania z hodowli Zywiecka Kotlina ona tez ma dogi .

Zadzwonie dzis doniej wyle jej te fotki

Posted

Napisalam do hodowli zywiecka kotlina.

oby to byl ten pies!!,prawdopodonie ogloszenie bylo nawet w telewizji!!! ludzie przyjechali do rodziny na komunie,Psa skaradziono z ogrodu napewno nieuciekl sam, bo zostala odpieta obroza i polozona na stole:angryy: