JustynaJK Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 jakby były jakieś wieści dajcie znać Quote
Mona4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jak tylko dostanie informacje od znajomych natychmiast tu napisze albo oni osobiscie tu napisza. Quote
Kluska4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bielski Związek powiadomiony. Niestety nikt nie zgłaszał zaginięcia doga :shake: Quote
JustynaJK Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 im więcej ludzi przeczyta tym ma większą szansę Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czy psiak jest zabrany z tej szopy????? Quote
graszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Niech Cię zobaczą kolosku. Mam nadzieję, że to Otto, i niedługo wróci do swojego domku. Quote
marillka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 leśniczy ma prawo odstrzelić każdego psa w lesie który lata swobodnie ... (bez smyczy) Quote
KasiaM Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Śledzę wątek tego dożka na molosach ale i tu też i chciaam się dowiedziec czy już coś wiadomo?? czy to ten skradziony dog??? Quote
missieek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='JustynaJK']pisałam,że dom adopcyjny ma w leśnej,ale facet nie chce go tam narazie oddać Jest jakiś dziwny,chce chyba ostatecznego domu i kasy (którą wyłoży kobieta, która go znalazła) szczegółów nie znam ale postaram się jeszcze dowiedzieć P.S P.Nowak znam od lat jesli by sie okazalo ze to ten zaginiony dog to mysle ze latwo facetowi udowodnic ze nie zglosil znalezienia psa/nie szukal wlascicieli - jest taki obowiazek prawny mozna go o tym powiadomic moze zrezygnuje z pieniedzy i nie bedzie robil problemow jak mu sie odpowiedni paragraf przedstawi Quote
RESSEL Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 missieek napisał(a):jesli by sie okazalo ze to ten zaginiony dog to mysle ze latwo facetowi udowodnic ze nie zglosil znalezienia psa/nie szukal wlascicieli - jest taki obowiazek prawny mozna go o tym powiadomic moze zrezygnuje z pieniedzy i nie bedzie robil problemow jak mu sie odpowiedni paragraf przedstawi Słuchajcie na molosach też jest wątek o tym psie, ale tam nikt nie twierdzi,że ten rolnik chce kasy! Już sama nie wiem co myśleć? Tam dziewczyna twierdzi,że on jest baardzo biedny i że dzieli się z psem ostatnia kromka chleba..... Może trzeba to wyjaśnić? Zeby komusnie zrobić zbędnych nieprzyjemności ... Czy jest jakaś osoba, która zna sprawę z "piewrszej ręki"???? Niech się wypowie. To tylko taka moja dygresja jeśli pozwolicie Luiza Quote
Mona4 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dostalam informacej ze to nie OTTO!! otto mial biale skarpetke na lewej lapie Quote
Shanara Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wątek na molosach, od postu 1068 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6324&page=72 chyba byłoby dobrze "połączyć siły" ;) żeby uniknąć zamieszania Quote
demiranko Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zabieramy psa z szopy w niedzielę. Dziś rano rozmawiałam z Panią, ktora w chwili obecnej zajmuje się psem. Chlop jak chłop jak zobaczyl zainteresowanie to chyba chce parę groszy... Taka mentalność. Ale tak czy siak psa zabieramy na tymczas. Szukamy docelowego domu. Quote
dzodzo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 piekny!!!dog błekitny-jedno z moich marzeń:) ale straszna chudzina i bida z niego....dobrze ,ze dozie cioteczki czuwają Quote
andzia69 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mona4 napisał(a):dostalam informacej ze to nie OTTO!! otto mial biale skarpetke na lewej lapie szkoda....:shake: rozumiem,że ta pani co go "wypatrzyła" pojedzie z dzieczynami od adopcji dogow i zaplaci za psa - tak??? i pies zostanie zabrany do hotelu pod W-wą i będzie szukał domu - tak???? Quote
JustynaJK Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ta Pani tam gdzieś w pobliżu ma swój wiejski mały azyl gdzie spędza większą część lata. Myślę,że tak może to właśnie być. Quote
Hala Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 jejku..a ja zawsze marzyłam odogu błękitnym....:(. Marzenie mojej młodosci...ehhhh Quote
JustynaJK Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Hala napisał(a):jejku..a ja zawsze marzyłam odogu błękitnym....:(. Marzenie mojej młodosci...ehhhh jest do wzięcia Quote
Recommended Posts