Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']pisałam,że dom adopcyjny ma w leśnej,ale facet nie chce go tam narazie oddać
Jest jakiś dziwny,chce chyba ostatecznego domu i kasy (którą wyłoży kobieta, która go znalazła)

szczegółów nie znam ale postaram się jeszcze dowiedzieć

P.S P.Nowak znam od lat

jesli by sie okazalo ze to ten zaginiony dog to mysle ze latwo facetowi udowodnic ze nie zglosil znalezienia psa/nie szukal wlascicieli - jest taki obowiazek prawny

mozna go o tym powiadomic
moze zrezygnuje z pieniedzy i nie bedzie robil problemow jak mu sie odpowiedni paragraf przedstawi

Posted

missieek napisał(a):
jesli by sie okazalo ze to ten zaginiony dog to mysle ze latwo facetowi udowodnic ze nie zglosil znalezienia psa/nie szukal wlascicieli - jest taki obowiazek prawny

mozna go o tym powiadomic
moze zrezygnuje z pieniedzy i nie bedzie robil problemow jak mu sie odpowiedni paragraf przedstawi

Słuchajcie na molosach też jest wątek o tym psie, ale tam nikt nie twierdzi,że ten rolnik chce kasy! Już sama nie wiem co myśleć?
Tam dziewczyna twierdzi,że on jest baardzo biedny i że dzieli się z psem ostatnia kromka chleba.....
Może trzeba to wyjaśnić? Zeby komusnie zrobić zbędnych nieprzyjemności ...
Czy jest jakaś osoba, która zna sprawę z "piewrszej ręki"???? Niech się wypowie.

To tylko taka moja dygresja jeśli pozwolicie
Luiza

Posted

Zabieramy psa z szopy w niedzielę. Dziś rano rozmawiałam z Panią, ktora w chwili obecnej zajmuje się psem. Chlop jak chłop jak zobaczyl zainteresowanie to chyba chce parę groszy... Taka mentalność.
Ale tak czy siak psa zabieramy na tymczas. Szukamy docelowego domu.

Posted

Mona4 napisał(a):
dostalam informacej ze to nie OTTO!! otto mial biale skarpetke na lewej lapie

szkoda....:shake:

rozumiem,że ta pani co go "wypatrzyła" pojedzie z dzieczynami od adopcji dogow i zaplaci za psa - tak??? i pies zostanie zabrany do hotelu pod W-wą i będzie szukał domu - tak????