Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

ja wyczytałam na dogach,że psiak jest w "nowym, kochającym domu" i "Ciężko mi cokolwiek napisać..........Kochany dog, ze wspaniałym charakterem zamieszkał z małżeństwem w Warszawie.....Zakochani po uszy a zarazem dumni z posiadania takiego doga......"

Posted

Pies jest w pierwszym z domów ostatecznych ale nie wiadomo czy tam zostanie bo właściciele nie bardzo dają sobie z nim radę, nie bardzo wiem czemu bo ponoć w domu tymczasowym pies zachowywał się świetnie. W poniedziałek znów zadzwonię to dowiem się czegoś więcej. W sumie nadal nawet nie wiem w jakim jest wieku i jaki ma stosunek do zwierząt i dzieci. Jeśli te domy nie wypalą, wtedy się będziemy martwić, zbierać informacje i szukać dalej.Na razie czekamy.

A tak odnośnie tego co pisałam wcześniej i co wyglądało na odstraszanie to teraz już wiecie czemu. Nie wystarczy chcieć mieć doga i myśleć że wszystko będzie świetnie (ja się tak nacięłam dwa lata temu i dlatego teraz tak truję), dog to poważna sprawa. Dla hodowcy jeden w tą czy w tamtą to żadna różnica, trochę trudniejszy w ułożeniu też nie robi problemu, bo mają już duże doświadczenie.
A ja, mimo że psami zajmowałam się dwadzieścia lat, to nie było wśród nich dogów, okazało się że to psy z całkiem innej bajki i mimo doświadczenia z psami, ciągle wisiałam na telefonie do hodowcy żeby wszystko było ok.