Diana S Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Rzenia wspaniałe wiesci....jupi...czekamy na dalsze wiesci co z chłopakiem...:cool3: Quote
Hala Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 czy ten dog przypadkiem nie znalazł już domu? Quote
Hala Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 to jak znalazł dom..to po co to hopanie? Quote
halbina Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Diana S Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hala napisał(a):to jak znalazł dom..to po co to hopanie? nie wiem....sama nie rozumiem.... Quote
Hala Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jestem dzisiaj upierdliwa...pójdę lepiej spać. Dobranoc wszystkim stuknietym dogomaniakom Quote
Diana S Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Hala']Jestem dzisiaj upierdliwa...pójdę lepiej spać. Dobranoc wszystkim stuknietym dogomaniakom dobranoc Hala ja jeszcze posiedze....:loveu: Quote
JustynaJK Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 z tego co wiem to jest w hotelu i domu szuka,obym się myliła Quote
Rzenia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie miałam czasu zadryndać znów do dziewczyn bo byłam chora, ale już naskrobałam, także jak tylko będą wieści to napiszę. Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja wyczytałam na dogach,że psiak jest w "nowym, kochającym domu" i "Ciężko mi cokolwiek napisać..........Kochany dog, ze wspaniałym charakterem zamieszkał z małżeństwem w Warszawie.....Zakochani po uszy a zarazem dumni z posiadania takiego doga......" Quote
Diana S Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To jak to jest w domu czy w hoteliku?? Quote
Rzenia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Pies jest w pierwszym z domów ostatecznych ale nie wiadomo czy tam zostanie bo właściciele nie bardzo dają sobie z nim radę, nie bardzo wiem czemu bo ponoć w domu tymczasowym pies zachowywał się świetnie. W poniedziałek znów zadzwonię to dowiem się czegoś więcej. W sumie nadal nawet nie wiem w jakim jest wieku i jaki ma stosunek do zwierząt i dzieci. Jeśli te domy nie wypalą, wtedy się będziemy martwić, zbierać informacje i szukać dalej.Na razie czekamy. A tak odnośnie tego co pisałam wcześniej i co wyglądało na odstraszanie to teraz już wiecie czemu. Nie wystarczy chcieć mieć doga i myśleć że wszystko będzie świetnie (ja się tak nacięłam dwa lata temu i dlatego teraz tak truję), dog to poważna sprawa. Dla hodowcy jeden w tą czy w tamtą to żadna różnica, trochę trudniejszy w ułożeniu też nie robi problemu, bo mają już duże doświadczenie. A ja, mimo że psami zajmowałam się dwadzieścia lat, to nie było wśród nich dogów, okazało się że to psy z całkiem innej bajki i mimo doświadczenia z psami, ciągle wisiałam na telefonie do hodowcy żeby wszystko było ok. Quote
andzia69 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 tak - pies szuka dalej domu! Włąściciele u ktorych byl okazali się.hmm..nieodpowiedni i pies ich przerosl! Quote
Diana S Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 oj joj słoneczko kochane....gdzie Twoj domek?? Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oj niedobrze, niedobrze. Czyli dobry, doświadczony dogowo domek na cito!!! A gdzie teraz jest pies, u tych ludzi czy może znowu w hoteliku? Quote
andzia69 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 z tego co wiem jest w dt, nie w hotelu! I jest bardzo przytulasnym psem!!! Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No do góry chłopaku. Kurcze, jak mu można pomóc? Quote
Recommended Posts