kinga Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 kochana supergogo :calus: cieszę się, ze dotarłaś do Bastera ;) ... taaaak, myślę, ze rodezjan brzmi dość dobrze :lol: - dla tych nie-do-końca-zdecydowanych :cool1: Quote
supergoga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Brzmi super, tylko byle nie brzmiał za dobrze. Mam nadzieje, że znajdziemy Bastusiowi dom. Quote
Hala Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Śliczny jest ten pies. A w której dzielnicy ma przyjemnosć mieszkać? Quote
supergoga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Baster mieszka na Grunwaldzie - od nas kawałek drogi. Quote
kinga Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 noooo a co tu taka cisza zaległa? :mad: ...szukamy aktywnego domu dla aktywnego psiaka ;) Quote
PaulinaT Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cisza jak makiem zasiał... :roll: ... ciekawe skad to przysłowie?? Quote
kinga Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Paulina - a Ty nie na wywczasach? :-o :-o :-o Quote
PaulinaT Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Si-si - na, na :p Ale jako, ze dzisiaj leje jak z cebra (a to przysłowie skąd??) to siedzimy na tarasie z odpalonym kulejącym połączeniem internetowym :p ... a psi odsypiają pod kołdrami wczorajsze spacerowe maratony: prawie 6-cio godzinny spacer a potem polowanie na jeża... :/ Quote
supergoga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak tylko - może dzisiaj - podączą mi kompa mojego - sprawdzę gdzie jest wystawiany Basterek i postaram się też go umieścić w jakiś netowych portalach. Musi znaleźć dom. Quote
PaulinaT Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 supergoga napisał(a):Jak tylko - może dzisiaj - podączą mi kompa mojego - sprawdzę gdzie jest wystawiany Basterek i postaram się też go umieścić w jakiś netowych portalach. Musi znaleźć dom. :calus: kochana supergosia! Quote
GoniaP Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Biedny, samotny Baster czeka na dom!!! Quote
PaulinaT Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No melduję się. Tak miałam nadzieję, że przez ten tydzień coś się ruszy w związku z Basterem... Quote
PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ciiiiisza.... no ciotki :mad: Swoją drogą jest to niezrozumiałe, ze Baster juz 1.5 tygodnia w necie nie zrobił furory :niewiem: Taki piękny rodezjano-bokser :loveu: Quote
kinga Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 PaulinaT napisał(a): Swoją drogą jest to niezrozumiałe, ze Baster juz 1.5 tygodnia w necie nie zrobił furory :niewiem: :loveu: może dlatego, ze był akurat początek roku szkolnego i wszycy w amoku biegali za ksiażkami, mundurkami, itd? - a dopiero jak im szok aklimatyzacyjny minie - to pomyśla o psie? :razz: Quote
PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Zwłaszcza za mundurkami :watpliwy: Pewnie tak - tylko przez te :zly7: mundurki szok aklimatyzacyjny może trwac dłużej niz zazwyczaj.... :angryy: Quote
kinga Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 PaulinaT napisał(a):Zwłaszcza za mundurkami :watpliwy: Pewnie tak - tylko przez te :zly7: mundurki szok aklimatyzacyjny może trwac dłużej niz zazwyczaj.... :angryy: u mnie trwa :placz::placz::placz: ciężki szok :angryy: - pomijając już latanie z ozorem na brodzie po sklepach, aby nabyć TO, co ma być POD kretynskim pulowerkiem w tzw. serek, w kolorze ohydno-zielono-butelkowym, który trzeciego dnia zaczyna już się mechlić :shake: ( spróbuj kupic, zgodnie z zaleceniami -"koszule w kolorze pastelowym, z kołnierzykami, bez deseni" - dla dzieciaka w I klasie :placz:) wersja druga w postępowym gimnazjum dziecka nr 2 - zamiast mundurków - mają byc białe koszule ...a moje dziecko cóś urosło :niewiem: - i wyskoczyło mi z rozmiarówek fajnych sklepów :shake: - no i gdzie ja sie pytam mam nabyć nagle 5 sportowych, półciennych koszul w kolorze białym-bez-zadnych-aplikacji ?:angryy: Quote
PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 To jest dramat jakiś :angryy: Czyli Romka nie ma ale jego pomysły pozostały?? :angryy: Quote
PaulinaT Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No i co z Basterem będzie??? :bigcry: Quote
PaulinaT Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hop-hop!! jest tu kto...? :candle: Quote
swan Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 mogę tylko podbijać skoro Baster jest poogłaszany a przecież wygląda rewelacyjnie i cisza to ja w tej chwili nie mam pomysłu co jeszcze Quote
PaulinaT Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No właśnie ja też nie :shake: Muszę koniecznie go odwiedzić... tak mi go strasznie żal... :bigcry: Quote
Recommended Posts