Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś obdzwoniłam naszych chłopaków i dowiedziałam się, że Satyrek miał ostre spięcie z Charlim (dobkiem). Ale ponoć jakoś się chłopaki dogadali. Charli urzęduje teraz przed domem (porzucił swoje dawne miejsce) a Satyr z drugiej strony (tej która należy do Dina i Kajtka). Jak się jest na stronie Satyra i głaszcze Satyra to Charli nic. Jak się jest po stronie Charliego i głaszcze Charliego - Satyr nic... Ale jak się pogłaszcze Satyra na połówce Charliego to siekiery latają w powietrzu....... Terytorialiści!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba kupić - pewnie, Sylo czy są na to środki, czy trzeba zrobić ekstra zrzutkę?

Nie uwierzycie, ale Satyrek śpi razem z Charlim!!! Wszystkie psiaki wykopały wielką dziurę pod werandą (włożyły w to tyle trudu, że się panie z pewnym niepokojem przyglądają, czy się domek nie pochyla....) I olały mieszkanie w domku (oprócz Kamelka) i ani myślą wracać pod dach. Wszystkie śpią w tej dziurze (Kajtek i Dinuś zrobiły sobie konurencyjną dziurę z innej strony). Satyrek śpi na jednym krańcu, potem cała masa ciał i na końcu Charli... Oczywiście dziura jest Charliego w całości - ale co tam! Niech znają dobre serce! Pozwala!

Posted

Bjutko, pieniążki są, chciałam tylko poznać zdanie innych cioteczek i mieć zgodę.Jak mogę kaskę wysłać, to jutro, na spokojnie, to zrobię.

Posted

Witam.Kupiłam Satyrkowi ten lek na stawy, na Allegro.Zapłaciłam już i podałam adres hoteliku do wysyłki.Lek kosztował 90 zł, przesyłka zwykła bezpłatna, ale dopłaciłam 3 zł, żeby był priorytet, dla pewności, że dojdzie.Oby Satyrkowi ten ARTHROBLOCK FORTE pomógł.Podobno to działa.Może kupię też swoim dziadeczkom.

Posted

opisy z tego hotelowego śwata mnie poprostu rozwalają....nie wiem, może wpuścic tam świnkę z klasa i zapewne powstałby przefantastyczny film na skale ogolnoswiatową! Co tam się dzieje.......

Posted

Przepraszam, ale jutro zaglądnę na wszystkie 3 konta i podam aktualne wpłaty.Jakoś teraz mam lenia w zadzie.Głupie, ok, ale tak właśnie jest.Satyrku, przypomnij na uszko pani Agnieszce o mailu do mnie, jak przyjdzie przesyłka.Zażywaj kochany to co ci każą.To dla twojego dobra.Dobranoc.

Posted

Witam całe towarzystwo.Dzwoniłam teraz do hoteliku.Przesyłka na stawy wczoraj rano dotarła do adresata.Jutro albo w poniedziałek pchnę 350 zł za sierpniowe hotelikowanie.U nich też pogoda barowa od dwóch dni, jako i u mnie.

Satyrek wzbogacił się o wpłaty od kakaicezar - 20 zł :loveu: za 2 m-ce
od Kaas1 - 20 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy miłym cioteczkom !!!

Posted

Rozmawiałam z Przebieczanami - takie info o Satyrku:
[FONT=Calibri]SATYR –to przylepa człowiecza. Boi się zamiatania, ale poza tym jest zawsze w pobliżu człowieka, żeby się załapać na pieszczoty. Satyr nie może za długo stać, nogi go nie trzymają. Za to galopować potrafi![/FONT]

Posted

[quote name='Bjuta']Rozmawiałam z Przebieczanami - takie info o Satyrku:
[FONT=Calibri]SATYR –to przylepa człowiecza. Boi się zamiatania, ale poza tym jest zawsze w pobliżu człowieka, żeby się załapać na pieszczoty. Satyr nie może za długo stać, nogi go nie trzymają. Za to galopować potrafi![/FONT]

dziekujemy za wieści :)

Posted

Mamy na koncie Satyrka wpłaty od:
mparsley - 20 zł :loveu:
al-ka - 20 zł :loveu:
agata51 - 10 zł :loveu:
bico - 10 zł :loveu:
migama - 10 zł :loveu:

Galopujący Satyrek dziękuje za wpłaty !!!

Posted

Widze tu same znajome cioteczki.

Bjuta wykupila pakiet ogloszen dla Satyrka,obiecalam ze wysle tekst i zdjecia. Poniewaz nie znam watku PROSZE O POMOC. Potrzebne jest 6 zdjec i tekst. Nie wiem czy dawac ten z 1 strony czy jest jakis nowy ?

Posted

Taki tekst znalazłam - może coś zmienić? dopisać? - co myślicie?

[FONT=Times New Roman]SATYR to pies, który potrafi przytulać się do człowieka na sto sposobów.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wszystkie ważne sprawy – jak wąchanie, jedzenie, tropienie myszy, gryzienie kości jest w stanie przerwać natychmiast jeśli na horyzoncie pojawi się jakiś człowiek. Człowiek może przecież oznaczać drapanie za uszkiem! Nie można przegapić takiej okazji![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Satyr mieszka w psim hotelu, gdzie we wspaniałych warunkach czeka na swój dom. Jest już starszym, bardzo wiernym, dużym i łagodnym panem. Płynie w nim szlachetna krew owczarka niemieckiego starannie wymieszana z jakąś inną… Jest uroczy i w dosyć dobrej kondycji. Trochę ugina tylne łapy, zwłaszcza gdy dłużej stoi – ale galopować to on jeszcze potrafi![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Satyr bardzo przywiązuje się do ludzi. Łatwo zdobyć jego zaufanie. Każdą oznakę czułości oddaje przytulając się całym ciałem i liżąc po rękach. Jest naprawdę uroczy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Chodzenie po schodach będzie pewnie dla niego za jakiś czas problemem, więc najchętniej zamieszkałby w domu z ogrodem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tel. 692 581 343, [email protected]
[/FONT]