Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia ma okolo 5-u miesiecy trafila do schronu pewnie sie znudzila albo wyrosła tego sie juz nie dowiemy. Wiemy natomiast że bardzo chce do ludzi, bardzo chce sie bawić i byc glaskana. Gdy jestes z nia to cały swiat sie dla niej cieszy a gdy odchodzisz tak bardzo płacze tak bardzo wystawia łapki aby ją zabrać. Gdy nie masz serca z kamienia nie odejdziesz aby sie nie odwrócić i popatrzeć ostatni raz w jej blagające oczy. Łzy same kapia po policzkach.

oto piekna pasiasta dziewczyna
[COLOR=red]zdjęcia str 7 i 10[/COLOR]

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1079/p1012152yz6.jpg[/IMG]

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']
(A ma imię? Może Rumba? )[/quote]

[B][COLOR=Red]Rumba....:loveu: :loveu:
Bardzo fanjnie.....mi tam się podoba :lol:
[/COLOR][/B]

Posted

No wreszcie włączyli prąd i ruszył internet.
Rumba to imię suki, która kiedyś żyła i wykazała się bezgranicznym przywiązaniem do właściciela,który zmuszony sytuacją życiową oddał ją znajomym. Rumba wróciła pokonując kilkaset kilometrów. Ostatnie metry do domu pokonał czołając się, tak była wycięczona i poraniona. Milęło wiele tygodni nim doszła do siebie. Niestety oddano ją po raz drugi - umarł z tęsknoty leząc w miejscu w którym ją pozostawił Pan.

Posted

[quote name='Ivory']Czy ona jest duża??[/quote]

Tego to nie wiem :shake:
Nie widziałam jej.....nie byłam jeszcze w Azorku, będę dopiero w weekend.....ale ciocia Luka wie na 100% czy Ona jest duża.....bo Ją widziała.

A czemu pytasz.....:cool3:
Czy jakieś widoki na domek dla małej się szykują??

Posted

Weszłam dziś na dogo zrobić rozeznanie, ponieważ mieliśmy z TZ adoptować szczeniaczka - mieszanka boksera i owczarka niem ale nam sprzątnęli z przed nosa. Rozglądamy się za szczeniaczkiem płci żeńskiej- decydować będziemy razem. W domku mamy już ukochaną Nigrę 7,5 roczną- to jej wizerunek jest obok. :lol:

Posted

[quote name='Ivory'] mieliśmy z TZ adoptować szczeniaczka - mieszanka boksera i owczarka niem ale nam sprzątnęli z przed nosa.[/quote]

No to nasza Rumba taka właśnie jest :multi:......z boksia ma umaszczenie i wygląda jak owczarek w boksiowatej skórze...:cool3:
Ivory....ciągnij TZ do kompa i pokazuj mu naszą Rumbę.....na 100% się zakocha :loveu: :loveu:

P.S. A gdzie mieszkacie....:roll:

Posted

Mieszkamy w W-wie. Czyli niedaleko :-) Jak wróci to mu pokażę i Rumbę i szsczeniorki ze Szczecina i labkę 2 letnią :evil_lol: Wiadomo mi jako totalnej psiarze ciężko wybrać większość psów na dogo ma za sobą ciężki przeżycia i jak tu wybrać?? Niech TZ wybiera :cool3:

Posted

[quote name='Ivory']Niech TZ wybiera :cool3:[/quote]

TZ........:modla::modla::modla:.....:evil_lol:

Tak, potrzebujących psiaków na dogo jest strasznie dużo...:-( :-( :shake: :shake:

Posted

[quote name='Ivory']Czy ona jest duża??[/quote]

jest już spora, na pewno będzie duża
jeszcze dwie takie sobie foty
[img]http://img265.imageshack.us/img265/2102/p1012150eo1.jpg[/img]
[img]http://img210.imageshack.us/img210/9576/p1012149nk8.jpg[/img]

Posted

Śliczna dziewczynka, mam nadzieję że znajdzie szybko domek i będzie tak kochana jak Pestunia którą miziałem jakąś godzinkę temu.

Posted

[quote name='Tago']śliczna sunia. Mamy nadzieję, że szybko znajdzie domeczek[/quote]

Dzięki też mamy nadzieję, że niunia szybko znajdzie domek...:roll:

Wielkie mizianko dla [B][COLOR=Red]Tago[/COLOR][/B] :loveu: i dla[B] [COLOR=Red]Fredzia[/COLOR][/B][COLOR=Red] [/COLOR]:loveu: od cioci Ziutki

Posted

[quote name='luka1']Jesy taka młoda i już zbiera doświadczenia[/quote]

Ahhh......szkoda gadać....:shake: :shake:

A dzisiaj dołączył do Azorka kolejny mały szczeniaczek :-(