kasiaprodex Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Sunia ma okolo 5-u miesiecy trafila do schronu pewnie sie znudzila albo wyrosła tego sie juz nie dowiemy. Wiemy natomiast że bardzo chce do ludzi, bardzo chce sie bawić i byc glaskana. Gdy jestes z nia to cały swiat sie dla niej cieszy a gdy odchodzisz tak bardzo płacze tak bardzo wystawia łapki aby ją zabrać. Gdy nie masz serca z kamienia nie odejdziesz aby sie nie odwrócić i popatrzeć ostatni raz w jej blagające oczy. Łzy same kapia po policzkach. oto piekna pasiasta dziewczyna [COLOR=red]zdjęcia str 7 i 10[/COLOR] [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1079/p1012152yz6.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='luka1'] (A ma imię? Może Rumba? )[/quote] [B][COLOR=Red]Rumba....:loveu: :loveu: Bardzo fanjnie.....mi tam się podoba :lol: [/COLOR][/B] Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Nikt do Rumby nie zagląda :shake: Gdzie Twój domek kochanie....:roll: Quote
luka1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No wreszcie włączyli prąd i ruszył internet. Rumba to imię suki, która kiedyś żyła i wykazała się bezgranicznym przywiązaniem do właściciela,który zmuszony sytuacją życiową oddał ją znajomym. Rumba wróciła pokonując kilkaset kilometrów. Ostatnie metry do domu pokonał czołając się, tak była wycięczona i poraniona. Milęło wiele tygodni nim doszła do siebie. Niestety oddano ją po raz drugi - umarł z tęsknoty leząc w miejscu w którym ją pozostawił Pan. Quote
ewajanka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Śliczniutka mała psinka. Żeby nie musiała zbyt długo siedzieć w boksie. Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Ivory']Czy ona jest duża??[/quote] Tego to nie wiem :shake: Nie widziałam jej.....nie byłam jeszcze w Azorku, będę dopiero w weekend.....ale ciocia Luka wie na 100% czy Ona jest duża.....bo Ją widziała. A czemu pytasz.....:cool3: Czy jakieś widoki na domek dla małej się szykują?? Quote
Ivory Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Weszłam dziś na dogo zrobić rozeznanie, ponieważ mieliśmy z TZ adoptować szczeniaczka - mieszanka boksera i owczarka niem ale nam sprzątnęli z przed nosa. Rozglądamy się za szczeniaczkiem płci żeńskiej- decydować będziemy razem. W domku mamy już ukochaną Nigrę 7,5 roczną- to jej wizerunek jest obok. :lol: Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Ivory'] mieliśmy z TZ adoptować szczeniaczka - mieszanka boksera i owczarka niem ale nam sprzątnęli z przed nosa.[/quote] No to nasza Rumba taka właśnie jest :multi:......z boksia ma umaszczenie i wygląda jak owczarek w boksiowatej skórze...:cool3: Ivory....ciągnij TZ do kompa i pokazuj mu naszą Rumbę.....na 100% się zakocha :loveu: :loveu: P.S. A gdzie mieszkacie....:roll: Quote
Ivory Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mieszkamy w W-wie. Czyli niedaleko :-) Jak wróci to mu pokażę i Rumbę i szsczeniorki ze Szczecina i labkę 2 letnią :evil_lol: Wiadomo mi jako totalnej psiarze ciężko wybrać większość psów na dogo ma za sobą ciężki przeżycia i jak tu wybrać?? Niech TZ wybiera :cool3: Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Ivory']Niech TZ wybiera :cool3:[/quote] TZ........:modla::modla::modla:.....:evil_lol: Tak, potrzebujących psiaków na dogo jest strasznie dużo...:-( :-( :shake: :shake: Quote
asiamm Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Ivory']Czy ona jest duża??[/quote] jest już spora, na pewno będzie duża jeszcze dwie takie sobie foty [img]http://img265.imageshack.us/img265/2102/p1012150eo1.jpg[/img] [img]http://img210.imageshack.us/img210/9576/p1012149nk8.jpg[/img] Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [B][COLOR=Magenta]KTO POKOCHA NASZĄ RUMBĘ...:roll: :-([/COLOR][/B] Quote
czia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 i jak malutka, jest śliczna, gdybym nie była tak zapsiona:oops: , niech TZ podejmie dobrą decyzję. Quote
KWL Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Śliczna dziewczynka, mam nadzieję że znajdzie szybko domek i będzie tak kochana jak Pestunia którą miziałem jakąś godzinkę temu. Quote
Tago Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 śliczna sunia. Mamy nadzieję, że szybko znajdzie domeczek Quote
Ziutka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Tago']śliczna sunia. Mamy nadzieję, że szybko znajdzie domeczek[/quote] Dzięki też mamy nadzieję, że niunia szybko znajdzie domek...:roll: Wielkie mizianko dla [B][COLOR=Red]Tago[/COLOR][/B] :loveu: i dla[B] [COLOR=Red]Fredzia[/COLOR][/B][COLOR=Red] [/COLOR]:loveu: od cioci Ziutki Quote
Ziutka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='luka1']Jesy taka młoda i już zbiera doświadczenia[/quote] Ahhh......szkoda gadać....:shake: :shake: A dzisiaj dołączył do Azorka kolejny mały szczeniaczek :-( Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ehh.........szkoda, że nasza Rumba nie ruszyła serduszka TZ Ivory..:-( :-( Już by miała domek........na pewno wspaniały. Quote
Recommended Posts