Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam jeszcze, że dziś do schroniska przyszła Valeur wraz ze znajomą deathgs, bardzo miła z niej osoba :) Nie była w stanie wypowiedzieć mojego imienia :lol:
Zabierały razem pieski na spacer :)

Posted

Ale ja wam zazdroszczę!! :roll::oops: Taka piękna pogoda... i tyle fajnych zajęć, a ja się tak zanudziłam...

Biedna Kropeczka... :placz:

Charly widziałaś sarenki? I którą wybrałaś do adopcji? :diabloti:

Tak czułam, że Zosi już nie ma... bo nie widziałam jej kilka razy pod rząd, a szukałam... :roll:

Rzecznik od zadka wygląda jak Kopi :loveu:
Wspaniałe zdjęcia kordoniu!

Po wczorajszych spacerkach, zabawach i biegach z Kopi, Kelly, Lusią i Skoczkiem strasznie mnie wszystko boli. Dziś zjem sobie kisiel, jutro idę na basen... może się rozruszam :evil_lol: Nie mogę się tylko rozchorować! 8-)

Super robota dziewczyny!! :loveu:

Posted

sliczne zdjecia :loveu:
w poniedzialek chocbym miala goraczke i tak przyjde ;)

widze ze nasze schronisko nie takie biedne jak psy sie woza w obrozach red dingo :evil_lol: ;)
w srode przyniose jeszcze kilka obrozy i smyczy i dwie pary szelek ;)

Posted

Cześć ;)
Odezwała się do mnie dziewczyna z Ebląga.Szuka dla siebie szczeniaka, który będzie duży. Macie takowe w Waszym schronie? Jeśli tak, to napiszcie proszę do niej na: [email protected]
a gg: 8099231 :roll:
Zagląda na ten wątek,ale szczeniaków nie widać :razz:..
Domek niesprawdzony,więc wszystko w Waszych rękach.
Pozdrawiam

Posted

Charly napisał(a):
własnie pisze do dziewczyny,że domki sprawdzamy. kilka zdan w porządku, ale poniewaz nie widzimy się zapytalam czy czy jest osobą pełnoletnia. a oto odpowiedz

skąd ty sie qrwa wzieles..wzielas z chinki sie urwałas,,,
12:25:19
po *** by miała brac psa qtórego miała bym zaniedbywac"

Potem napisala ze to podobno brat tak napisal. dla mnie EOT.

hmmmm no ja bym jej psa nie dala...
ale moze warto spotkac sie z nia ,inaczej rozmawia sie przez gg a inaczej na zywo
mieszka w domku ?

Posted

[quote name='Marlena:)']Cześć ;)
Odezwała się do mnie dziewczyna z Ebląga.Szuka dla siebie szczeniaka, który będzie duży. Macie takowe w Waszym schronie? Jeśli tak, to napiszcie proszę do niej na: [email protected]
a gg: 8099231 :roll:
Zagląda na ten wątek,ale szczeniaków nie widać :razz:..
Domek niesprawdzony,więc wszystko w Waszych rękach.
Pozdrawiam

własnie pisze do dziewczyny,że domki sprawdzamy. kilka zdan w porządku, ale poniewaz nie widzimy się zapytalam czy czy jest osobą pełnoletnia. a oto odpowiedz

skąd ty sie qrwa wzieles..wzielas z chinki sie urwałas,,,
12:25:19
po *** by miała brac psa qtórego miała bym zaniedbywac"

Potem napisala ze to podobno brat tak napisal. dla mnie EOT.

Posted

gops napisał(a):
hmmmm no ja bym jej psa nie dala...
ale moze warto spotkac sie z nia ,inaczej rozmawia sie przez gg a inaczej na zywo
mieszka w domku ?

nie wiem. bo takie odpowiedzi dostałam.

Posted

Charly napisał(a):
nie wiem. bo takie odpowiedzi dostałam.

to niema nawet co z nia gadac , bedzie chciala to pojedzie do schroniska i sama zobaczy :roll: chociaz lepiej zeby wogole odechcialo jej sie psa skoro z ludzmi normalnie rozmawiac nie umie nawet

Posted

gops napisał(a):
to niema nawet co z nia gadac , bedzie chciala to pojedzie do schroniska i sama zobaczy :roll: chociaz lepiej zeby wogole odechcialo jej sie psa skoro z ludzmi normalnie rozmawiac nie umie nawet

Pff. Nie musi dostać szczeniaka ze schroniska, jeśli nie spełni jakiś tam naszych kryterium .
W schronisku, od adopcji jest Kordonia, Charly, pani Jola i ja też .
My wyczaimy, czy to dobry domek. Nie- to do widzenia, psa dostać nie musi.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Pff. Nie musi dostać szczeniaka ze schroniska, jeśli nie spełni jakiś tam naszych kryterium .
W schronisku, od adopcji jest Kordonia, Charly, pani Jola i ja też .
My wyczaimy, czy to dobry domek. Nie- to do widzenia, psa dostać nie musi.

no ja wiem ;)
ale sobie przyjdzie i skad bedzie wiadomo ze to ona? no i dostanie psa ;)
tak jak tamta babka co nam psy szczula , mogla przyjsc nastepnego dnia i by psa dostala ehh

Posted

Charly napisał(a):
Zyczę elbląskim bidom i wszytkim tylko najlepszych domków. Wiem ze będa przeprowadzane wizyty po -adopcyjne, takze jesli zwierzak zostanie wzięty prosto ze schroniska. Dawne czasy minęły.

za dawnych czasow tez byly wizyty po , moze nie zawsze ale np moja ciocia wziela psa ze schronu i po 2 miesiacach przyszli ludzie zobaczyc jak ma sie psiak a akurat byl na spacerze z kuzynka to poczekali zobaczyli ze jest ok i poszli ;)

Posted

Zyczę elbląskim bidom i wszytkim tylko najlepszych domków. Wiem ze będa przeprowadzane wizyty po -adopcyjne, takze jesli zwierzak zostanie wzięty prosto ze schroniska. Dawne czasy minęły.