kordonia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 W ogóle dziś w lesie było pięknie. Świeciło w końcu słońce, i było cudnie :) Quote
gops Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mozecie zdac relacje czy jakis psiak poszedl do domu ? tez zaluje ze mnie nie bylo :roll: Quote
Pralinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zgadzam się, spacer był dzisiaj szczególnie przyjemny ze względu na słońce :) Zobaczcie, kto znowu jest w schronisku :-( Quote
Pralinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dodam jeszcze, że dziś do schroniska przyszła Valeur wraz ze znajomą deathgs, bardzo miła z niej osoba :) Nie była w stanie wypowiedzieć mojego imienia :lol: Zabierały razem pieski na spacer :) Quote
Vitka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ale ja wam zazdroszczę!! :roll::oops: Taka piękna pogoda... i tyle fajnych zajęć, a ja się tak zanudziłam... Biedna Kropeczka... :placz: Charly widziałaś sarenki? I którą wybrałaś do adopcji? :diabloti: Tak czułam, że Zosi już nie ma... bo nie widziałam jej kilka razy pod rząd, a szukałam... :roll: Rzecznik od zadka wygląda jak Kopi :loveu: Wspaniałe zdjęcia kordoniu! Po wczorajszych spacerkach, zabawach i biegach z Kopi, Kelly, Lusią i Skoczkiem strasznie mnie wszystko boli. Dziś zjem sobie kisiel, jutro idę na basen... może się rozruszam :evil_lol: Nie mogę się tylko rozchorować! 8-) Super robota dziewczyny!! :loveu: Quote
Charly Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 sarenki śmignęly szybciutko. nawet nie widziałam ich. tylko psy zareagowały Quote
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 sliczne zdjecia :loveu: w poniedzialek chocbym miala goraczke i tak przyjde ;) widze ze nasze schronisko nie takie biedne jak psy sie woza w obrozach red dingo :evil_lol: ;) w srode przyniose jeszcze kilka obrozy i smyczy i dwie pary szelek ;) Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć ;) Odezwała się do mnie dziewczyna z Ebląga.Szuka dla siebie szczeniaka, który będzie duży. Macie takowe w Waszym schronie? Jeśli tak, to napiszcie proszę do niej na: [email protected] a gg: 8099231 :roll: Zagląda na ten wątek,ale szczeniaków nie widać :razz:.. Domek niesprawdzony,więc wszystko w Waszych rękach. Pozdrawiam Quote
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Charly napisał(a):własnie pisze do dziewczyny,że domki sprawdzamy. kilka zdan w porządku, ale poniewaz nie widzimy się zapytalam czy czy jest osobą pełnoletnia. a oto odpowiedz skąd ty sie qrwa wzieles..wzielas z chinki sie urwałas,,, 12:25:19 po *** by miała brac psa qtórego miała bym zaniedbywac" Potem napisala ze to podobno brat tak napisal. dla mnie EOT. hmmmm no ja bym jej psa nie dala... ale moze warto spotkac sie z nia ,inaczej rozmawia sie przez gg a inaczej na zywo mieszka w domku ? Quote
Charly Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Marlena:)']Cześć ;) Odezwała się do mnie dziewczyna z Ebląga.Szuka dla siebie szczeniaka, który będzie duży. Macie takowe w Waszym schronie? Jeśli tak, to napiszcie proszę do niej na: [email protected] a gg: 8099231 :roll: Zagląda na ten wątek,ale szczeniaków nie widać :razz:.. Domek niesprawdzony,więc wszystko w Waszych rękach. Pozdrawiam własnie pisze do dziewczyny,że domki sprawdzamy. kilka zdan w porządku, ale poniewaz nie widzimy się zapytalam czy czy jest osobą pełnoletnia. a oto odpowiedz skąd ty sie qrwa wzieles..wzielas z chinki sie urwałas,,, 12:25:19 po *** by miała brac psa qtórego miała bym zaniedbywac" Potem napisala ze to podobno brat tak napisal. dla mnie EOT. Quote
Charly Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 gops napisał(a):hmmmm no ja bym jej psa nie dala... ale moze warto spotkac sie z nia ,inaczej rozmawia sie przez gg a inaczej na zywo mieszka w domku ? nie wiem. bo takie odpowiedzi dostałam. Quote
Vitka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mi się to nie podoba... kota bym nie oddała... :shake: Quote
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Charly napisał(a):nie wiem. bo takie odpowiedzi dostałam. to niema nawet co z nia gadac , bedzie chciala to pojedzie do schroniska i sama zobaczy :roll: chociaz lepiej zeby wogole odechcialo jej sie psa skoro z ludzmi normalnie rozmawiac nie umie nawet Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dla mnie była bardzo miła,ale nie da sie oceniac ludzi tylko przez gg:razz:. Quote
Rybc!a Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 gops napisał(a):to niema nawet co z nia gadac , bedzie chciala to pojedzie do schroniska i sama zobaczy :roll: chociaz lepiej zeby wogole odechcialo jej sie psa skoro z ludzmi normalnie rozmawiac nie umie nawet Pff. Nie musi dostać szczeniaka ze schroniska, jeśli nie spełni jakiś tam naszych kryterium . W schronisku, od adopcji jest Kordonia, Charly, pani Jola i ja też . My wyczaimy, czy to dobry domek. Nie- to do widzenia, psa dostać nie musi. Quote
Vitka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pieski bezwątkowe. Z tym byłam raz na spacerze... biedactwo tak się bał, że cały czas siusiał i chował się za moimi nogami :-( Quote
Vitka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ponieważ wątek Kropki został zamknięty dodaje jej zdjęcie tutaj... Biedna, znów w schronisku... :shake: Quote
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Rybc!a napisał(a):Pff. Nie musi dostać szczeniaka ze schroniska, jeśli nie spełni jakiś tam naszych kryterium . W schronisku, od adopcji jest Kordonia, Charly, pani Jola i ja też . My wyczaimy, czy to dobry domek. Nie- to do widzenia, psa dostać nie musi. no ja wiem ;) ale sobie przyjdzie i skad bedzie wiadomo ze to ona? no i dostanie psa ;) tak jak tamta babka co nam psy szczula , mogla przyjsc nastepnego dnia i by psa dostala ehh Quote
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Charly napisał(a):Zyczę elbląskim bidom i wszytkim tylko najlepszych domków. Wiem ze będa przeprowadzane wizyty po -adopcyjne, takze jesli zwierzak zostanie wzięty prosto ze schroniska. Dawne czasy minęły. za dawnych czasow tez byly wizyty po , moze nie zawsze ale np moja ciocia wziela psa ze schronu i po 2 miesiacach przyszli ludzie zobaczyc jak ma sie psiak a akurat byl na spacerze z kuzynka to poczekali zobaczyli ze jest ok i poszli ;) Quote
Charly Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zyczę elbląskim bidom i wszytkim tylko najlepszych domków. Wiem ze będa przeprowadzane wizyty po -adopcyjne, takze jesli zwierzak zostanie wzięty prosto ze schroniska. Dawne czasy minęły. Quote
Recommended Posts