gops Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no kurcze a stwarzaja pozory ze nie lubia jak sie do nich podchodzi ;) a psiak wylowiony przez charly sliczny :razz: Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziś z Charly byłyśmy najpierw z amstafkiem na spacerze Jest przekochany. Straszliwie się cieszył :) Szalał w lesie , a siły ma niespożyte :) Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Potem zaprowadziłyśmy amstafka i wzięłyśmy suke Jasię i pieska z ilozlatki. Sunia zabrana jest z osiemnastki, jest stara i kochana. Łagona, miła- uiwelbiam stare suki, i ją bym wybrała z całego schroniska, gdybym mogła sie dopsić.Piesek tez bardzo grzeczny i miły- nie ciągnęły na smyczach, nie szarpały: Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Potem zaprowadziłyśmy dwa wielkie czarne i zbarałyśmy Wolfa i Melectrę- pieski tez zamkniętej izolatki. Dołaczyła do nas Rybc!a z Dżordżim :) Dżordżi to gentelman- szedł dostojnie i dumnie. Melectra i Wilf prawie powyrywały nam ręce z barków- radosne, mode, energiczne psiaki :lol: Quote
Charly Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 więc byłam na rynku:evil_lol: mam buty:multi:. KOrdonia ze mną pojechala i już mam. fajne, ocieplone gumowce:) No i od razu spędzilysmy 5 godzin w lesie. Nie byly to łatwe spacerki:evil_lol:. Niewyzyte psy z izolatki. No i poza tym Dzordzi- bardzo spokojny dzis i maly z rzeki:) A niewyzyty amstaff:razz:- amstaffy w ogole są niewyzyte, a taki z izo? hihihi. ten pies gryzyl nie tylko powalone drzewa jak Dzordz...nie:eviltong:. Markus wgryzal się we wszystko co stalo..:evil_lol: A swoje kijki nie wiem czemu przynosil do mnie....Nie zeby oddac i zebym mu rzucila. nie nie. Zeby się ze mną tarmosic.... Co kilka chwil podchodzil z tym kijem, skakal mi na uda i musialam udawac. ze chce wyrwac mu kijka. Teraz mam wrazenie ze moje ramiona są z betonu:lol: edit: czarny piesek troszkę jednak ciągnąl;)- kilka razy myslalam, ze mnie przeciągnie po sniegu:lol: Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W rezultacie jestesmy wykończone. Ale i tak jestem tak szczesliwa, jak jeszcze nie yłam nigdy w życiu :) A charly poszła jeszcze potem na spacerek z Rzecznikiem z Rzeki . Bohaterka :lol: Quote
gops Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 woow to odwalilyscie kawal dobrej roboty :razz: zdjecia swietne :loveu: jak wy to robicie ze macie czas w ciagu tygodnia nawet na schron :razz: Quote
Vitka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie muszą chodzić do szkoły gops :evil_lol: Quote
gops Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Vitka napisał(a):Nie muszą chodzić do szkoły gops :evil_lol: pffff ja tez tak chce :placz: Quote
Charly Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wiecie- dowiedzialam się przypadkiem, ze p. Karina z BLP pisala do OTOZ Animals w sprawie naszego schroniska. A osobą ktora to popchnęła jest jak nasza Hop! Dziękujemy:loveu: tym samym: kto jeszcze nie glosowal na Karinę- dawajcie i glosujcie. wszystko jest w moim podpisie Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Charly napisał(a):Wiecie- dowiedzialam się przypadkiem, ze p. Karina z BLP pisala do OTOZ Animals w sprawie naszego schroniska. A osobą ktora to popchnęła jest jak nasza Hop! Dziękujemy:loveu: tym samym: kto jeszcze nie glosowal na Karinę- dawajcie i glosujcie. wszystko jest w moim podpisie Czyli, że to dzięki nim Animalsi zaintersowali sie naszym schronem? :) Super :) Quote
Charly Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To miłe, że tyle osób walczylo o nasze elbląskie zwierzaki. Quote
kordonia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Charly napisał(a):To miłe, że tyle osób walczylo o nasze elbląskie zwierzaki. I że nie byłyście z tym same :) Quote
Rybc!a Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Weźcie, dziewczyny. Dostałam ataku śmiechu po waszych postach. Kocham Was, ale podłe jesteście jak nie wiem :D :loveu: . A co do spacerów. Tak Dżordżi to pół biedy, widać jak ładnie stoi ze mną na zdjęciu ( ta moja pomarańczowa kurtka i przyprost kolan, hahahaa :D ) potem , przez chwilę prowadziłam Wolfa. Głupi pies :D . A później Melektrę. Kochana ona, ale też trochę głupkowata :D . Ewka, my nie chcemy takich psów, co? :D Quote
Charly Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :placz: popuchlam znów. czerwona jestem jak burak i popuchnięta. Na 18 zostalam wylizana z dołu do góry:lol:. chyba dlatego. Rybciu nie wiem czy jutro pojdę. Jesli nie zejdzie to odczekam:roll: Lub dam alergi wycisk i będe ją konfrontowac tak dlugo z allergenem, az mi ustąpi:diabloti: a tu pozwolę sobie pokazac raz jeszcze jakie suczyska biegają w 18stce:) Nie jest cięzkim wyobrazenie, jak wiernym, mądrym i oddanym psem będzie ta sunia w nowym domu. Quote
Rybc!a Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ta sunia to nasza wątkowa Wena :) Quote
Rybc!a Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Nowe wątki, zapraszam :) Nakrapiana Dżena. Wątek Dżeny: Dżana- śliczna, NAKRAPIANA sunia- tak długo czeka. Bez szans? Jamnikowaty Red. Wątek Reda: Mały, gładkowłosy, trochę JAMNIKOPODOBNY Red . Pomóżmy mu ! Długowłosa Salma. Wątek Salmy: Mała, długowłosa ruda sunia- SALMA szuka odpowiedzialnego domu ! Starutki, owczarkowaty DZIADZIO. Wątek Dziadzia: Starutki, owczarkowaty DZIADZIO - nie ma szans ? Szorstkowłosa Bajaderka. Wątek Bajaderki: BAJADERKA-kochana, szorstkowłosa psinka- CZEKA NA DOM OD 2005R. Pomocy ! Oprócz tego, wątek zbiorowy amstaffów elbląskich: http://www.dogomania.pl/forum/f28/watek-zbiorowy-bulle-z-elblaga-amstaffy-130337/#post11687530 No, więc tak. Teraz idę zamówić jakieś nowe bannerki dla Elbląga i ogólnego, amstaffowego . Później uporządkuję 1 stronę w poszczególne kategorie: psy wymagające specjalnej opieki-trudne adopcje, małe psy i duże psy. A potem pójdę spać :) Bo w końcu jutro do schroniska . Quote
Pralinka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Fotki Pograbka w dniu przybycia do schroniska: Quote
Vitka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Taaak! :loveu: Bo on w ogóle jest piękny :loveu::lol: Quote
kordonia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A ta Sara pojechała wczoraj do swojego domu :) Quote
Vitka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Schronisko Elbląg się przypomina! :loveu: Quote
Rybc!a Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 O ludzie, mam dość. W tym tygodniu codziennie siedzę w schronie po kilka godzin. Wczoraj wrzucili nam około 8 miesięcznego podrostka przez płot, dzisiaj przyszła babka, która 10 stycznia zaadoptowała białego, przecudnego szczeniaka, przyniosła go z powrotem, bo ' alergia ' , a gdy dowiedziała się o obowiązku podpisania zrzeczenia i zapłacenia za oddanie psa, RZUCIŁA GO NAM DO BIURA I WYSZŁA.. Quote
Recommended Posts