Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
czekaj czekaj. podzielimy się tym. przeciez oszalejesz z tymi ogloszeniami

Haa dziękuję . :loveu:
Dzisiaj sobie odpuszczę, koleżanka przychodzi na noc. Za to jutro, albo pojutrze, każdemu psiakowi zrobię Allegratkę. 53 ogłoszenia dam radę zrobić . :cool3:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam do zrobienia jeszcze 6 wątków. Łącznie będzie tu zaprezentowanych 57 psiaków.
Kurczę, to chyba sporo. Gdy dokończę wątki, każdemu psiakowi będę robiła 11 ogłoszeń ( taki mój zestaw ) , zrobiłam już 4 psy, czyli zostaje 53 . A 53 x 11 = 583 ogłoszenia.
Hmm . Ilość trochę przerażająca. Co nie? :D

Posted

gops napisał(a):
za dawnych czasow tez byly wizyty po , moze nie zawsze ale np moja ciocia wziela psa ze schronu i po 2 miesiacach przyszli ludzie zobaczyc jak ma sie psiak a akurat byl na spacerze z kuzynka to poczekali zobaczyli ze jest ok i poszli ;)

ooo. to bardzo miłe:)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Mam do zrobienia jeszcze 6 wątków. Łącznie będzie tu zaprezentowanych 57 psiaków.
Kurczę, to chyba sporo. Gdy dokończę wątki, każdemu psiakowi będę robiła 11 ogłoszeń ( taki mój zestaw ) , zrobiłam już 4 psy, czyli zostaje 53 . A 53 x 11 = 583 ogłoszenia.
Hmm . Ilość trochę przerażająca. Co nie? :D

czekaj czekaj. podzielimy się tym. przeciez oszalejesz z tymi ogloszeniami

Posted

Charly napisał(a):
własnie pisze do dziewczyny,że domki sprawdzamy. kilka zdan w porządku, ale poniewaz nie widzimy się zapytalam czy czy jest osobą pełnoletnia. a oto odpowiedz

skąd ty sie qrwa wzieles..wzielas z chinki sie urwałas,,,
12:25:19
po *** by miała brac psa qtórego miała bym zaniedbywac"

Potem napisala ze to podobno brat tak napisal. dla mnie EOT.

Wypowiedź niezwykle wykwintna, ale:

mam siostrzeńca, który w wieku 16 lat dorwal sie do mojego GG i tez podokańczał w podobny sposób rozpoczete przeze mnie dialogi, wiec moze z tym bratem, to nic wymyślonego.
Ja bym ja zaprosiła mimo wszystko do schroniksa, i zoabczyła na żywo.

Posted

Charly napisał(a):
ooo. to bardzo miłe:)

Tak, parę lat wstecz tak było- koleżanka z pracy była wręcz oburzona, ze przysżła kobieta do psa, i psrawdzała wszystko bardziej, niż pielęgniarka i lekarz na wizycie patronażowej u noworodka :D :D
Potem, niestety elbląski TOZ się rozsypał i się skończyło/

Posted

ja przyjdę. ale będę lekko w uzyciu ograniczona;), bo nie wiem czy buty do jutra wyschną. najgorsze to to, ze one mają taką jakby skarpetę w srodku wszytą, a woda jest pod nią takze i tak sobie tam wysycha na kaloryferze,a to pewnie potrwa trochę...:roll:

ciesze sie bardzo ze dzisiaj te duze psiaki poszly na spacer. takie zwariowane starszaki muszą się troszkę wyszalec. suuuuper:multi:

Posted

Charly ty się cieszysz... a my musiałyśmy się z nimi męczyć! Booooooże... co za psy :cool:

Już z kordonią postanowiłyśmy. "Nigdy więcej!" :evil_lol:
Ale ogólnie pieski kochane i sympatyczne... :lol:

Posted

hihi. za drugim razem będzie lepiej. Dzordzi za pierwszym razem wariowal okropnie. a potem mu przeszlo. juz drugi spacer byl spokoj.

one nigdy wczesniej nie byly na spacerku odkąd są w schronie:-(
Więc zrobilyscie dobry uczynek:evil_lol:. Ja też chcialam, ale niestety jestem za gruba i lód się załamał:evil_lol:

a który był najgorszy? ten flatowaty? czy cala trójka?

Posted

"Niezły" był ten, co tak ciągał Kordonię, ze ta prawie latała po lesie:lol: Ten, którego prowadziła Vitka oraz ten, który ciągnął mnie - flatowaty, też były bardzo żywiołowe i doprowadziły do mojego upadku z uderzeniem głową w chodnik :lol: Kochany Oskarek też raz mną szarpnął, mam pięknego siniaka na łokciu, coś czuję, że jutro będzie się mienił wszystkimi kolorami tęczy :lol: Także nie tylko Vitka i Kordonia, ale ja też mówię:"Nigdy więcej!" :lol:

Posted

Definitywnie najgorszy był kordoni - przegryzł kilka razy smycz, ciągnął.:mad: Później mój - okropnie mnie ciągnął. Za to flacik był wyjątkowo grzeczny - Risa go zaczarowała, cały czas z nim rozmawiała, aż zrozumiał, że ma być grzeczny. :loveu:

Pieski kochane, ale... "Nigdy więcej!" :evil_lol: Mam odciski na nogach i rękach :cool:
Chyba zaraz padnę :lol:

Posted

Pralinka to twarde dziewczę :evil_lol:
Będzie miała tylko kolorowy łokieć. :diabloti:

Pieski są jeszcze na kwarantannie (?) więc chyba nie są tam długo. ;)

Posted

Pieski z pierwszej tury widziałaś Charly, bo byłaś z nami ;) Ale te następne to były nabuzowane energią :lol: O mnie się nie martwcie, głowę mam na szczęście całą, trochę mnie tylko łamie w kościach, jak się schylam :lol: jutro na spacer bierzemy samych psich emerytów :lol: Ja tylko patrzyłam z podziwem na Kordonię, takie drobne dziewczę ciągnięte przez takie psisko. (Mam trochę wyrzutów sumienia, bo to ja jej wcisnęłam tego psa :oops: )

Posted

Którego?
Ja znałam te z pierwszego spacerku.
Cymes - już bardzo długo w schronisku.
Demon - nie wiem ile jest ale już dobre kilka miesięcy.
Terierkowaty - chyba podobnie jak Demon
Czarny, szczeniakowaty - raczej od urodzenia, ale mogę się mylić.

Z drugiego spacerku nie znałam żadnego. ;)

Posted

hihihi :lol:

Zaraz będą wszystkie zdjęcia. Moje albumy:
Picasa Web Albums - Dorota

Jest 359 zdjęć, nie wszystkie są wspaniałe... szczerze to mało jest takich, które mnie zadowalają. (nie mówię tu o zdjęciach robionych przez Karolinę i Paulinę - nie obrażajcie się :diabloti:) ale, jeszcze nie wszystkie się wgrały, ale już niedługo. Potem porozrzucam po wątkach. ;)

Posted

Dorota, nie dziwię się, że mało jest zadowalających zdjęć, skoro te psy ruszały się z prędkością światła :lol: Kombinacje poplątań smycz mieszających się psów zmieniały się z sekundy na sekundę :evil_lol:

Posted

oooo az zaluje ze nie moglam z wami isc :roll:

mam kilka porzadnych smyczy wlasnie to zaniose tylko niewiem czy jutro bede czy pojutrze ;)
specjalnie dla kordoni zeby zaden nie dal rady przegryzc :diabloti: