Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
O ludzie, mam dość. W tym tygodniu codziennie siedzę w schronie po kilka godzin. Wczoraj wrzucili nam około 8 miesięcznego podrostka przez płot, dzisiaj przyszła babka, która 10 stycznia zaadoptowała białego, przecudnego szczeniaka, przyniosła go z powrotem, bo ' alergia ' , a gdy dowiedziała się o obowiązku podpisania zrzeczenia i zapłacenia za oddanie psa, RZUCIŁA GO NAM DO BIURA I WYSZŁA..

Ja coś czułam, że ta baba jakaś godna zaufania nie jest...

Posted

dobrze przynajmniej ze go oddala, a nie wyrzucila gdzies do lasu. tak tez się zdarza. Rzecznik nadal bez domu:-(, a on strasznie się garnie do ludzi. w ogole nie rozumie dlaczego jest w schronie. jest taki jeszcze ufny:-(

Posted

rybcia a zdasz ? jak do szkoly nie chodzisz :diabloti:

ja niewiem czy bede w jutro w schronie bo jestem nadal chora ehhh ale sie postaram ;)

ta biala sunia to ta 8-miesieczna? z troche dluzsza sierscia? :mad:

Posted

gops napisał(a):
rybcia a zdasz ? jak do szkoly nie chodzisz :diabloti:

ja niewiem czy bede w jutro w schronie bo jestem nadal chora ehhh ale sie postaram ;)

ta biala sunia to ta 8-miesieczna? z troche dluzsza sierscia? :mad:

Kochana mam średnią 4,14 . :lol:

Nie, to białe ośmiomiesięczne było na kwarantannie i było chłopcem, i odebrał go właściciel, chodzi o tego młodziutkiego szczeniaka z izolatek, cały biały, puchaty. Potem dodam zdjęcia i poproszę kogoś żeby zrobił ogólne ogłoszenie o szczeniętach na portelu.
Jacyś chętni ? :cool3:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Kochana mam średnią 4,14 . :lol:

Nie, to białe ośmiomiesięczne było na kwarantannie i było chłopcem, i odebrał go właściciel, chodzi o tego młodziutkiego szczeniaka z izolatek, cały biały, puchaty. Potem dodam zdjęcia i poproszę kogoś żeby zrobił ogólne ogłoszenie o szczeniętach na portelu.
Jacyś chętni ? :cool3:

ooo to niezle :razz:

a to dobrze ze szczeniak jeszcze ktos go wezmie napewno ;)
a zdjecia jakies macie tego bialego? bo mialam wsumie pania chetna na cos malego puchatego bialego :razz: moze akurat

ja moge zrobic ogloszenie ale dopiero za 2 dni bo teraz juz ktos pisal ogloszenie odemnie z kompa a mozna jedno na 3 dni ;)

Posted

gops napisał(a):
ooo to niezle :razz:

a to dobrze ze szczeniak jeszcze ktos go wezmie napewno ;)
a zdjecia jakies macie tego bialego? bo mialam wsumie pania chetna na cos malego puchatego bialego :razz: moze akurat

ja moge zrobic ogloszenie ale dopiero za 2 dni bo teraz juz ktos pisal ogloszenie odemnie z kompa a mozna jedno na 3 dni ;)

Nie, Gops, niedobrze i to bez różnicy, czy szczeniaczek, czy podrostek, czy dorosły. Zdjęcia mam, ale później dodam. On nie będzie mały.
Chodzi mi o ogłoszenie ze zdjęciami .
Niestety nie mam już nic na koncie, żeby wysłać tego sms. :roll: Dlatego nie mogę sama tego zrobić . :roll:

Ona go nie oddała. Ona nam go wrzuciła do biura, bezczelna . :roll:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie, Gops, niedobrze i to bez różnicy, czy szczeniaczek, czy podrostek, czy dorosły. Zdjęcia mam, ale później dodam. On nie będzie mały.
Chodzi mi o ogłoszenie ze zdjęciami .
Niestety nie mam już nic na koncie, żeby wysłać tego sms. :roll: Dlatego nie mogę sama tego zrobić . :roll:

Ona go nie oddała. Ona nam go wrzuciła do biura, bezczelna . :roll:

no roznica jest bo szczeniak ma wieksze szanse na dom tymbardziej ladny szczeniak ;) wiem ze na szczeniaku schron tez sie odbije pewnie no ale ma wieksze szanse ..

ludzie sa beszczelni...skoro jej nie stac zeby zaplacic za oddanie psa to pewnie nie stac by ja bylo tez na leczenie w razie potrzeby :roll:

ja mam kase na koncie ale to chyba bez roznicy i tak musze czekac te dwa dni

Posted

Wiecie, że ten szczeniaczek został już adoptowany, bo pewnemu panu zrobiło się go żal i wziął własnie jego na prezent dla dziadka... niestety dziś wrócił biedaka, bo dziadek wylądował w szpitalu. Facet był zdruzgotany... nie wiedizł co ma mówić... chciał go sobie zostawić, ale nie jest z Elbląga, a tam gdzie mieszka ma dwa agresywne psy... Szczeniaczek miał już wszystkie szczepienia, odrobaczenia, książeczke zdrowia, obróżkę, smycz...:roll: nawet karmę... biedaczek... :-(

Posted

Vitka napisał(a):
Wiecie, że ten szczeniaczek został już adoptowany, bo pewnemu panu zrobiło się go żal i wziął własnie jego na prezent dla dziadka... niestety dziś wrócił biedaka, bo dziadek wylądował w szpitalu. Facet był zdruzgotany... nie wiedizł co ma mówić... chciał go sobie zostawić, ale nie jest z Elbląga, a tam gdzie mieszka ma dwa agresywne psy... Szczeniaczek miał już wszystkie szczepienia, odrobaczenia, książeczke zdrowia, obróżkę, smycz...:roll: nawet karmę... biedaczek... :-(

ktory szczeniaczek? :roll:

Posted

cos strasznego. dwa razy. Vitka mowi ze pies mial byc prezentem dla dziadka tym razem. a dziadek wylądowal w szpitalu. Najpierw prezent dla dziecka, a potem dla dziadka. Coz ma pecha- puchaty prezencik:angryy:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Napisałam już, że nie będzie mały .

ja go nie widzialam dlatego sie pytam
ale nie bedzie maly nie znaczy ze bedzie duzy, moze byc sredni :eviltong:
dobra sama go zobacze i ocenie po swojemu ;)

jutro postaram sie byc w schronie , tylko tym razem nie chce byc pierwsza :roll: jakos nie milo mnie przyjmuja

rybcia bedziesz tak jak zawsze? tzn 10.25 :razz: ?

Posted

Zapraszam na wątek Kopiego, Skoczka i już niedługo również Kelly i Lusi. Właśnie wstawiam zdjęcia ze spacerków! :loveu:

Popatrzcie co spotkałyśmy:

Caaaaałe, duże stado! :loveu: Śliczne.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie, będę o 9 .

ooo rybcia nie no kozaczysz :diabloti: ja o tej godzinie dopiero wstane ;)
jak dam rade to bede o 10 w takim razie

tym razem biore moj prosty w obsludze aparat :mad:

ale sarenki :loveu:
dobrze ze psy nie pogonily :razz:

Posted

vitka a ja slyszalam ze ty chhora jestes? :diabloti::evil_lol:
zmierzylas kopiego? :razz:

chyba jednak mnie nie bedzie jutro :placz:
mam goraczke ehhhh.. a chcialam pogadac ze skoczkiem ;)

Posted

No wiesz Charly jak sobie złapiesz to umowę pewnie spiszemy :evil_lol:

Gops też się bałam co zrobią, ale grzecznie stały i sie przyglądały. Pewnie pierwszy raz takie widzieli (Kopi i Skoczek);)

Ale mówię wam dziewczyny, zapamiętam ten widok do końca życia! :loveu: Wspaniałe stado! Może jeszcze je zobaczymy :lol: