Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A jakie dziś sarenki widziałam :diabloti: Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Doberman z izolatki... dość dziwny "przypadek" A to mój uroczy spacerowy "ciągacz" :mad: Quote
Pralinka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Haha, mina Kordonii na drugim zdjęciu - bezcenna! :lol: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 hihih. sarenki:evil_lol::loveu: wiecie co. jak już będzie lato, to sobie bedziemy tam grylować w bażantarni i psy tez uraczymy:multi:...jakąs veganska kielbaską:evil_lol::eviltong: Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 haha :loveu: Można zakupić im takie chusty z napisem "Szukam domu" i przejść się dalej do Bażantarni, tam gdzie są ludzie :cool3: Będzie suuuuuuper! :loveu::lol: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 To jest wspanialy pomysl. Rybcia miala taki z miastem. ale miasto daleko. A nie pomyslalam o bażantarni- przeciez tam na wiosne i latem tyle ludzi. Polecam te wyrabiane przez Mru:loveu: Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rybciu - myślę, że Kropce przydałby się nowy wątek...:-( Quote
Charly Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jaka ona dostojna biedna Kropunia. a miala miec dobry domek Quote
kordonia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No to ja się też melduję :) Ja- z powyciąganymi ze stawów ramionami :lol: Psy kochane, ale durne, jak sto kilo gwoździ ;) Vitka, dzięki, za sarnie zdjęcie, hehheh Spacer nr jeden (Vitka, Pralinka, Gops, Charly, Korodnia, Cymes, Demon, Baton, Rzecznik i czarny bezimienny): Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ania śpi w pracy! :mad: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 to zdjecie jest swietne. Tak mi się Vitka obilo o uszy, ze ponad 400 zdjęc nacykalyscie Ty i Rybcia dziś:-D:-D (a ja wogole dzis taka pełna werwy i humory przyszlam do schronu, bo myslalam,z e purzyk wróci ze zwolnienia lekarskiego...a tu nic z tego..dalej na zwolnieniu:placz:) Quote
kordonia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Spacer nr 2 (Vitak, Risa, Kordonia, Fuks, bezimienny kudłaty i bezimienny flatowy): Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 http://upload.miau.pl/3/175387.jpg haha jaki zaciesz :megagrin::megagrin: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 o jak fajnie:) Risa tez na zdjeciach jest:multi: Risa jest naszą tajlandzką wolontariuszką, ktora ukochala Elbląg i juz w nim zamieszkala:) Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Charly dwie strony wstecz jest link do albumu i tam są wszystkie moje 356 :loveu: Risa to przemiła dziewczyna :lol: Quote
kordonia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 3 czuby :D :D :D Idealne okreslenie :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Super zdjęcia. :loveu: . Proszę się nie śmiać, ze mnie i mojego zdjęcia. :D Ja wcale nie spałam, naprawdę, naprawdę ! :D Chociaż to nietrudne całkiem.. Wypisywanie boksów, opisy, kartoteki.. bla bla bla.. Ciągle to robię . Ale na spacerze byłam. Quake móój . :loveu: . Quote
Rybc!a Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Muszę zrobić wątek jeszcze dla: Batona, Kropki, Kamy 1, Gucia, Liska, Łatki, Rity i Oskara (jamnika) . Jutro to zrobię. Teraz idę spać, żeby być jutro pełna energii. ( taa.. bo papiery czekają.. :cool: ) Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pomogę Ci jutro, bo nic innego nie dam rady robić! :evil_lol: Quote
gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ale pelno zdjec :razz: rybcia spiaca byla :diabloti: tyle sie napracowala :evil_lol: dzis nie moge przyjsc , niemam z kim psow zostawic a same zostac niemoga bo robia mi przemeblowanie w domu i upiekszniaja niektore rzeczy ;) postaram sie byc jutro , ale to tez nie wiadome ehhh a tak sie cieszylam ze bede codziennnie :roll: Quote
Rybc!a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Oskar to pies , którego zdjęcia dodawaliśmy niedawno na tym wątku. A ten z kolczatką na szyi ( teraz już bez ) , ma przecież wątek i nazywa się Red . Quote
Rybc!a Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzisiaj ze schroniska wyszedł PUCEK i BAFI- dwa psy z kwarantanny ( boks nr 15 i 5 ) oraz kotka WYCIECZKA . Jamnikowaty Oskar został zarezerwowany,w czwartek lub piątek go odbiorą. :) W nocy trafił do nas agresywny doberman, a popołudniu psiak wyrzucony w torbie, bardzo odwodniony i zagłodzony. Quote
Charly Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 to wątek tego pieska http://www.dogomania.pl/forum/f28/jasiu-zaglodzony-pies-z-eblaga-130887/ Quote
Recommended Posts