Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hihih. sarenki:evil_lol::loveu:

wiecie co. jak już będzie lato, to sobie bedziemy tam grylować w bażantarni i psy tez uraczymy:multi:...jakąs veganska kielbaską:evil_lol::eviltong:

Posted

haha :loveu:

Można zakupić im takie chusty z napisem "Szukam domu" i przejść się dalej do Bażantarni, tam gdzie są ludzie :cool3:

Będzie suuuuuuper! :loveu::lol:

Posted

To jest wspanialy pomysl. Rybcia miala taki z miastem. ale miasto daleko. A nie pomyslalam o bażantarni- przeciez tam na wiosne i latem tyle ludzi.

Polecam te wyrabiane przez Mru:loveu:

Posted

No to ja się też melduję :)
Ja- z powyciąganymi ze stawów ramionami :lol:

Psy kochane, ale durne, jak sto kilo gwoździ ;)

Vitka, dzięki, za sarnie zdjęcie, hehheh

Spacer nr jeden (Vitka, Pralinka, Gops, Charly, Korodnia, Cymes, Demon, Baton, Rzecznik i czarny bezimienny):

Posted

to zdjecie jest swietne. Tak mi się Vitka obilo o uszy, ze ponad 400 zdjęc nacykalyscie Ty i Rybcia dziś:-D:-D

(a ja wogole dzis taka pełna werwy i humory przyszlam do schronu, bo myslalam,z e purzyk wróci ze zwolnienia lekarskiego...a tu nic z tego..dalej na zwolnieniu:placz:)

Posted

Super zdjęcia. :loveu: .
Proszę się nie śmiać, ze mnie i mojego zdjęcia. :D
Ja wcale nie spałam, naprawdę, naprawdę ! :D
Chociaż to nietrudne całkiem.. Wypisywanie boksów, opisy, kartoteki.. bla bla bla..
Ciągle to robię .

Ale na spacerze byłam. Quake móój . :loveu: .

Posted

Muszę zrobić wątek jeszcze dla: Batona, Kropki, Kamy 1, Gucia, Liska, Łatki, Rity i Oskara (jamnika) . Jutro to zrobię. Teraz idę spać, żeby być jutro pełna energii.

( taa.. bo papiery czekają.. :cool: )

Posted

ale pelno zdjec :razz:
rybcia spiaca byla :diabloti: tyle sie napracowala :evil_lol:

dzis nie moge przyjsc , niemam z kim psow zostawic a same zostac niemoga bo robia mi przemeblowanie w domu i upiekszniaja niektore rzeczy ;)
postaram sie byc jutro , ale to tez nie wiadome ehhh a tak sie cieszylam ze bede codziennnie :roll:

Posted

Oskar to pies , którego zdjęcia dodawaliśmy niedawno na tym wątku.
A ten z kolczatką na szyi ( teraz już bez ) , ma przecież wątek i nazywa się Red .

Posted

Dzisiaj ze schroniska wyszedł PUCEK i BAFI- dwa psy z kwarantanny ( boks nr 15 i 5 ) oraz kotka WYCIECZKA .

Jamnikowaty Oskar został zarezerwowany,w czwartek lub piątek go odbiorą. :)

W nocy trafił do nas agresywny doberman, a popołudniu psiak wyrzucony w torbie, bardzo odwodniony i zagłodzony.