Charly Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ja bym go przetrzymala do poniedzialku jesli możesz. a w poniedzialaek odwiozla do schroniska. no i potem ogloszenia. Quote
gops Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 nom prawie caly dzien w schronie :multi: a najwazniejsze ze dobrze sie bawilismy :razz: sprzatajac nawet :diabloti: niedlugo ferie i bedzie czas zeby siedziec tam codziennie ;) robota zawsze sie znajdzie :razz: mam tylko zdjecia dżordża to wkleje na jego watku Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Zdjęcia od Vitki to część naszych szczeniaków. Powinna dodać więcej zdjęć, dlatego będę prosiła wszystkie cioteczki od ogłoszeń, żeby robiły jakieś takie zbiorowe ogłoszonka dla szczeniorów, jest ich teraz 11 . Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/siostra-brat-trafia-do-schroniska-130084/#post11666178 POMOCY ! Quote
Rybc!a Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Ten chłopiec jedzie w poniedziałek do domu :) Quote
Charly Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ale ladnie im posprzątałyscie. sliczne smierdzioszki:lol: Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 dziewczyny wogole zapomnialam o tych linkach i pieniazkach... znalazlyscie je? macie? moga byc? ;) Quote
deathgs Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ogłoszenia dla szczeniąt: ale gratka olx i allegro: SZCZENIĘTA do wyboru do koloru - Schronisko (538985447) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Charly napisał(a):no- mi przekazałaś i ja Tobie 12 zl też przekazałam. linki super, tylko muszę jeszdcze nauczyc jak nosic te 12metrów:lol: no tobie tak ale zapomnialam o tamtych i niewiem czy znalazly wkoncu je ;) nom i dzordzi sie wylatal a tak to by na krotkiej smyczy lazil :diabloti: Quote
Charly Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 gops napisał(a):dziewczyny wogole zapomnialam o tych linkach i pieniazkach... znalazlyscie je? macie? moga byc? ;) no- mi przekazałaś i ja Tobie 12 zl też przekazałam. linki super, tylko muszę jeszdcze nauczyc jak nosic te 12metrów:lol: Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Vitka napisał(a):Oj no... kurcze! Ja miałam kasę, ale zapomniałam Ci dać.:roll: Linkę mam. :lol: Dziękuję!:loveu: a tam pieniazki mi dasz najwyzej nastepnym razem nie spieszy mi sie az tak ;) najwazniejsze ze masz linke bo juz sie martwilam ze gdzies tam zostaly bo tez zapomnialyscie ;) Quote
Vitka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 gops napisał(a):dziewczyny wogole zapomnialam o tych linkach i pieniazkach... znalazlyscie je? macie? moga byc? ;) Oj no... kurcze! Ja miałam kasę, ale zapomniałam Ci dać.:roll: Linkę mam. :lol: Dziękuję!:loveu: Quote
Rybc!a Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ja też kasy nie dałam. Ale wstyd . :roll: Oddam za tydzień . Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 spoko na chleb mi starczy :evil_lol: za te pieniadze i tak kupie pewnie jakies smycze do schronu ;) bylam w lumpexie chcialam kupic jakies koce ale jak na zlosc nic nie bylo :roll: pojde w czwartek jeszcze raz ;) Quote
Charly Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zapraszam na wątek mlodej suni, która dzis wylowiłam z kanału:smhair2: http://www.dogomania.pl/forum/f28/elblag-wylowiona-z-lodu-25-stycznia-130133/#post11670709 Acha- Rybciu zle wiesci. Ten psiak znowu zwial. I tym razem pracownik powiedzial, ze faktycznie podejrzewali Ciebie za pierwszym razem, ze czegos tam nie domknęłas, ale on znowu zwiał dzis o 12:00. zdemolowla izolatke zeby wyjsc. wygryzl drzwiczki, scianki. wydostal się z kojca.a potem tak dlugo skakal i gryzl okrągła klamke ( nie wiem jak to się nazywa:oops:) i framugi, ze drzwi w koncu otworzyly się i on zwial. Jutro rano chca jechac go szukac. Na jego miejscu jest teraz sunią z kanalu. Do tego dzis doszedl pies z polamanymi lapami. Jest prawdopodobnie w pustej kociarni. Jutro będzie odbierany. acha- mam nowe wiesci od Alanka:) ale to na jego wątku. Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 kurcze uciekinier :mad: pies ma szczescie ze go znalazlas :roll: Quote
Vitka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ten pies to straszny cwaniaczek, ale jest taki śliczny! ;) Czy jest jakiś sens w tym żeby ktoś go adoptował jak i tak ucieknie... :shake: Quote
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Vitka napisał(a):ten pies to straszny cwaniaczek, ale jest taki śliczny! ;) Czy jest jakiś sens w tym żeby ktoś go adoptował jak i tak ucieknie... :shake: a co innego mozna zrobic? jak komus ucieknie to pewnie go oddzadza spowrotem do schronu a zdrowego psa przeciez nie uspimy .. Quote
Vitka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No a przeszkadza komuś tam gdzie jest? (wiem że teraz jest w trakcie leczenia...) Quote
Charly Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No on jest bezdomny. biega gdzies po dzialkach. pewnie tam go wlasciciel porzucil.... Quote
Recommended Posts