Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Charly']pss to jest spolem? jesli tak to ten sklep. faktycznie widzialam tam jakiegos pana i az mi glupio bylo ze babka zamiast obslugiwac go gadala ze mną o schronie:evil_lol: hahahah[/quote]

:evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Założyłam bazarek na elbląskie bidy;)
[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/oryginalne-autografy-na-psiaki-z-elblaskiego-schroniska-127111/#post11426265"] >>link<<[/URL]
[/CENTER]

Posted

Dla szczeniąt:

[U][COLOR=#606420][url=http://malbork.olx.pl/item_page.php?Id=16767742&g=6]Szczenięta do wyboru do koloru w schronisku - bardzo pilnie potrzebne domki — Malbork[/url][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#606420][/COLOR][/U]
[URL="http://malbork.olx.pl/item_page.php?Id=16767661&g=6"][/URL]

Posted

I kolejny bazarek:evil_lol:

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zwierzece-ksiazki-na-rzecz-elblaskich-psiakow-127195/#post11432892"][COLOR=Purple][B]_link_[/B][/COLOR][/URL]
[/CENTER]

Posted

Wczoraj zadzwonił do mnie facet z ogłoszenia o kocie. Szukał kocurka dość młodego, tak do dwóch lat.
Powiedział mi, że był w schronisku, ale tam nie ma kotów. Pytam go, ze jak to nie ma, a on na to, no że były, ale pracownicy powiedzieli mu,z e nie ma na co patrzeć, bo to same bardzo stare koty.
Kurcze, no.

Bo to dla nich zbyt trudne zadanie, zeby pójsc z chętnym do woliery, usiąść z całą kartoteką i sprawdzać, ile który ma lat.
Po co tak sie wysilać.
Tak 80% kotów to koty młode :(

Posted

po prostu nie moge w to uwierzyc. Przeciez koty nie sa stare. stare ona zabija, albo same zdychają. a w srodku sa przeciez malutkie kotki. Sama widzialam jak bylam ostatnio.

Posted

[quote name='kordonia']Ja to wiem, i Ty to wiesz, a facet był wczoraj, chciał dorosłego, w miare młodego wykastrowanego kocurka, i takiego nie było.
I to się zdarza nie pierwszy raz.[/quote]

Lordonia, dzwoniła do mnie pani w sprawie małej kotki ze schroniska czy by się znalazła kilkutygodniowa. Wiesz może czy są takie? Muszę do niej szybko oddzwonić.

Posted

[quote name='Charly']po prostu nie moge w to uwierzyc. Przeciez koty nie sa stare. stare ona zabija, albo same zdychają. a w srodku sa przeciez malutkie kotki. Sama widzialam jak bylam ostatnio.[/quote]

Dzwoniłam do pani która szukała małej kotki, powiedziałam, że są (zgodnie z twoim postem) i by sama sprawdziła gdyby praownik twierdził, że kotków małych nie ma w schronisku. Powiedziałam, że czasem pracownicy nie są świadomi, że akurat jakieś kotki są. Bo jak jej miałam wytłumaczyć to, że ci prawocnicy kłamią z niewiadomych powodów.

Zwykły człowiek tego nie zrozumie :shake:

Posted

Ja zawsze mówię wprost, ze kłamią z lenistwa, i zeby ich nie słuchac, i tłumaczę, w ktorą stronę już w schronisku mają iśc,z eby koty odnaleźć.
Nie mam zamiaru ich chronić, bo kurcze, to ich obowiązek, z którego sie nie wywiązują.

Dowiedz sie, czy pani wzięła kociaka, jełsi tak, to niech jak najprędzej idzie z nim do weta, bo zwykle kociaki ze schroniska umierają w domach wpierwszym tygodniu na panleukopenię.
Jesli faktycznie młodych nie było, przekierujją do mnie- bedziemy z karmicielką mieć w tym tygodniu małe kociaki z piwnicy, w wieku 5 tygodni.

Posted

[quote name='basia0607']Umowa podpisana ! 2 stycznia animalsi przejmuja schronisko.[/quote]

:multi:
normalnie trzeba to opic :evil_lol:
:knajpa::drinking:

teraz juz bedzie tylko lepiej ;)

Posted

[quote name='basia0607']Zbieram dane, ktore są w chwil obecnej bardzo ważne, kto może pomóc ? Tylko na priwa ![/quote]
Basiu, wysłałam Ci około 15-20 zdjęć na emaila, jak dojdą daj znać .

Posted

Zdjęcia doszły. Zobacze i zadecyduje co sie nadaje. Inreresują mnie też psy adoptowane kilka lat wstecz. Wszystko, informacje w prasie na forum , oswiadczenia ludzi.Wszystko co może nam pokazac obraz dotychczasowego schroniska no i oczywiście należyty dobrostan zwierzat o którym mi zawsze mówiono . / TOZ/

Posted

dzięki:). Zacznę tez tam robic ogloszenia. Moje allegro dzialają jesli oglaszam inne psy:roll: Elbląskie tak sobie. Zoska ma allegro, gumtree i masę innych i nic, zero nawet jednego telefonu czy maila. No nic. dalej:)

Posted

[quote name='Charly']dzięki:). Zacznę tez tam robic ogloszenia. Moje allegro dzialają jesli oglaszam inne psy:roll: Elbląskie tak sobie. Zoska ma allegro, gumtree i masę innych i nic, zero nawet jednego telefonu czy maila. No nic. dalej:)[/quote]

No ja mam 16 allegro aktualnie i masę innych ogoszeń tych psiaków i też kiepsko. Na razie te duże psiaki jakoś nie idą :/ Nie ma zainteresowania.
Dziś miałam np. telefon czy jest szczeniak amstaffa w schronisku... kurcze czemu nie interesują ich dorosłe...
Astek nadal czeka...