Rybc!a Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Do cholery, ILE KOSZTUJE ŚRODEK NA CHOROBY SKÓRY ? ! Izolatki stoją puste ! Ale jasne. Lepiej uśpić . Po co brudzić pantofelki . Quote
Charly Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ech- trzeba szukac psom domy i tyle. I czekac na ten konkurs Quote
mysza 1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie wiem, po prostu nie mogę pojąć jak mozna tak postępować. Zamiast dać psom z boksu lek na skórę- wszystkim zabić je wszystkie. Cały czas widzę Fileta, Kapsla, tego grubiutkiego i ręce mi opadają. Serce się kraje:placz: Nie mozna jej tego darować. Quote
Charly Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Atos żyje. Kochany, slodki, przeuroczy Atos miał duuuuużo szczęscia. Jest teraz u pewnej wspanialej miłej pani w Trojmiescie na DT. bEdzie leczony i szuka nowego domku. Jest wspanialym, czulym pieskiem Quote
Vitka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dobrze, że chociaż jemu się udało! :sadCyber:Szkoda tamtych piesków... [*]:candle: Quote
Charly Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Bardzo dziękuję Kordoni. Posypał mi się transport i gdyby nie ona pies nie bylby dzis w bezpiecznym miejscu. Quote
mysza 1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rybcia nazwała go Kapsel, ale Atos przypomnia o pozostałych muszkieterach:-( To schronisko spędza mi sen z powiek:shake: Czy w tym boksie są jeszcze psy? Quote
Rybc!a Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 mysza 1 napisał(a):Nie wiem, po prostu nie mogę pojąć jak mozna tak postępować. Zamiast dać psom z boksu lek na skórę- wszystkim zabić je wszystkie. Cały czas widzę Fileta, Kapsla, tego grubiutkiego i ręce mi opadają. Serce się kraje:placz: Nie mozna jej tego darować. Jasne, zostało około 7 psów. Quote
mysza 1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rybc!a napisał(a):Jasne, zostało około 7 psów. I co robić? Quote
mysza 1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No coż, pozostaje walczyc o to, żeby nadeszły zmiany..... Quote
Charly Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='mysza 1']Rybcia nazwała go Kapsel, ale Atos przypomnia o pozostałych muszkieterach:-( on się faktycznie nazywa Atos:-(:-o bylysmy przy okazji w schronisku w Gdyni w ciapkowie-Kordonia ma od nich swoja Sabe i chciala odwiedzic stare kąty- schronisko o duzo mniejsze powierzchni niz nasze. Ale jakze przemyslane. W kojcach drewniane podesty. Psy nie musza lezec na betonie. Jak niewiele to kosztuje- a jaka diametralna zmiana warunków bytowania dla zwierzecia. W izolatce cieplo, czysciutko, psy leża na czystych! miecciutkich legowiskach. NO po prostu jestem pod wrazeniem. Mili zaangazowani pracownicy. Wolontariusze z psami na spacerach. Bosz- jaki to balsam dla duszy. Quote
mru Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 co za piękny pies! jak mój Gacek! i do tego Atos! jak mój [*] Atos! :D:D:D Quote
Rybc!a Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Aż się popłakałam. Jak wspaniale, że on żyje . Quote
Charly Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dziękuję za zdjęcia:) Na pierwszym zdjęciu Atosik i ja właśnie opuściliśmy schronisko:evil_lol::multi: Quote
Charly Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kordonia odebrala nas w schronisku ze swoim pieskiem. Więc Atos poszedl najpierw do tylu. Jedziemy jedziemy. Przyjezdzamy do Kordoni, sunia zostaje odstawiona do domu i Atosa ladujemy na tylne siedzenie. W Gdyni ktos z auta krzyczy do nas, że nie mamy swiatel z tylu. o!:-o Czyli jedziemy bez swiatel.... A jesli bez swiatel to i bez kierunkowskazu..nie wiedząc o tym....autostradą..przez trojmiasto........centrum...radosnie zmieniajac pasy, skręcając..... dojezdzamy do DT Atosa. Wyladowujemy piesa- pogaduszki. Zajezdzamy do Ciapkowa odwiedzic znajomą Kordoni, odpowiedzialną za kociaki i nacieszyc oczy...wychodzimy i jest juz ciemno. Zagladamy do auta- czemu nie dzialaja tylne swiatla?...Atosik wyrwal kabelki raz dwa i po nich. Jechalismy z powrotem przez Gdynie, Sopot, Gdansk...centrum, potem autostradą do Elbląga...bez tylnych swiatel, bez kierunkowskazu..tym razem ze świadomością....zgroza....:smhair2::smhair2: :smhair2: Podswietlony byl numer rejestracyjny na szczęscie. Quote
Valeur248 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To Kapselek vel. Atosik korzysta z życia:evil_lol: Mały rozrabiaka. Quote
Belula Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jesteście WIELKIE!!! Tak się o niego bałam........ Quote
Charly Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Patrzcie- to znalazlam na dogo. P.Kierowniczka (jednego ze schronisk, ktorym współpracuje Ziutka) w pracy. Po prostu no comments Quote
Rybc!a Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Proszę poczytać: http://www.dogomania.pl/forum/f28/husia-husky-alaskan-urodzila-w-schronisku-co-z-nia-bedzie-pomocy-122939/index7.html#post11326319 Pozdrawiam pani kierownik, pozdrawiam, bo przecież jest pani na bieżąco w sprawach Dogomanii bardziej niż ja! :bye: Quote
Charly Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 panią z urzedu miasta też serdecznie pozdrawiam. Dlugo potrzebowalam by zrozumiec, jak wielka przyjazn lączy obie panie:hand: Quote
mysza 1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Charly napisał(a):panią z urzedu miasta też serdecznie pozdrawiam. Dlugo potrzebowalam by zrozumiec, jak wielka przyjazn lączy obie panie:hand: to jedna wielka klika Quote
Belula Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Babsko pożałuje. Niech szuka lepiej znajomości wyżej. Quote
Recommended Posts