Charly Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 skoczek i kopi straaaaaaaaaaasznie smutni:cool3: ok. kopi nie tak, ale skoczek ma doła Quote
Vitka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ojejku... :-( Borsuk! Musimy coś z tym zrobić! :cool3: Ja też mam doła z powodu braku możliwości wyprowadzenie Kopiego! :placz: Quote
Charly Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 no wlasnie borsuk- zrób z tym coś:cool3: naprawdę- to nie ten pies. nie wita juz ogonkiem. leży caly czas i się smuci Quote
Borsuczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 O nie !!!!!!!!!!!!!! Jak ja mogłam go tak zadniedbać ! :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Przez tą szkołę nie mam czasu dla mojego Skoczka! Ale ja to nadrobie! w sobote zabiore go na taki spacer ,że będzie po drodze gubił nóżki ! Moje maleństwo ! :(( może nawet uda mi się wykombinować troche czasu w tygodniu na spacer z nim ! ehhh :placz: Quote
Vitka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Chciałabym zareklamować koci wątek! :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f1206/elblaska-kociarnia-robi-sie-tlok-130138/ Quote
Charly Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 głosujmy na Basię (Stowarzyszenie im Św. Franciszka) w ankiecie dogo i pomóżmy jej psiakom:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/ ruszcie też znajomych ( tyle macie ich w klasach:)) Quote
basia0607 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dzięki Ola. Wygranaz Krakwetu rozwiazała by nam problem żywieniowy na grudzień /styczeń. Zawsze wtedy nie mamy pieniędzy. Quote
kordonia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vitka napisał(a):Ojejku... :-( Borsuk! Musimy coś z tym zrobić! :cool3: Ja też mam doła z powodu braku możliwości wyprowadzenie Kopiego! :placz: A jest jakiś zakaz????? :crazyeye: Bardzo się cieszę ze względu na Toffika :) :) :) Quote
Vitka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nie, nie ma zakazu... ale do 17 nigdy się nie wyrobię po szkole... :-( Mam zdjęcia kotów z dziś. Chyba dużo - zależy jak wyszły i trochę piesków. Nowe boksy obfociłam, żeby każdy mógł zobaczyć jak jest pięknie. :) Zagłosowałam! Quote
kordonia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vitka napisał(a):Nie, nie ma zakazu... ale do 17 nigdy się nie wyrobię po szkole... :-( (...) Aha, rozumiem :) Już sie przestraszyłam,ze nie można wyciagac pojedynczych psów z wielopsich boksówna spacery. Czyli jednak już zrezygnowałyście z mamą z planów adoptowania Kopiego? Quote
Vitka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jeszcze rozmawiamy, ale miałam przez miesiąc go wyprowadzać... niestety fizycznie jest to niemożliwe. :roll: Dojazd do schroniska zajmuje mi strasznie dużo czasu... :-( Oczywiście szukam w razie czego innego domu dla Kopiego. Ja go nie rezerwowałam, więc cały czas jest jak najbardziej do adopcji... ;) Chociaż chyba serce mi pęknie... :oops: Quote
kordonia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vitka napisał(a):Jeszcze rozmawiamy, ale miałam przez miesiąc go wyprowadzać... niestety fizycznie jest to niemożliwe. :roll: Dojazd do schroniska zajmuje mi strasznie dużo czasu... :-( Oczywiście szukam w razie czego innego domu dla Kopiego. Ja go nie rezerwowałam, więc cały czas jest jak najbardziej do adopcji... ;) Chociaż chyba serce mi pęknie... :oops: Jejku, to jakoiś strasnzy plan lekcji musisz miec :( Współczuje lekcji do 16-17 Quote
kordonia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Adam, kóry jest w nowym domu w Warszawie, był wczoraj u pana weterynarza :) Pan doktor był niesamowicie zdziwiony, ze ten pies dopiero co wyszedł ze schrosniska. Nie chciał wierzyc, ze są schroniska w Polsce, które po półrocznym pobycie psa u siebie moga pochwalić sie tak dobrym odżywieniem, lsniacą sierscią, kondycją, rzeczami, które miał wykonane (preparaty na odpchlenie, odrobaczenie, podawane regularnie). Nasze psy rozsławiają nasze schrosnisko w świecie :) Quote
Charly Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Adam już tam zadbał o to, żeby przy misce być pierwszym- siedział w psiarni zaraz przy misce, kobyłka taka tłusciutka:cool3::loveu: A co do odpchlenia- Vitka z Basią (Borsuczek) pewnego pięknego dnia odpchliły WSZYSTKIE psy!!!!!! najpierw dól, potem zrobily hard core- czyli psiarnię:loveu: z jednej i drugiej strony:loveu: a potem wraz z innymi wolontariuszami wklejały naklejki do książeczek x 180... ciekawam jak poszło odpchlanie np. w 8 hihihihi Quote
basia0607 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 To jest zasługa wszystkich , którzy byli i są z tym schroniskiem związani. Pani wet. b. znana w Elblągu powiedziała mi, że opieke wet. mamy nawet powyżej normy tzn, że przyjeżdżamy do niej bardzo często .Takie opinie cieszą i budują. Dziewczyny podbudujcie fundusze mojego przytuliska w Pasłeku i glosujcie na mnie w krakwecie. Poproscie innych. Borykamy się z trudnosciami finansowymiw każdej koncówce roku. http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/index3.html tylko nie wiem jak się logować aby zaglosować. Quote
gops Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 juz zaglosowalam w ankiecie na dogo narazie co do menela , nieewim czy moge tu pisac , ale nie moglam mu zrobic zdjec , opieprzyl mnie i nici ze zdjec , pani z zologa nie chce wspolpracowac :roll: Quote
Vitka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Oj... odpchlenie to był prawdziwy hard core :evil_lol: 8 zostawiłyśmy sobie na koniec :lol: Nie powiem... było dość wesoło :loveu: Zaraz wrzucę foty. Mam piękne zdjęcia Basi (pieska) :cool3: Quote
Charly Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oo super, wlasnie o niej rozmawiamy z Kordonią Quote
Vitka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 To było tak: Basia (basia0607) wymyśliła, żeby zrobić jej zdjęcie w żółtych kwiatach, więc Basia (Borsuczek) potrzymała mi Basię (psa) i się udało :lol: :diabloti: Quote
Charly Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 boziu jaka ona jest słodka. Tylko nie wiem czy przygłucha czy uparta:cool3:- myślę, że i jedno i drugie. edit: nie wiem czemu bylam pewna, ze juz ma wątek. teraz widzę, ze nie ma jeszcze. juz zakladam. Quote
kordonia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Vitka napisał(a):Jeszcze całe życie przede mną! NIezwykłe zdjecie :loveu: Quote
Recommended Posts