Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rupak']

Spacerek z Dylanem. Skubaniec biegał z prędkością światła i miałam małe problemy z wykonaniem zdjęcia.

Rupak, na tym zdjeciu Dylan wydał mi sie tkai megarasowy, dałam ta fotkę wczoraj na portel i Dylan juz dziś jest w nowym domu :)
Tak sie cieszę :)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie,każdy może być niezłym fotografem,więc ja dodam swoje 2 zdjęcia z dalszej akcji "oswajamy Chucka" ..:iloveyou: Chuck chyba bardzo polubił Dorotkę [Rupak] ponieważ do niej jako jedynej podchodzi aż tak blisko i daje się ściskać !:oops:

:iloveyou:

Posted

Po jakimś czasie w schronisku, kiedy większość psów się przyzwyczaiła to ten jeden zawsze ujada :D Ale sliczny jest, to ta plamka na oku mu dodaje urody chyba ^^

Posted

Zarządzam w schronisku "Pospolite czesanie " ! . Stare szczotki, grzebienie, wszystko co się przyda. Zwłaszcza, że planuję dzień otwarty schroniska. Daty jeszcze nie ustalilam . Psy muszą wyglądać pięknie.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dom znalazl Przecinek ! Kubuś był przedstawiany w telewizji jak pies do adopcji, czyżby znalazl dom a ja nic nie wiem ???/

Hura, hura , już wiem !

Hej Wam !
Wierzcie czy nie..Ale to ja zaadoptowalam przecinka :))
Jest naprawde wdziecznym psem ;D
Nie wychylala bym sie ale mama zaproponowala zebym to oznajmila..
Jezeli nie wierzycie to za chwile dodam moje zdjecie z przecinkiem ;DD

Posted

Ale się cieszę, że Dylanek znalazł dom :D haha!
Rybcia, ja też będę w sobotę w schronisku.
I poprosimy ładnie zdjęcia Przecinka. Pewnie jest kierownikiem w nowym domku ;)

Posted

Czekamy na super zdjęcia Przecineczka! :multi:

A ja mam najświeższe wieści z nowego domu Bambo! :D
Spotkałam całą rodzinkę w mieście. Oczywiście poznałam najpierw psa, a potem państwo :evil_lol:
Bambo wygląda prześlicznie! Jest wypielęgnowany, wyczesany, czysty, grzeczny! CUDO!
Pani mówi, że strasznie się cieszy, że to akurat jego wybrali! Martwi ich tylko słaby apetyt pieska.
Potrafi siadać, ani razu nie załatwił się w domu, nigdy nic nie obsikał w domu, dał się bez problemu wykąpać, ostatnio zaczął wskakiwać do łóżka, ale pani nie jest z tego powodu zła. :lol:
Z wnuczką państwa dogadał się świetnie. Może ona się do niego swobodnie tulić, leżą razem, a on kładzie na niej łapkę. :) 24 godziny na dobę Bambo jest z człowiekiem.
Jednym słowem są z niego zadowoleni!

Posted

Rybcia, pewnie jakoś o 9.
Dragon to trudny pacjent jeśli chodzi o pielęgnację. Killera można wyczesać, zrobiły mu się dredziki za uszami :eggface: