Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lala dała się ładnie wyprowadzić i mieszka teraz przy budzie, bo izolatka ją przytłaczała... :roll:Bardzo miła suczka. podaje łapkę Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Niestety ja nie mam pojęcia. Chwilowo ImageShack jest obciążony i nie chce mi otwierać zdjęć... :-( Quote
Bakteria Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Lala wygląda prawie jak malinois :crazyeye: Quote
Charly Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 kordonia napisał(a):W jakim wieku jest Lala? jutro zaglądne jej w zęby i już będę wiedziec dokładnie;) Jak na razie Lala była lekko nieufna. Jest w schronisku od około miesiąca. Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Bakteria napisał(a):Lala wygląda prawie jak malinois :crazyeye: Faktycznie! :cool3: Quote
Charly Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Bakteria napisał(a):Lala wygląda prawie jak malinois :crazyeye: a no:) Dzięki za zdjecia Vitka. teraz można ją poogłaszac:multi: Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nie ma sprawy. :) jeszcze trochę Ismeny. Blanka Mama tylko nie wiem która... Quote
Charly Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Vitka']Mama tylko nie wiem która... ....jaka jestem strasznie dumna z siebie...normalnie pękam. Ja wiem co to za kot:multi: To mama celinka:multi::multi::evil_lol: (bo dla mnie koty do tej pory jak chinczycy:oops:, wszytkie takie same:niewiem:) Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No, no Charly! :cool3: Cicha - w końcu udało mi się uchwycić jej wspaniałe pomarańczowe oczy! :loveu: Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Maluchy :loveu: Ola i (?) - bezczelnie obudzone przez Vitkę :roll: Quote
Vitka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No i to koniec. :) Wystarczy tylko ogłaszać :cool3: Quote
Charly Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 dzięki wielkie za jak zawsze cudne zdjecia. Rudy maluszek juz zarezerowany,drodzy czytający nie ma się co ślinić:eviltong: Quote
Dewko Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Charly napisał(a):(bo dla mnie koty do tej pory jak chinczycy:oops:, wszytkie takie same:niewiem:) Haha mam to samo :D Quote
hop! Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 AgaMasel napisał(a):Aza i Anu są do adopcji?!:-o Przecież one poszły do domu. Już pędzę do sąsiadki powiedzieć żeby sunie zabierała do siebie. Ucieszy się bo jej si bardzo podobały. Aza i Anu są w hotelu w Warce. Okazało się, że nie muszą trafić do wspólnego domu. Mogą być rozdzielone. Ogłaszamy je, ale odzew jest prawie zerowy. Czy możesz napisać więcej o tym domu u sąsiadki? Quote
kordonia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='basia0607']A ja mam najcudniejsze w świecie zwierzę, które pan przyniósł do elblaskiego schroniska a które wyciagnął ze studzienki kanalizacyjnej w pobliżu kanału. Jest to młoda wydra oswojona niewiarygodnie . .Gdyby nie obawa przed jedną z jamniczek chyba by spała ze mną w łóżku. Bawi sie jak kotek, schowała sie do mojej torebki i zagladała ciekawie. Dalam jej żywa rybę. Polożyła sie na plecach, trzymała w łapkach, podrzucała, potem zjadla. Śpi na kolanach , portafi przytulać sie do czlowieka. To niesamowite. Myślę, że ktos ją tak oswoił i wypuścil na wolność, jednak zwierzatko popadlo w tarapaty wpadając do studzienki. zamiast zdjęc nagrałam 3 sekundowy filmik. Jutro się poprawię. Basia, pokaż filmik, tak bardzo chciałabym zoabczyć małą Mozną wrzucić tutaj: www.wrzuta.pl Lub na maila prześlij :) Quote
hop! Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czy coś wiadomo w sprawie Migotki? Pytałam na wątku (zresztą nie tylko ja), ale brak odpowiedzi. http://www.dogomania.pl/forum/f85/migotka-przesliczna-delikatna-po-tak-dlugim-okresie-czasu-nareszcie-ma-dom-131788/index17.html#post12876556 Quote
Recommended Posts