Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kordonia napisał(a):
W jakim wieku jest Lala?

jutro zaglądne jej w zęby i już będę wiedziec dokładnie;)

Jak na razie Lala była lekko nieufna. Jest w schronisku od około miesiąca.

Posted

[quote name='Vitka']Mama tylko nie wiem która...

....jaka jestem strasznie dumna z siebie...normalnie pękam. Ja wiem co to za kot:multi: To mama celinka:multi::multi::evil_lol:

(bo dla mnie koty do tej pory jak chinczycy:oops:, wszytkie takie same:niewiem:)

Posted

AgaMasel napisał(a):
Aza i Anu są do adopcji?!:-o Przecież one poszły do domu. Już pędzę do sąsiadki powiedzieć żeby sunie zabierała do siebie. Ucieszy się bo jej si bardzo podobały.

Aza i Anu są w hotelu w Warce. Okazało się, że nie muszą trafić do wspólnego domu. Mogą być rozdzielone. Ogłaszamy je, ale odzew jest prawie zerowy.

Czy możesz napisać więcej o tym domu u sąsiadki?

Posted

[quote name='basia0607']A ja mam najcudniejsze w świecie zwierzę, które pan przyniósł do elblaskiego schroniska a które wyciagnął ze studzienki kanalizacyjnej w pobliżu kanału. Jest to młoda wydra oswojona niewiarygodnie . .Gdyby nie obawa przed jedną z jamniczek chyba by spała ze mną w łóżku. Bawi sie jak kotek, schowała sie do mojej torebki i zagladała ciekawie. Dalam jej żywa rybę. Polożyła sie na plecach, trzymała w łapkach, podrzucała, potem zjadla. Śpi na kolanach , portafi przytulać sie do czlowieka. To niesamowite. Myślę, że ktos ją tak oswoił i wypuścil na wolność, jednak zwierzatko popadlo w tarapaty wpadając do studzienki.
zamiast zdjęc nagrałam 3 sekundowy filmik. Jutro się poprawię.

Basia, pokaż filmik, tak bardzo chciałabym zoabczyć małą
Mozną wrzucić tutaj:
www.wrzuta.pl
Lub na maila prześlij :)