Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Charly napisał(a): I jeszcze jedno: "po co odlapywac psy, które do kogoś nalezą". Nie każdy może to wie, ale pracownicy schroniska mają obowiązek doprowadzić do schroniska każdego luzem biegającego psa, który zostanie zgloszony. Nie jest ważne, czy wygląda na takiego, który ma psa czy też nie. po co odlapywać psy, które do kogoś nalezą ŻEBY JE PÓŹNIEJ ZNÓW WYPUŚCIĆ czytaj dokładnie:eviltong:. Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AgaMasel napisał(a):Po tym tak wywnoskowałam:eviltong: To mnie uspokoiłaś dzięki, ale w pierwszym momencie właśnie tak pomyślałam. W takim razie jestem jak najbardziej na tak:loveu: Aguś pytanie jak najbardziej na miejscu. ale powiedz, nie znasz mnie?:cool3: A szkolenie na wyprowadzanie psa na spacer?:evil_lol:- dopasowac obroże, nie spuszczac ze smyczy, nie pozwalac obwąchiwac obcych psow, nie pozwalac zblizac się do ludzi itd itp:evil_lol:- same zakazy:evil_lol: inna sprawa- ostatnio po pracy szukałam wlasciciela jednego z psów ktore mamy w schronisku. dotarłam w koncu do niego ( bez psa;)) i na miejscu zastałam faceta z jeszcze dwoma innymi psami. Tak i facet jak i psy potrzebują pomocy. Jak na razie dobrze sobie radzi- ale na dluższą metę nie może zatrzymac calej trójki. zrobię psiakom zdjęcia i postaram się znaleśc nowe domy. Szczerze mówiąc chętnie jestem w miejscu, w domu gdzie przebywa/ł, ma przebywać pies. Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AgaMasel napisał(a):po co odlapywać psy, które do kogoś nalezą ŻEBY JE PÓŹNIEJ ZNÓW WYPUŚCIĆ czytaj dokładnie:eviltong:. nikt nigdzie psa nie wypuszcza. nie czytaj czego nie ma:eviltong: Quote
Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja człek nerwowy szybkociśnienie skacze musisz się przyzwyczaić. Mi trzeba jak chłop krowie na rowie. Mam nadzieję, że nie potraktowałaś tego jak atak na was. Chcę tylko rozwiać wątpliwości już się wszystkiego dowiedziałam i jestem Happy supcio i słit :diabloti: Moje niedopatrzenie rzeczywiście nie napisałam PRZEPRASZAM:eviltong: Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 AgaMasel napisał(a):Ja człek nerwowy szybkociśnienie skacze musisz się przyzwyczaić. Mi trzeba jak chłop krowie na rowie. Mam nadzieję, że nie potraktowałaś tego jak atak na was. Chcę tylko rozwiać wątpliwości już się wszystkiego dowiedziałam i jestem Happy supcio i słit :diabloti: Moje niedopatrzenie rzeczywiście nie napisałam PRZEPRASZAM:eviltong: nie no co Ty. wszystko w porządku:) Jutro pozwolę Ci za to wyjąc jamnika z kojca:evil_lol: Quote
Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Charly przykro mi a le jutro na 80% minie nie będzie ale jeżeli robisz mi taki zaszczyt to chyba się postaram i jakoś przyjadę:evil_lol: Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 oj...Aga oj Aga on sobie poczeka na Ciebie:evil_lol: i...potrzebuję kogoś, kto pójdzie z wizytą do domu Kaspara. Co Ty na to? Quote
Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oj oczywiście. Ty wiesz jak ja Kaspara kocham:evil_lol: Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bardzo pilnie potrzebujemy pralki; zbliża się jesien, pieski znajdujące się wewnątrz budynku i izolatkach śpią na posłankach wyłożonych kocami, poduszkami itp. I niestety nie mamy pralki, żeby te koce wyprać i użyć ponownie- kto może i chce pomóc proszony jest o kontakt: Schronisko dla Zwierząt 055- 234 16 46 ul. Królewiecka 233 Elbląg Quote
Vitka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Charly napisał(a):... zrobię psiakom zdjęcia i postaram się znaleśc nowe domy. ... Służę pomocą :cool3: Quote
Charly Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o i bardzo dobrze. czyli rozumiem wybierzemy się tam razem:multi: Quote
Charly Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ..............BAMBO POSZEDŁ DO DOMU!!!!!!!!:multi::multi::multi: Do mieszkania, na parterze, dom z ogródkiem. Bardzo miłe małżeństwo-pan już nie pracuje i Bambo będzie już nie będzie sam:) Pożegnanie miał jak super star. Zdjecia zrobila Gośka i pózniej będą:) Quote
Aga3006 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ma ktoś hasło do strony internetowej schroniska? Przydałoby się trochę ją zaktualizować bo dziś sąsiadka pytała się mnie o Azę i Anu bo widziała je na stronie, że potrzebują domu. Połowa tego co tam jest już jest w domach, a inne psy czekające w schronisku są bez ogłoszenia:shake: Edit: Który to Bambo? Quote
Charly Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 AgaMasel napisał(a):Ma ktoś hasło do strony internetowej schroniska? Przydałoby się trochę ją zaktualizować bo dziś sąsiadka pytała się mnie o Azę i Anu bo widziała je na stronie, że potrzebują domu. Połowa tego co tam jest już jest w domach, a inne psy czekające w schronisku są bez ogłoszenia:shake: Edit: Który to Bambo? tak ktoś ma:) pani kierowniczka. Z tego co wiem są wprowadzane jakis zmiany na stronie, a potem psy będą wstawiane. Aza i Anu nadal szukają domu.. Przekieruj sąsiadke do dziewczyn z wątku suniek. do domu poszla dzis koteczka Róża, Borsuczek, Bambo i Niko. Quote
kordonia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przejrząłam sobie kociarnie- wyglądają bosko, jestem w radosnym szoku, ze jest tak świetnie :) Ale przeżyłam szok odnośnie kocurka NIEBO: To kotek z naszego schroniska. BYł na tymczasie u Vitki Jak sie to stało, ze znów jest tutaj??? :( Quote
Vitka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Też się załamałam... :-( Prawdopodobnie znów uciekł tej kobiecie... :mad: Była interwencja. Próbowałam się z nią skontaktować, ale chyba zmieniła numer. :roll: Quote
kordonia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Interwencja? W jakiej okolicy został znaleziony? Coi sie dizłąo,z e schron po niego pojechał? Czy on trafił do schrosnu juz jako kastrat, czy wykastrownay został w schronsie? Może pójść pod adres tej kobiety? MOze ona go szuka, tylko nie przychodzi jej do głowy, zeby szukac w schrosnie? Spróbuję do niej się dodzwonic, ale prosze Cie,zebys poszła pod jej adres. MOze kot niepotrzebnie siedzi w schronie. Quote
basia0607 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zapomiałyscie o kotce bez oczka, którą wydalam parę dni temu. Przyszli po młodego ale pokazalam im koteczkę i udalo się !!! Kociątko, które wzielam do siebie żyje, je i śpi. Ma bardzo donośny głos jak na takiego malucha. Quote
kordonia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 basia0607 napisał(a):Zapomiałyscie o kotce bez oczka, którą wydalam parę dni temu. Przyszli po młodego ale pokazalam im koteczkę i udalo się !!! Kociątko, które wzielam do siebie żyje, je i śpi. Ma bardzo donośny głos jak na takiego malucha. Ale super :D Pamiętam tą kotkę :) Wspaniale :) Quote
Charly Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ewuś zmien proszę w ostatnich ogloszeniach mój numer na numer schroniska. Zgubilam komórkę, albo mi ktoś wyciągnął z torby:placz: Quote
Vitka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W sprawie Nieba była interwencja, że od kilku dni na trawniku leży kot i chyba jest bezdomny. Na ulicy Kościuszki. Został wykastrowany w schronisku. Pojechali, przywieźli i jest. Poznałam od razu...:( Próbowałam dzwonić i pisać do tej kobiety, ale nie udało mi się z nią skontaktować. Quote
Isadora7 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Charly napisał(a):Ewuś zmien proszę w ostatnich ogloszeniach mój numer na numer schroniska. Zgubilam komórkę, albo mi ktoś wyciągnął z torby:placz: O jasny gwint. Może zmienię na razie na swój w allegro jamnika i będę jakoś przekazywać info. Quote
Charly Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Isadora7 napisał(a):O jasny gwint. Może zmienię na razie na swój w allegro jamnika i będę jakoś przekazywać info. tak myślalam, albo na Basie0607- Basia jest jamnikowa i zna Gucia. Nr. podalam na wątku. Quote
Recommended Posts