Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 słyszałąm ,że macie jakiegoś młodego labradora? Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Przepraszam , że zawracam tutaj gitare, ale bardzo potrzebuję kogos do wizyty w Elblagu...kogoś kto zna sie na rzecyz, nasz pies jest wyjatkowo trudny i musi miec wyjatkowych ludzi...ma małe szanse na adopcję...prosze o pomoc, wizyta jutro, lub za 2 tygodnie jutro mogę ja np, ale pracuję do 17. po 17 mogę. przesłałam numer na pw Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Basia i Barni napisał(a):słyszałąm ,że macie jakiegoś młodego labradora? młodego labradora? cos mnie ominęło?:oops: Mamy jednego, który potrzebuje sporo pracy. Nie chce wyjść z kojca, nie che chodzić na spacery. przebywa z psami dopasowanymi do jego charakteru. kiedyś uciekał-teraz jest "domatorem" jest sporo psow, które chciałabym pooglaszać na rasowych forach, tylko czekam na naszego fotografa Vitkę:) Quote
Inez de Villaro Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Charly napisał(a):jutro mogę ja np, ale pracuję do 17. po 17 mogę. przesłałam numer na pw dziekuję, zapisałam numer...nie wiem czy po południu jeszcze pani będzie , bo wyjeżdża ...jakby co zadzwonie jutro, i baaaaardzo dziekuję!!!:loveu: Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Vitka masz może zdjęcia Majki:-(:placz: Majka zerwala się w nowym domu z szeleczek i uciekła:-(:-(:-(. Jesli masz jej zdjecie wstaw proszę. trzeba będzie jakis plakat zrobić:placz::-( Quote
Borsuczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Charly napisał(a):Vitka masz może zdjęcia Majki:-(:placz: Majka zerwala się w nowym domu z szeleczek i uciekła:-(:-(:-(. Jesli masz jej zdjecie wstaw proszę. trzeba będzie jakis plakat zrobić:placz::-( Która to była Majka?:-(:-(:shake: Ojej. biedna pewnie teraz lata gdzieś nie wiadomo gdzie cała rozdygotana. :placz: Ona poszła do domku w Elblągu,tak? Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 no:( wczoraj poszła taka czarna z bialym krawacikiem z 16 Quote
Vitka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jejku! :placz: Chyba nie mam! :( Ale Fera była prawie taka sama... może...? Quote
Borsuczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Charly napisał(a):no:( wczoraj poszła taka czarna z bialym krawacikiem z 16 o nie!:-(:-(:-( to w takim razie chyba się domyślam która!:placz: rany jaka szkoda! Mam nadzieje,że się szybko znajdzie!:-(:mad::shake: Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Vitka napisał(a):Jejku! :placz: Chyba nie mam! :( Ale Fera była prawie taka sama... może...? nie:-( Fera jest wyższa szczuplejsza, drobniej zbudowana i ma inne uszy i cały wyraz. no nic. pozostaje czekac. jutro zadzwonię do tych ludzi. edit: z drugiej strony miala taką samą siersć i jednak jakies podobieństwo bylo. może można uzyc to zdjecie i napisac ze mniejsza i grubsza. Quote
Vitka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Może inne zdjęcia Fery? Zaraz coś poszukam. I napisać, ze zaginął piesek podobny do tego na zdjęciu. :( Quote
Rybc!a Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Świetnie .. Majka już raz została zaadoptowana i również tym ludziom uciekła.. Błąkała się w okolicach Grunwaldzkiej, przy MacDonaldzie . Pędziła po ulicach jak dziki pies, kiedyś nawet próbowałam ją złapać i nic z tego, mogłam o tym pomarzyć . W końcu złapał ją ktoś ze schroniska, jak dobrze pamiętam, to był pan Janek . Słuchajcie, ona miała dwa chipy, nie można jakoś sprawdzić tych byłych właścicieli i wyciągnąć jakieś konsekwencje ? Quote
Charly Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Rybc!a napisał(a):Świetnie .. Majka już raz została zaadoptowana i również tym ludziom uciekła.. Błąkała się w okolicach Grunwaldzkiej, przy MacDonaldzie . Pędziła po ulicach jak dziki pies, kiedyś nawet próbowałam ją złapać i nic z tego, mogłam o tym pomarzyć . W końcu złapał ją ktoś ze schroniska, jak dobrze pamiętam, to był pan Janek . Słuchajcie, ona miała dwa chipy, nie można jakoś sprawdzić tych byłych właścicieli i wyciągnąć jakieś konsekwencje ? wiem własnie z tymi dwoma czipami jest trochę zamieszania. Dzwoniłam wczoraj do UM i więcej dowiem się w poniedzialek. co do konsekwencji- jak najbardziej. Pan Janek obmyslił wlasnie projekt współpracy ze SM:) W poniedziałek będę do nich dzwonić i miejmy nadzieję, że wkrótce skonczy się sielankowe bezpłatne wypuszczanie piesków na spacerki. Przynajmniej tych, które do nas trafią i zostaną odebrane:) Quote
basia0607 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 W zeszlym roku byłam na rozmowie z komendantem Straży miej. w Elblągu. Konkretny facet, chętny do wspólpracy, rzeczowy. A propos, czy kloszard nadal sprzedaje psy na targowisku ? Quote
Ragazza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nie wiem czy sprzedaje, ostatnio nie widziałam szczeniaków czy kociaków przy nim, ale kilka dorosłych psiaków zawsze mu towarzyszy- chyba mieszka gdzieś niedaleko mnie- kupuje alkohol w sklepie, a psiaki czekają przed drzwiami. Quote
basia0607 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ragazza, możesz go namierzyć i przespacerować się przed jego domem ?/ szopą/ Gdzieś powinnam mieć jego adres, poszukam . On ma zakaz handlu zwierzakami. Quote
Ragazza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ok, jak go zobaczę to zabawię się w szpiega ;), a jak znajdziesz jego adres to może napisz mi na pw- postaram się często tamtędy przejeżdzać. Quote
kordonia Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 basia0607 napisał(a):W zeszlym roku byłam na rozmowie z komendantem Straży miej. w Elblągu. Konkretny facet, chętny do wspólpracy, rzeczowy. A propos, czy kloszard nadal sprzedaje psy na targowisku ? Tak, wczoraj znajoma karmicielka mówiła mi, ze była na rynku i facet ma kilka szczeniaków i jedno kocię :roll: Quote
Rybc!a Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Facet ma zwierzęta w szopie- ostatnio mi się chwalił. Że go ciągle TOZ gania, że się przyczepili, że on przecież te zwierzęta kocha.. Udawałam głupią i specjalnie z nim rozmawiałam. On mieszka na Szczyglej . Szczygla 12, jak dobrze pamiętam . Domek jednorodzinny jakiegoś pijaka, za nim szopa, w której mieszka on . Quote
basia0607 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Rybc!a napisał(a):Facet ma zwierzęta w szopie- ostatnio mi się chwalił. Że go ciągle TOZ gania, że się przyczepili, że on przecież te zwierzęta kocha.. Udawałam głupią i specjalnie z nim rozmawiałam. On mieszka na Szczyglej . Szczygla 12, jak dobrze pamiętam . Domek jednorodzinny jakiegoś pijaka, za nim szopa, w której mieszka on . Zgadza się. Możemy tam wejść z policją bo w zeszlym roku obiecali mi pomóc ale nietety sprawa upadła. Poroszę na priwa wszystkie informacje o facecie. Quote
Vitka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Lessi - kochana, bardzo wystraszona. Pilnie szuka domu! Quote
Recommended Posts