Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia0607']Kaukazka jest bardzo całuśna, nie znam drugiej takiej.
quote]

Kaukazka jest niesamowita. na widok ludzi skacze jak maly kundelek, wystawia język przez kraty i jest taka w ogóle nie kaukazia:lol::loveu:

Posted

zdjęcia Toni z nowego domku. Siedzi poważna na ganku- jak ją znam pewnie stróżuje jak każdy porządny pies:lol:

By acdogs

mam złamaną miednicę, ale swietnie sobie już biegam:)

By acdogs

a tu...niespodzianka:) Nowa pani Toni przysłała także zdjęcia Mily:) nie wiedzialam nawet, że się znają. te dwie adopcje cieszą szczególnie. Mila przyprowadzona przez pijaków, niechciana, wystraszona. I Toni, potrącona przez auto, leżała gdzies w rowie- nie potrafila nawet wstac na początku. nie potrafila się ruszyć- tylko leżała na boku. 3 tyg. pózniej już w nowym domku:)

By acdogs

Posted

Charly nie zgadzam sie z tym powiedzeniem. jak widzę jak ludzie do mnie przyprowadzja swoje zwierzęta, z jakim ich dobytkiem, jak dzwonia i pytaja sie co sie dzieje z ich pupilami i jak takie wredne niektore i stare niektore kochaja to jest to naprawde budujące i nie zawsze ludzie są zli w stosunku do swoich zwierząt.

Posted

Moria napisał(a):
Charly nie zgadzam sie z tym powiedzeniem. jak widzę jak ludzie do mnie przyprowadzja swoje zwierzęta, z jakim ich dobytkiem, jak dzwonia i pytaja sie co sie dzieje z ich pupilami i jak takie wredne niektore i stare niektore kochaja to jest to naprawde budujące i nie zawsze ludzie są zli w stosunku do swoich zwierząt.

z jakim powiedzeniem?

edit: chodzi o podpis? to nie powiedzenie- to cytat- wejdz w link

Posted

Moria napisał(a):
Książke przeczytam, ale zawsze beda twierdzic że luzie jednak kochaja zwierzeta.

oczywiscie, że kochają. jedno drugiego nie wyklucza moim zdaniem. Też czekam na ksiązkę.

Posted

Charly napisał(a):
Poszla dzis do domu Majka (jesli nie pomylilam jej imienia;) i oczywiscie dwa glupolki Aza i Anu:)

Aza i Anu pojechały do hotelu, a nie do domu. To jednak jest duża różnica. :roll:

Posted

Vitka napisał(a):
To ten straszny spacer kiedy to Kelly rozcięła mi wargę ! :mad:
To psisko skaczę wyżej niż ja stoję :evil_lol:

No, ja rozumiem żeby piesek skoczył i zostawił pamiątkę w postaci zadrapania na ręce... ale żeby rozciąć wargę jeszcze w kąciku !?!?!?!?!
To tylko Kelly jest do tego zdolna ! :loveu:

Posted

Zdjęcia cudowne ale mam jedna uwagę , otóż borsuczek jeszcze nie szczepiony a trwa i wasze recę / wybaczcie / to siedlisko bakterii.
To jest uwaga rownież do unnych maluchów i kociąt. Tak w ogóle do izolatek i miejsc gdzie może dochodzic do przenoszenia chorób będziemy wchodzić po matach dezynfekcyjnych. Już są zakupione.

Posted

Przepraszam , że zawracam tutaj gitare, ale bardzo potrzebuję kogos do wizyty w Elblagu...kogoś kto zna sie na rzecyz, nasz pies jest wyjatkowo trudny i musi miec wyjatkowych ludzi...ma małe szanse na adopcję...prosze o pomoc, wizyta jutro, lub za 2 tygodnie