Charly Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ciara napisał(a):Jeśli ma ktoś konto na allegratce czy allegro i mógłby pomóc to proszę o kontakt. na alegratce i innych konto można założyc szybciutko. tylko allegro trwa trochę. umowę zaraz wyslę. Quote
Charly Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dziewczyny nasz dziwny spaniel to nie jest spaniel, a płochacz niemiecki:lol:. Zadzwonila do mnie dziś pewna pani z tą informacją. i faktycznie patrząc na zdjęcia w sieci- nasz spaniel to nie jest spaniel:) http://www.jagdhundetraining.com/typo3temp/pics/4a51326e32.jpg a już się zastanawiałam, z kim ten nasz "spaniel" się skundlił, że ma takie lokate uszka i taki dziwny wydłuzony pysk;) Quote
keciulinka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 chodzi o tego Korka co robiłam mu ogłoszenie na spanielowym? :evil_lol: Quote
Charly Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 keciulinka napisał(a):chodzi o tego Korka co robiłam mu ogłoszenie na spanielowym? :evil_lol: hihi tak:lol: Quote
keciulinka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no właśnie wydawał mi sie jakiś podejrzany ,no ale myślałam ,że może bez rodowodu to i może być lekko nie spanielowaty :razz: Quote
Charly Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zajęła się nim tzn. ogloszeniami pewna miła pani, którą znam tylko z rozmowy telefonicznej. obiecala takze dowiesc "spanielka" w każde miejsce gdzie znajdzie domek. nie ma to jak miłośnicy rasy:) Quote
Isadora7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Czy można prosić o założenie wątku jamnikowi Guciowi z 360 strony? Byłoby więcej informacji i można by go wziac w łapiny jamniczych ciotek. Tzn allegro+ogłoszenia. Quote
Charly Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Isadora7']Czy można prosić o założenie wątku jamnikowi Guciowi z 360 strony? Byłoby więcej informacji i można by go wziac w łapiny jamniczych ciotek. Tzn allegro+ogłoszenia. tak już zakładam. dzięki Quote
Isadora7 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Charly napisał(a):tak już zakładam. dzięki To rzuć we mnie linkiem :):):) Quote
Charly Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Isadora7']To rzuć we mnie linkiem :):):) http://www.dogomania.pl/forum/f1168/jamniczek-gucio-przerazone-oczeta-wypatruja-kogos-kto-pokocha-144664/#post12821284 Quote
Dewko Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Gucio super piesek, a w kojcu nawet pokazał jaki z niego bohater (bronił koleżanki przed obcymi), ma te ząbki :D Quote
kropek Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ciara napisał(a):Jeśli ma ktoś konto na allegratce czy allegro i mógłby pomóc to proszę o kontakt. Ja mam na allegro, jeżeli to jeszcze aktualne. Quote
basia0607 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Twoja Telewizja Elbląska - Do serca przytul psa To jest link do wiadomości. Po wiadomosciach były pokazane psy ( 6 szt) szukające wlascicieli. Nie ma tego w archiwum. Program fajnie zrobiony , profesjonalnie. Mam aprobatę telewizji na cykliczne przedstawianie innych zwierzaków ze schroniska. Jeszcze nic pewnego ale mam wielką nadzieję, że się uda. Quote
Ciara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 kropek napisał(a):Ja mam na allegro, jeżeli to jeszcze aktualne. Aktualne jak możesz wyślij mi linka ze swoim e-mailem to przesłałabym ci dane i zdjęcia :):):) Dziękuje bardzo :loveu: Quote
Aga3006 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Szkoda, że nie pokazali tych psów w internecie. Vitko! Czy ty robisz ten bazarek czy nie?!:mad: Mam po remoncie trochę rzeczy co by się nadały (jakieś figurki porcelanowe, obrazki itp.) ale ty musisz go założyć bo masz te moje rysunki, a na dodatek to ja nie nadaję się do takich rzeczy. Żeby nie było jeszcze takiego OT to powiem, że Gucio na spacerkach jest świetny. Jak nie lubię jamników to jego lubię. Co nie zmienia faktu, że jak jest w kojcu to się go boję bo zadziorna bestia z niego, a Charly się ze mnie śmieje:placz::placz::placz: Quote
Rupak Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Gucio to niezły nerwusek. Aga, on broni swoją dziewczynę z kojca :eviltong: Jeśli będzie bazarek, to ja też mogę coś od siebie dorzucić. Jakieś broszki, figurki, starą biżuterię ;) Quote
Charly Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 AgaMasel napisał(a):Szkoda, że nie pokazali tych psów w internecie. Vitko! Czy ty robisz ten bazarek czy nie?!:mad: Mam po remoncie trochę rzeczy co by się nadały (jakieś figurki porcelanowe, obrazki itp.) ale ty musisz go założyć bo masz te moje rysunki, a na dodatek to ja nie nadaję się do takich rzeczy. Żeby nie było jeszcze takiego OT to powiem, że Gucio na spacerkach jest świetny. Jak nie lubię jamników to jego lubię. Co nie zmienia faktu, że jak jest w kojcu to się go boję bo zadziorna bestia z niego, a Charly się ze mnie śmieje:placz::placz::placz: Gucio Cię bardzo kocha, bo go non stop wyprowadzasz:) Quote
kordonia Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Skoro Przecinek, Klara i Kubuś, zwierzaki biurowe sa już w nowych domach, to który teraz piesek dostąpi zaszczytu mieszkania w biurze? :) Jakas starowinka? Ilekroć jestem w Ciapkowie, serce mi podskakuje, kiedy widze, że zawsze jakiś stary, mały, nierzadko nieładny piesek żyje sobie z nimi tam w biurze. U nas też tak było, więc mam nadzieje,z e tradycja jest podtrzymywana... :) Moze np. Gadułkę? Ona tak teskni, jest malutka, stara, i nikt nie zwraca na nia uwagi? A moze już jakaś bieda zajęła miejsce Przecina i KubY? :) Quote
Rybc!a Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 kordonia napisał(a):Skoro Przecinek, Klara i Kubuś, zwierzaki biurowe sa już w nowych domach, to który teraz piesek dostąpi zaszczytu mieszkania w biurze? :) Jakas starowinka? Ilekroć jestem w Ciapkowie, serce mi podskakuje, kiedy widze, że zawsze jakiś stary, mały, nierzadko nieładny piesek żyje sobie z nimi tam w biurze. U nas też tak było, więc mam nadzieje,z e tradycja jest podtrzymywana... :) Moze np. Gadułkę? Ona tak teskni, jest malutka, stara, i nikt nie zwraca na nia uwagi? A moze już jakaś bieda zajęła miejsce Przecina i KubY? :) Kubuś znalazł dom ? Cudownie ! :) Quote
basia0607 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Dom znalazl Przecinek ! Kubuś był przedstawiany w telewizji jak pies do adopcji, czyżby znalazl dom a ja nic nie wiem ???/ Hura, hura , już wiem ! Quote
Dewko Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A co do chorych, starych i nieładnych piesków.. http://img24.imageshack.us/img24/5079/1250863383bylort.jpg Każdy potrzebuje tylko miłości.. Quote
basia0607 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Dewko']A co do chorych, starych i nieładnych piesków.. http://img24.imageshack.us/img24/5079/125086 3383bylort.jpg Każdy potrzebuje tylko miłości.. Widziałam to w telewizji. Pies wygląda na szczęśliwego , jest pełen radości. U nas by go uśpili aby się nie męczył ! Quote
Asia & Ginger Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Charly']Dziewczyny nasz dziwny spaniel to nie jest spaniel, a płochacz niemiecki:lol:. Zadzwonila do mnie dziś pewna pani z tą informacją. i faktycznie patrząc na zdjęcia w sieci- nasz spaniel to nie jest spaniel:) http://www.jagdhundetraining.com/typo3temp/pics/4a51326e32.jpg a już się zastanawiałam, z kim ten nasz "spaniel" się skundlił, że ma takie lokate uszka i taki dziwny wydłuzony pysk;) No proszę, to już drugi wachtelhund w schronisku, o którym wiem, a to dość rzadka rasa. Oby szybko znalazł domek. :kciuki: :kciuki: Quote
gops Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 gdzies tam wstecz przewijal sie temat pana z targowiska on stoi zawsze w dni targowe kolo zoologicznego p. z zoologa szczeniaki dokarmia on zawsze ma przynajmniej kilka a teraz suka kundelka jest w ciazy Quote
Recommended Posts