Pralinka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Myślę, że kociaki najlepiej zna Maja, my z Dorotą mialyśmy duże problemy z rozróżnieniem ich, stąd pomysł na ponowne wprowadzenie kolorowych wstążeczek mających pomóc w ich identyfikacji :) Ja żałuję, że nie mogę być teraz w schronisku, bo siedzę teraz na wiosce u babci i patrzę tylko na te biedne psiaki na łańcuchach :( Quote
Vitka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kociaki są już oznakowane. :) Ja znam dobrze duże koty, małe tak często się zmieniają, że straciłam rachubę. :-( Quote
Charly Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kordonia wzięła Klarę- biurową kotkę do domu. Klara nie je samodzielnie, jest na kroplówkach. Dzięki Ewa:oops: Quote
Charly Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Vitka wielkie dzieki za odnalezienie właścicieli psa, który wylądował w schronisku. Pies jest starszy i miał padaczke. Dzięki Tobie już jest bezpieczny w swoim domku:loveu::multi: Quote
Pralinka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Vitka napisał(a):Kociaki są już oznakowane. :) Ja znam dobrze duże koty, małe tak często się zmieniają, że straciłam rachubę. :-( Mi właśnie też chodziło o maluchy. "Zestaw" dorosłych pozostaje prawie niezmienny :( Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Charly']Vitka wielkie dzieki za odnalezienie właścicieli psa, który wylądował w schronisku. Pies jest starszy i miał padaczkę. Dzięki Tobie już jest bezpieczny w swoim domku:loveu::multi: Oj tam... tylko zadzwoniłam z ogłoszenia. ;) Dziś wysterylizowana została Aza. :) Na spacerze było dużo psów. Do domu poszedł PRZECINEK!!!!:loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :loveu::loveu::loveu:Przecinku:multi::multi::multi: cudownie:multi: Quote
Charly Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 borsuczek najukochańszy niuniek na świecie. tłusta parówa:loveu: Ela jest cudowną przekochaną sunieczką. powinna się nazywac Ewa nie Ela;) Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rybc!a napisał(a):Czy mogę liczyć na nowe zdjęcia Rity, Jasi i Melektry ? Postaram się, ale sama wiesz jak to jest... :) Quote
basia0607 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witka robi cudne zdjecia. Oj przydałaby sie moim psiakom. Ja dzisiaj godzinę ustawialam moje szczeniaki i żadne zdjęcie nie nadaje się do publikacji :placz:. Ta suka tryska szcześciem. Fajna mądra psia mama !!! Quote
Vitka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 basia0607 napisał(a):Witka robi cudne zdjecia. Oj przydałaby sie moim psiakom. Ja dzisiaj godzinę ustawialam moje szczeniaki i żadne zdjęcie nie nadaje się do publikacji :placz:. Ta suka tryska szcześciem. Fajna mądra psia mama !!! Dziękuję :oops:, bardzo lubię robić zdjęcia. :) Nie trzeba piesków ustawiać, to siebie trzeba do nich dostosować ;) Ela to cudowna psinka! :lol: Quote
Rybc!a Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Super, powiedźcie coś więcej o Przecinku ! :) Quote
Charly Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja nic nie wiem, wyadoptowała go Linda. mialam wolne w poniedziałek. Quote
Charly Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ludzie odbierajcie swoje psy:roll: Dzis 6 psów z miasta dowiezlismy. wszystko latało samopoas po ulicach.Wszystkie zadbane, ładne, odzywione. Za cieczkami oczywiscie latały. jeden psiak mial czipa na szczescie i zostanie odebrany. Resztę znam z widzenia ( mieszkają na Starym Miescie)- ale bez czipa i adresów wiele nie zdziałamy. Tyle co zdjęcia tu wstawimy, damy na portel i porozwieszam ogloszenia. suka z cieczką- winowajczyni;) tez w schronisku. jej własciciela na szczęscie odnalazłam pytając ludzi w okolicy. Własnie od niego wracam..Sunia w piątek będzie sterylizowana. przynajmniej tyle. w drodze do faceta tabuny!!! psów z obłędem w oczach przebiegalo ulice. to tak byc nie moze. marzy mi się jakas przymusowa sterylka, "łapanka" itp Quote
Vitka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale jestem wykończona... :roll: Dziś przyszło 14 kotów i 8 psów! :-o tragedia. Jednego psa odebrał właściciel, bo miał chipa. :) Znów dużo spacerów, pieski zadowolone. :lol: Mam duużo zdjęć do wstawienia i zaraz to zrobię, ale najpierw zjem coś na obiad :diabloti: Kotek i kotka zostały wykastrowane. ;) Co do Przecinka to słyszałam, że trafił do fajnej rodziny. Chcieli właśnie starszego pieska. :) Quote
Charly Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wiecie, ze jeszcze kilka boksów i wyprowadziliscie cale schronisko na spacer?:-o w przeciągu 4 tygodni:multi: Quote
Charly Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Najcudowniejsza kochana maleńka Antonia. Antonia miala wypadek i złamaną miednice. Lezała sobie gdzies cichutko bez ruchu, zapchlona, zabrudzona... w koncu ktos zadzwonil do schroniska. w schronisku maleństwo lezało i trzeba ją było poić i karmić. Ale szybciutko nabrala sił. powoli zaczeła wstawac. zostala wykąpana. ma teraz sliczne futerko, gołe miejsca od inwazji pcheł zarastają powolutku. Antonia jest cudowna, kochana, najwspanialsza na swiecie i takiego domku szukamy. Z kazdym dniem jest silniejsze i zywotniejsza. Antonia to mądrutka, sprytna, przekochana, pewna siebie sunieczka. Slodka jak cukiereczek. Quote
Recommended Posts