GoniaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 kaLOlina napisał(a):tesknimy za nia... Nie martwcie sie tak... Jest w dobrych rękach. Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Karolina, a nie możesz zadzwonić, zapytać o sunię i wymienić spostrzeżenia i uwagi. Wszak znasz ją już teraz najlepiej? Może to byłoby dobre dla suni. Quote
kaLOlina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dostalam dzis nr od Cioci Gosi...nie ma mnie w domu- ale juto zadzwonimy z rana z mama:) Quote
basiaap Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Karolina po rozmowie na pewno zda relację więc ja tylko w sprawach że tak powiem "konkretnych ": Polcia już zaszczepiona, a wczoraj po południu była ze swoją nową Panią na USG - tak dla pewności, czy jest pojedyncza, choć fakt nie wyglądało że nie, ale.. :roll:. Ale rzeczywiscie ciąży nie ma, szczęśliwie bo trzeba by było na cito ciachać. Quote
basiaap Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 O, widzę, że Karolina jeszcze nie napisała. No nic. Moje wieści są takie, że wszystko w absolutnym porządku. Pani mówi, że Pola pod wieloma względami przypomina jej zmarłą suczkę - przede wszystkim jest prawdziwym "psem towarzyszącym":lol:. Gdzie ludzie, tam i pies:lol:. Poza tym pokazuje się póki co z najlepszej strony:lol: Quote
kaLOlina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 juz pisze- napisalam tlko sesemesa ciotce Goni- myslalam ze moze go tu przestuka;) hehe wiec nowi Panstwo- super-zakochani:) Pola rojbruje podgryza pokazuje rogi ale wszyscy ja uwielbiaja:) bardzo przywiazala sie do nowej Pani i chodzi za nia krok w krok:) bardzo dziekujemy za ten domek- super:) i przeprzaszam ale po prostu ta rozmowa pelna smiechu radosci i wzruszen z nowa pancia Polci byla nam bardzo potrzebna:) Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 w ramach wspomnien noworocznych- nie zapomnialam :) :) wszytkiego naj naj kruszynko!! Quote
Recommended Posts