Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiaap napisał(a):
A sunia jest mikroskopijna naprawdę.
Taka do torebki a la Paris Hilton:evil_lol:

:crazyeye:
aż tak?
ale przez kraty się nie przeciśnie??
takie maleństwo siedzi w boksie... TAM w boksie... :placz:

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ma dt.
Dt pewnie sam się tu niedługo wypowie:)
Mnie sucz obsikała w aucie, a gabinet weta to oblała dokumentnie...:diabloti:
Okropnie była zestresowana.... biedulka:-(
Oby szybciutko domek się znalazł
Ona będzie bardzo ładna, jak się ją wykąpie i wyczesze.

Posted

Dopiero trafiłam na ten wątek,tak sie cieszę,że mała ma chociaż albo aż DT.
Koniec wakacji,więc może coś się ruszy z DSami( nie mylić z domem studenckim :lol: )
Sunia przesłodka. :loveu:

Posted

basiaap napisał(a):
Sunia ma dt.
Dt pewnie sam się tu niedługo wypowie:)
Mnie sucz obsikała w aucie, a gabinet weta to oblała dokumentnie...:diabloti:
Okropnie była zestresowana.... biedulka:-(
Oby szybciutko domek się znalazł
Ona będzie bardzo ładna, jak się ją wykąpie i wyczesze.
Ja to nie DT, ale w procesie ręce zamoczyłam :evil_lol:
Sunia wykąpana i wyczesana, tabletkę na robale też dostała.
Ma ADHD :diabloti: Przestała już tak nerwowo sikać, a kupkę zrobiła pod drzwiami - jest więc światełko w tunelu. ;)
Koty ją ustawiły, i już nie wchodzi im w drogę, za to goni królika, który musi być separowany. Śpi w łóżku, leży na kanapie lub kolanach, rozdaje buziaki, i klei się do każdego faceta, który jej się pod nos nawinie.
Wołają na nią Pola... O zgrozo, gdyby mnie się trafiła córka kiedykolwiek, to to właśnie imię mam dla niej w zamyśle :roll:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ja to nie DT, ale w procesie ręce zamoczyłam :evil_lol:
Sunia wykąpana i wyczesana, tabletkę na robale też dostała.
Ma ADHD :diabloti: Przestała już tak nerwowo sikać, a kupkę zrobiła pod drzwiami - jest więc światełko w tunelu. ;)
Koty ją ustawiły, i już nie wchodzi im w drogę, za to goni królika, który musi być separowany. Śpi w łóżku, leży na kanapie lub kolanach, rozdaje buziaki, i klei się do każdego faceta, który jej się pod nos nawinie.
Wołają na nią Pola... O zgrozo, gdyby mnie się trafiła córka kiedykolwiek, to to właśnie imię mam dla niej w zamyśle :roll:

Oj, zamoczyłaś, zamoczyłaś:diabloti:
Ty to byś ciotka wszytskie psy świata do własnego domu zholowała, gdyby nie Król Bąbel, co?:evil_lol:
No i biedne Twoje autko... Sprzątnęłaś już?:evil_lol:

Mam nadzieję, że sunia sie uspokoi i nie zamęczy domku tymczasowego... W końcu ma 3 lata, to nie szczeniak przecież:lol: .
Mam tez nadzieję, że sie szybko DS znajdzie...
Fajnie byłoby jej nowe fotki zrobic, bo ja mam tylko schroniskowe, a Makunia - takie imię je dała ciotka supergoga, która założyła jej wątek- vel Pola na pewno prezentuje się lepiej czysta i bez tego martwego włosa, którego mnóstwo miała na sobie:roll: ...

Co do spania w łóżku - chyba lepiej byłoby jej do tego nie przyzwyczajać, skoro to nie jest jej ostatnia przystań. Przyszli opiekunowie mogą sobie nie życzyć psiaka w łóżku i będzie problem...

Posted

basiaap napisał(a):

Co do spania w łóżku - chyba lepiej byłoby jej do tego nie przyzwyczajać, skoro to nie jest jej ostatnia przystań. Przyszli opiekunowie mogą sobie nie życzyć psiaka w łóżku i będzie problem...
Próbowano jej nie wpuszczać, ale na nic wysiłki, bo rano mała spała wtulona w pościel :mad:

Posted

ha! nie wpuszczac jej??/ a kto ja opanuje moje kochane?????? wczoraj zasnela na chwile to balismy sie ruszyc oddychac mowic cokolwiek zeby jej nie obudzic...ale...niestety chwila spokoju trwala krotko;) jutro obiecuje relacje i doczytanie watku bo jeszcze nie przeczytalam...i zdjecia- ale trudno jest je robic bo mala ucieka przezd aparatem...to jak ona ma na imie??? bo jakos tak nam pola wyszlo, ale sasiadka wola zabka a andrzej wola na nia ADHD ... grrr...

Posted

kaLOlina napisał(a):
wczoraj zasnela na chwile to balismy sie ruszyc oddychac mowic cokolwiek zeby jej nie obudzic...ale...niestety chwila spokoju trwala krotko;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ADHD jak nic :evil_lol:

Posted

kaLOlina napisał(a):
ha! nie wpuszczac jej??/ a kto ja opanuje moje kochane?????? wczoraj zasnela na chwile to balismy sie ruszyc oddychac mowic cokolwiek zeby jej nie obudzic...ale...niestety chwila spokoju trwala krotko;) jutro obiecuje relacje i doczytanie watku bo jeszcze nie przeczytalam...i zdjecia- ale trudno jest je robic bo mala ucieka przezd aparatem...to jak ona ma na imie??? bo jakos tak nam pola wyszlo, ale sasiadka wola zabka a andrzej wola na nia ADHD ... grrr...

Wołajcie jak chcecie:)

Matko, naprawdę taka trudna jest?

Posted

basiaap napisał(a):

Matko, naprawdę taka trudna jest?
No wczoraj dała czadu :diabloti: Ale myślę, że to z podniecenia ;) I jestem pewna, że to się unormuje...

Posted

Słodka jest ta maleńka!

Gonia,Tyfon znalazł nowy dom.Ten,o którym mówiłam.Widocznie tak miało być-może tam będzie miał nawet lepiej,niż dotychczas.Liczy się dobroć okazywana zwierzakowi,a nie to czy mieszka w luksusach...

Chciałam Tobie bardzo mocno podziękować za szybką pomoc,za dobre serce,a przede wszystkim za to,że jesteś!!!!!! i się nie poddajesz!!!!!;)

Posted

Agata-Poznań napisał(a):
Słodka jest ta maleńka!
No słodka, i potrzebny jest jej ten jedyny domek...

Agata-Poznań napisał(a):
Gonia,Tyfon znalazł nowy dom.Ten,o którym mówiłam.Widocznie tak miało być-może tam będzie miał nawet lepiej,niż dotychczas.Liczy się dobroć okazywana zwierzakowi,a nie to czy mieszka w luksusach...
No to fajnie, byle by go dobrze traktowali i wypuszczali z kojca...

Agata-Poznań napisał(a):
Chciałam Tobie bardzo mocno podziękować za szybką pomoc,za dobre serce,a przede wszystkim za to,że jesteś!!!!!! i się nie poddajesz!!!!!;)
:oops::oops::oops:

Posted

oki jestem...mala jest...ekhm...
chyba bardzo podniecona;) ale moze to ona jest normalna a my do tej pory bylisy tacy rozleniwieni??? skacze jak zaba jeszcze nie widzialam czegos takiego OOOOoooOOOOOooo taaaak wysoko...;)
na kolankach sie uspakaja....
jest tak mala i tak skoczna ze trudno ja opanowac...;)
tabletki na robale zjadla w parowie- inaczej sie nie dalo...
jest wzruszajaca- pan co dostarcza z hurtowni Royala do sklepu ZOO tak sie wzruszyl tym malenstwem ze wrocilismy do domu z 40paczuszkami karmy royal mini na wlos;) hehehe

Posted

z demi sie dogaduje- a wlasciwie to skacze jej po glowie wpycha sie pod pysk i nie wiem co jeszcze... my jako rodzinka jestesmy zmieszani;) hehehe

a poza tym- maltka jest wystraszona wesolutka ale bardzo sie boi..kuli sie caly czas...
z sikaniem- sika po domu- ale stara sie wstrzymywac- no chyba ze cos tak super sie zdarzy ze w biegu sika z radosci... ekhm jak ja oduczyc?? dzis tez byla kupa pod drzwiami- ale to moja wina bo sie krecila a ja sobie mylam zby...no i zonk- tak mi pokazala kto wazniejszy- jej kupa czy moja higiena;)

dzis jest spokojniejsza (jupi) juz spi nie kreci sie tak...z krolikiem noc spedzona bez izolacji- zyja oboje- ale moze dlatego ze niewielka roznica jest miedzy nimi;) hihiihi

zaraz zdjecia... i wiecie co?? wystawie malej allegro- dobrze????? hehe- uporalam sie i odblokowali mi konto- wiec moge:)

Posted

i jak szukamy jej domu??? zalezy mina szczepieniu jak najszybciej....
no i bardzo nie podobaja mi sie jej oczy- ona placze bez przerwy-odnosze tez wrazenie ze ja swedza bo drapie sie lapkami...:(

pamietajcie- Demi jeszcze nie ma szczepien- bo nie moze- zeby sie z tego nic nie porobilo...

Posted

a jeszcze- alez ma apatyt...i ma tez glupi nawyk- jestem pewna ze ktos ja tego wyuczyl grrr- jk widzi ze cos sie dzieje w kuchni- jedzenia to skacze az do pasa....jak pileczka- nie prosi tylko skacze...

ale to nie jest naturalne...
ehhh taka drobinka malutka kochana biedna....