kaLOlina Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ufff jestesmy:) z karma- spokojnie- dostalysmy od Pana zauroczonego sunka z 20gratisowek karmy royala dla malych psow na siersc;) na jakies 2tyg jest spokoj:) tytul- sama nie wiem- chyba moze zostac- tylko zmienic ze szukamy domku a nie o schronie:) jutro wiecej bo lece znow do roboty- uffff nocka pisala pani z Wawy z ktora mialam kontakt przy adopcji Imbirka- jeszcze wtedy nie przeprowadzili sie do szeregowca z ogrodem, wiec nie wzieli malego, ale teraz sama napisala- ze sunka cudna i bardzo jej sie podoba...na tyle jesli chodzi o maile... nikt nie dzwonil wiecej... malutka jest przekochana cudowna i juz nie sika;) Quote
basiaap Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 kaLOlina napisał(a):ufff jestesmy:) z karma- spokojnie- dostalysmy od Pana zauroczonego sunka z 20gratisowek karmy royala dla malych psow na siersc;) na jakies 2tyg jest spokoj:) tytul- sama nie wiem- chyba moze zostac- tylko zmienic ze szukamy domku a nie o schronie:) jutro wiecej bo lece znow do roboty- uffff nocka pisala pani z Wawy z ktora mialam kontakt przy adopcji Imbirka- jeszcze wtedy nie przeprowadzili sie do szeregowca z ogrodem, wiec nie wzieli malego, ale teraz sama napisala- ze sunka cudna i bardzo jej sie podoba...na tyle jesli chodzi o maile... nikt nie dzwonil wiecej... malutka jest przekochana cudowna i juz nie sika;) No super, same dobre wiadomości:multi: Fajnie, że się trafiają mili ludzie:p No i suuuper, że już nie siusia w domu:multi: Karolina zrobi z Polci domowego, ułożonego psa, a takiego zawsze łatwiej wydać:) Kiedy się wybieracie na szczepienie? Quote
supergoga Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 No to nadal szukamy domu - dla ślicznej suni. Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dlaczego tak mało osób odwiedza biedną, malutką sunieczkę? Ona naprawdę bardzo potrzebuje domku na wyłączność :shake: Quote
Agata-Poznań Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Biegnij maleńka po wymarzony domek!!!!:loveu: A co z tą babką z Warszawy? ( od Imbirka)Odzywała się jeszcze? Quote
GoniaP Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bardzo mi przykro, że tak mało osób tu zagląda :-( Quote
Agata-Poznań Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witaj maleńka. Hopsaj na pierwszą!!!!!:cool3: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Czy Polcia dochrapała sie ogłoszeń innych niż Allegro? Quote
basiaap Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GoniaP napisał(a):Czy Polcia dochrapała sie ogłoszeń innych niż Allegro? Tak, dochrapała się jeszcze na pięciu portalach:) Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 basiaap napisał(a):Tak, dochrapała się jeszcze na pięciu portalach:) Podacie linki? Może trzeba ją powystawiać gdzieś jeszcze?? Quote
Agata-Poznań Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kolorowych snów maleństwo:loveu: Quote
malagos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nie mogę pomóc :shake: Podnosimy temacik na początek! Quote
kaLOlina Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wiec mala bije rekordy 10 osob ja obserwuje na allegro- wyswietlen ponad 2500... ale nic z tego nie wynika. Pani z wawy sie odzywala-jej maz jest teraz w Poznaniu- i chcialby poznac Polcie,podalam im nr kom ale nikt nie dzwonil...wysle jeszcze sesemesa bo nie wiem czy maila juz przeczytali. ona chcialaby poznmac relacje meza i obejrzec wiecej zdjec. mialam tez jedno zapytanie na maila z alegratki. to wszysko, pozatym cisza. jakiego maila mam podac w nowym allegro?? moj nr juz jest czynny- 2dni nie byl-i mam stresa ze ktos dzwonil- ale jekby byl zainteresowany serio serio to by tez napisal prawda?? Quote
Agata-Poznań Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zgadza się! Jeżeli ktoś chce psiaka to powinien sam dzwonić i się interesować,aż do skutku.Jeżeli tak nie jest to oznacza,że sam jeszcze nie wie czego chce...:roll: Taka prawda. Jakie zdjęcia ta Pani chce jeszcze oglądać? Przecież te oddają wszystko.Raz zerkniesz i już wszystko wiesz,że sunia jest piękna i bardzo słodka:loveu: KaLOlinko,czy wiesz coś na temat relacji Polci z kotkami?:crazyeye: :cool3: Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Zgadza się! Jeżeli ktoś chce psiaka to powinien sam dzwonić i się interesować,jeżeli tak nie jest to znacza,że sam jeszcze nie wie czego chce...:roll: Taka prawda. Jakie zdjęcia ta Pani chce jeszcze oglądać? Przecież te oddają wszystko.Raz zerkniesz i już wszystko wiesz,że sunia jest piękna i bardzo słodka:loveu: KaLOlinko,czy wiesz coś na temat relacji Polci z kotkami?:crazyeye: :cool3: To może ja odpowiem, bo KaLolinka jest w pracy... Koty gonią Polcię, i Polcia się ich boi... Dziś ją tak skutecznie pogoniły, że malutka się przewróciła, i teraz chodzi z podkuloną łapką i piszczy :shake: Quote
Agata-Poznań Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Biedactwo,mam nadzieję,że to nic poważnego:-( Gonia,śledzę wątek i myślę...:roll: :crazyeye: Jak będziesz miała czas to napisz mi co z suczką-husky? Quote
basiaap Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Biedactwo,mam nadzieję,że to nic poważnego:-( Nie, nic poważnego na szczęście... uffffff. Tylko stłuczenie. Taka malusia, milutka sunia, tylu obserwatorów - i nic?:-( Martwię się, że mała się przywiąże do swoich tymczasowych pań... a One do małej... i potem będzie ciężko. Eh. Quote
Agata-Poznań Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Znam ten ból i wiem,że jest ciężko,ale nie damy rady przygarnąć wszystkich psiaków. Ale dzięki Wam te bidulki znajdują nowe domy i to jest cudowne:lol: :multi: Sunia znajdzie domek,ponieważ jest śliczna!!!!!!!! Quote
Agata-Poznań Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj maleńka!!!!! Hopsaj po domek:loveu: Quote
kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Polcia przewrocila sie wariatka podczaz zabawy z jednym z moich kotow-ona lubi je pogonic a ze jest rownie mala jak one- to za bardzo jej nie wychodzi;) czesciej to koty gonia Polcie...i krolik ja przegania... jest kochana malutka slodziutka... przesypia cala noc pod kolderka... juz NIE SIUSIA w domu- wcale sie jej to nie zdarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) ijest troszke histeryczka;) jak to wszytkie drobne kobitki;) Quote
Recommended Posts