kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa z panem z Wawy spotkanie nie wyszlo- bo nie mial jak wyrwac sie ze szkolenia- ale 17 przyjedzie i bardzo chce Pole poznac...mialam jak narazie kolejne 2 zapytania o malutka mailem... Quote
basiaap Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Hm... nie chcę zapeszać, ale może będzie domek dla Polci... jutro pokażę fotki i zobaczymy... Domek byłby bardzo dobry. Quote
Hala Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pola mam nadzieję, że cię znowu spotkam. Quote
kaLOlina Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 hala- ja mam nadzieje ze Cie znowu spotkam...jak sie trzymasz...przeczytalam....wiem wszystko..ja po Michu ryczalam 3dni... Quote
Agata-Poznań Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 I co?Jakie wieści? Polcia ma domek?:razz: Quote
kaLOlina Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 nie ma...jeszcze:) ,a, koeljne zapytania ale nic z nich nie wynika...jeszcze;) Quote
Hala Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Taką słodką kruszynkę, to na pewno ktoś weźmie. Quote
supergoga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 I co tam u maleńkiej. Jest śliczną sunią - powinny byc kolejki pod drzwiami u Karoliny. A co u Hali - bo nie wiem. Stało się coś? Przepraszam za off. Polcia - trzymamy paluchy za domek. Najlepszy pod słońcem. Quote
GoniaP Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jutro na 17stą jadę na wizytę przedadopcyjną... Ale domków jest 2... No i kogo wybrać?? Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 GoniaP napisał(a): No i kogo wybrać?? Jak to kogo? Lepszego :evil_lol: Quote
basiaap Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 GoniaP napisał(a):Jutro na 17stą jadę na wizytę przedadopcyjną... Ale domków jest 2... No i kogo wybrać?? Ciotka, jeśli uznasz, że ten domek jest ok, to dawajcie Polcię i już:cool1:. Wyślę Ci umowę adopcyjną na maila. "Mój" domek jest bardzo dobry, ale liczę że w razie czego się nie obrazi i da się go namówić na innego psiaka, bo bardzo bym rozpaczała, jakby "się zmarnował". Suczek w potrzebie mnóstwo, a ci ludzie są z tych, co to nie patrzą na "atrakcyjność" psa. Ich poprzednia sunia schroniskowa urodą nie zachwycała (o ile tak można powiedzieć o jakimkolwiek psie, ale wiadomo, o co chodzi;)) - i taka właśnie została świadomie wybrana - bo miała małe szanse. Także odbywaj wizytę i dawaj znać, co i jak;). Jakby co, dwa psy się upchnie, czysty zysk:) Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 W poniedziałek wszystko się rozstrzygnie. Quote
Hala Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czyli być może będzie domek. Oby wszystko sięudało i nowi państwo pokochali suczkę. I ona ich oczywiscie. ;) Quote
kaLOlina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oby... ja sie stersuje troszke... Pola jest kochaniutka bezproblemowa... i uwielbia zabawki...od piatku- kiedy skumala po co jest pileczka- szaleje non stop...i rozprula gumowego hamburgera- prezent od ciotki Rene dla Micha jeszcze...:) Quote
basiaap Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 kaLOlina napisał(a):oby... ja sie stersuje troszke... Pola jest kochaniutka bezproblemowa... i uwielbia zabawki...od piatku- kiedy skumala po co jest pileczka- szaleje non stop...i rozprula gumowego hamburgera- prezent od ciotki Rene dla Micha jeszcze...:) Wszystko będzie dobrze;). Nie martw się. Polciowy przyszły domek jest naprawdę dobry, ludzie odpowiedzialni i zaangażowani w zwierzaki. Quote
basiaap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No cóż, wypełniłam juz umowy adopcyjne, coby były na wieczór gotowe:lol: Quote
GoniaP Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Polcia jest już w nowym domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Super! Bardzo się cieszę! Baaaaaaaaaaaaardzo!!!! Quote
basiaap Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mam nadzieję, że wrażenia Karoliny i Mamy Karoliny odnośnie nowej - od dziś - pańci Poli były pozytywne;). Pańcia jest znana zarówno mi jako osoba z wielkim sercem dla porzuconych zwierzaków, jak i - z zupełnie zresztą innych okoliczności i niezależnie - wetowi, u którego dzisiaj odbyło się "przekazanie". Jesteśmy oboje przekonani, że małej będzie dobrze. Zostałam zobowiązana, żeby bardzo, bardzo podziękować jeszcze raz w imieniu nowej rodzinki Karolinie i Jej Mamie za to, że przygarnęły Polę i dały jej dom na te trzy tygodnie:Rose::Rose::Rose: Jak również GoniP, która uparła się wyciągnąć małą z klatki:Rose::Rose::Rose: Quote
Agata-Poznań Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kochana Polciu-życzę Tobie dużo szczęścia,radości i miłości w nowym domku;):multi::loveu: Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ehhh...basiaap- moge miec tylko przbe bys zorientowala sie jak malutkiej minely 1wsze dni??? bo obie z mama sie bardzo martwimy, a nie mamy zadnego kontaktu do tej Pani... wiesaz- ta malutka zjadla nam serca i teraz zalezy nam na informacji jak sobie radzi, i jakie sa 1wsze wrazenia rodziny... wiem ze np nie bedzie mogla spac w lozku-i jestem ciekawa jak na poczatku udaje im sie ja opanowac- bo to bedzie bardzo trudne... prosze o informacje- na tel na pw tutaj... Quote
Recommended Posts