Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaaaaaaaaaaaaa z panem z Wawy spotkanie nie wyszlo- bo nie mial jak wyrwac sie ze szkolenia- ale 17 przyjedzie i bardzo chce Pole poznac...mialam jak narazie kolejne 2 zapytania o malutka mailem...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co tam u maleńkiej. Jest śliczną sunią - powinny byc kolejki pod drzwiami u Karoliny.
A co u Hali - bo nie wiem. Stało się coś? Przepraszam za off.

Polcia - trzymamy paluchy za domek. Najlepszy pod słońcem.

Posted

GoniaP napisał(a):
Jutro na 17stą jadę na wizytę przedadopcyjną... Ale domków jest 2... No i kogo wybrać??

Ciotka, jeśli uznasz, że ten domek jest ok, to dawajcie Polcię i już:cool1:. Wyślę Ci umowę adopcyjną na maila.

"Mój" domek jest bardzo dobry, ale liczę że w razie czego się nie obrazi i da się go namówić na innego psiaka, bo bardzo bym rozpaczała, jakby "się zmarnował". Suczek w potrzebie mnóstwo, a ci ludzie są z tych, co to nie patrzą na "atrakcyjność" psa. Ich poprzednia sunia schroniskowa urodą nie zachwycała (o ile tak można powiedzieć o jakimkolwiek psie, ale wiadomo, o co chodzi;)) - i taka właśnie została świadomie wybrana - bo miała małe szanse.

Także odbywaj wizytę i dawaj znać, co i jak;). Jakby co, dwa psy się upchnie, czysty zysk:)

Posted

oby... ja sie stersuje troszke...
Pola jest kochaniutka bezproblemowa...
i uwielbia zabawki...od piatku- kiedy skumala po co jest pileczka- szaleje non stop...i rozprula gumowego hamburgera- prezent od ciotki Rene dla Micha jeszcze...:)

Posted

kaLOlina napisał(a):
oby... ja sie stersuje troszke...
Pola jest kochaniutka bezproblemowa...
i uwielbia zabawki...od piatku- kiedy skumala po co jest pileczka- szaleje non stop...i rozprula gumowego hamburgera- prezent od ciotki Rene dla Micha jeszcze...:)

Wszystko będzie dobrze;). Nie martw się. Polciowy przyszły domek jest naprawdę dobry, ludzie odpowiedzialni i zaangażowani w zwierzaki.

Posted

Mam nadzieję, że wrażenia Karoliny i Mamy Karoliny odnośnie nowej - od dziś - pańci Poli były pozytywne;).

Pańcia jest znana zarówno mi jako osoba z wielkim sercem dla porzuconych zwierzaków, jak i - z zupełnie zresztą innych okoliczności i niezależnie - wetowi, u którego dzisiaj odbyło się "przekazanie".
Jesteśmy oboje przekonani, że małej będzie dobrze.

Zostałam zobowiązana, żeby bardzo, bardzo podziękować jeszcze raz w imieniu nowej rodzinki Karolinie i Jej Mamie za to, że przygarnęły Polę i dały jej dom na te trzy tygodnie:Rose::Rose::Rose:

Jak również GoniP, która uparła się wyciągnąć małą z klatki:Rose::Rose::Rose:

Posted

ehhh...basiaap- moge miec tylko przbe bys zorientowala sie jak malutkiej minely 1wsze dni??? bo obie z mama sie bardzo martwimy, a nie mamy zadnego kontaktu do tej Pani...
wiesaz- ta malutka zjadla nam serca i teraz zalezy nam na informacji jak sobie radzi, i jakie sa 1wsze wrazenia rodziny...
wiem ze np nie bedzie mogla spac w lozku-i jestem ciekawa jak na poczatku udaje im sie ja opanowac- bo to bedzie bardzo trudne...

prosze o informacje- na tel na pw tutaj...