basiaap Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Gdy jechałysmy do schronu po małą, w ogóle mi w głowie nie postało, że to się tak skończy... Twierdziłaś wszak, że masz w domu psiego potwora:evil_lol: No i przyznam, że początkowa reakcja Króla Bąbla to zbyt wylewna faktycznie nie była - obrażony był biedaczysko na całego;) . No ale widać docenił chłopak przyjemności płynące z posiadania w domu młodziutkiej towarzyszki zabaw:lol: . Bardzo się cieszę i gratuluję!:multi: :multi: :multi: Teraz, ciotka, masz dwa piękne, czarne psy!:) Muszę przyjść zobaczyć te psie zabawy kiedyś:) Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 basiaap napisał(a):Gdy jechałysmy do schronu po małą, w ogóle mi w głowie nie postało, że to się tak skończy... mnie też nie.... basiaap napisał(a):Twierdziłaś wszak, że masz w domu psiego potwora:evil_lol: Poteora to Mała owinęła sobie wokół małego pazurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: basiaap napisał(a):No i przyznam, że początkowa reakcja Króla Bąbla to zbyt wylewna faktycznie nie była - obrażony był biedaczysko na całego;) . I kto by pomyślał, że zmieni się w niańkę??? basiaap napisał(a):No ale widać docenił chłopak przyjemności płynące z posiadania w domu młodziutkiej towarzyszki zabaw:lol: . Bardzo się cieszę i gratuluję!:multi: :multi: :multi: Teraz ciotka masz dwa piękne, czarne psy!:) :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dwa diabełki - jaka pani taki pies - oj przepraszam psy :diabloti: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 caroolcia napisał(a):dwa diabełki - jaka pani taki pies - oj przepraszam psy :diabloti: no to w domu są już 3 czarne owce :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GoniaP napisał(a):no to w domu są już 3 czarne owce :cool3::cool3::cool3::cool3: owieczki takie milutkie..... 1. Tosia 2. Babelek 3. Michu ....... :eviltong: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 caroolcia napisał(a):owieczki takie milutkie..... 1. Tosia 2. Babelek 3. Michu ....... :eviltong: A ja to niby co? Czort w spódnicy??:mad: Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GoniaP napisał(a):A ja to niby co? Czort w spódnicy??:mad: ja sie nie czepiam, ale w spodnicy to cie jeszcze nie widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 caroolcia napisał(a):ja sie nie czepiam, ale w spodnicy to cie jeszcze nie widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyjdź na ślub Miki. Godzina 14 na Głogowskiej. Oczy Ci z orbit wyskoczą :crazyeye::cool3::eviltong: Quote
caroolcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rozumiem, że będziesz przed kościółkiem stała bo do środka to takich....właścicielek dwoch psów (wiadomo jakich:eviltong: ) ... nie wpuszczają :evil_lol: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dali mi na jutro dyspensę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
supergoga Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo tyle tych malców teraz, przynajmniej jednej się udało i ma domek nad domkami. Goniu - gratulacje z okazji powiększenia rodziny. Teraz - wychowawczy. Z radością zmieniam temat i życze małej duzo szczęścia a Wam - duzo cierpliwości :p . Bąbelek - trzymaj się chłopie i nie daj się babom. Dobrze że masz Pana jeszcze, choc po czyjej On stronie to nie wiadomo :evil_lol: . Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 supergoga napisał(a):Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo tyle tych malców teraz, przynajmniej jednej się udało i ma domek nad domkami. Goniu - gratulacje z okazji powiększenia rodziny. Teraz - wychowawczy. Z radością zmieniam temat i życze małej duzo szczęścia a Wam - duzo cierpliwości :p . Bąbelek - trzymaj się chłopie i nie daj się babom. Dobrze że masz Pana jeszcze, choc po czyjej On stronie to nie wiadomo :evil_lol: . Dziękujemy Ciociu Goniu!! Zapraszamy na wizytę poadopcyjną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 supergoga napisał(a): Bąbelek - trzymaj się chłopie i nie daj się babom. Dobrze że masz Pana jeszcze, choc po czyjej On stronie to nie wiadomo :evil_lol: . Teraz jest dwóch na dwie ;) Wreszcie sprawiedliwie :multi: Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GoniaP napisał(a):Teraz jest dwóch na dwie ;) Wreszcie sprawiedliwie :multi: Co ja gadam :oops: Trzech na trzy :multi::multi::multi::multi: Quote
Marta i Wika Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ale super :lol: Strasznie się cieszę :p Trzeba będzie wybrać się na jakiś spacerek :-) Quote
GoniaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ale super :lol: Strasznie się cieszę :p Trzeba będzie wybrać się na jakiś spacerek :-) Ale tylko dziewczynki, i to dopiero po 1 października :) :multi: Quote
Marta i Wika Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GoniaP napisał(a):Ale tylko dziewczynki, i to dopiero po 1 października :) :multi: Biedna Wika, myśli sobie że jak przyjedzie do Poznania to odpocznie sobie od gryzących szczeniaków :evil_lol: Quote
bumerang Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Goniu - ogromnie się cieszę:lol: :loveu: pamietaj że niania choć daleko ale zawsze małą się zajmie razem z Cezarkiem. :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
GoniaP Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Marta i Wika napisał(a):Biedna Wika, myśli sobie że jak przyjedzie do Poznania to odpocznie sobie od gryzących szczeniaków :evil_lol: A tu guzik z odpoczynku :razz: bumerang napisał(a):Goniu - ogromnie się cieszę:lol: :loveu: pamietaj że niania choć daleko ale zawsze małą się zajmie razem z Cezarkiem. :multi: :multi: :multi: :multi: Bardzo dziękujemy Cioci Niani :p A Bąbelka też chcesz??? :cool3: Dziś do MOJEJ KRÓLEWSKIEJ PARY przyjeżdża super Ciotka, która popilnuje mojego stada, podczas gdy ja i mój nieszczęsny TZ będziemy dylać :loveu: Trzymajcie za Nią kciuki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Bardzo się cieszę:cunao: GoniaP napisał(a):A to wszystko przez Ciebie ;) I MARCHEWĘ, i Caroolcię i Donvitowa :diabloti::roll::diabloti: :saint1::saint1: :saint1: :siara: :siara: Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 buziaki od donvitowa - przekazałam wspaniałe wieści :grins: Quote
GoniaP Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 caroolcia napisał(a):buziaki od donvitowa - przekazałam wspaniałe wieści :grins: Masz niewyparzony jęzor :eviltong: Quote
GoniaP Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tosia ma jednego Pana :cool3: Bąbla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts