Jump to content
Dogomania

Bo...Lu...To...Jo - Diabły Tasmańskie i Koty w Butach

Recommended Posts

Posted

Gdy jechałysmy do schronu po małą, w ogóle mi w głowie nie postało, że to się tak skończy... Twierdziłaś wszak, że masz w domu psiego potwora:evil_lol:
No i przyznam, że początkowa reakcja Króla Bąbla to zbyt wylewna faktycznie nie była - obrażony był biedaczysko na całego;) . No ale widać docenił chłopak przyjemności płynące z posiadania w domu młodziutkiej towarzyszki zabaw:lol: .
Bardzo się cieszę i gratuluję!:multi: :multi: :multi:
Teraz, ciotka, masz dwa piękne, czarne psy!:)
Muszę przyjść zobaczyć te psie zabawy kiedyś:)

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiaap napisał(a):
Gdy jechałysmy do schronu po małą, w ogóle mi w głowie nie postało, że to się tak skończy...
mnie też nie....
basiaap napisał(a):
Twierdziłaś wszak, że masz w domu psiego potwora:evil_lol:
Poteora to Mała owinęła sobie wokół małego pazurka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basiaap napisał(a):
No i przyznam, że początkowa reakcja Króla Bąbla to zbyt wylewna faktycznie nie była - obrażony był biedaczysko na całego;) .
I kto by pomyślał, że zmieni się w niańkę???
basiaap napisał(a):
No ale widać docenił chłopak przyjemności płynące z posiadania w domu młodziutkiej towarzyszki zabaw:lol: .
Bardzo się cieszę i gratuluję!:multi: :multi: :multi:
Teraz ciotka masz dwa piękne, czarne psy!:)
:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

caroolcia napisał(a):
ja sie nie czepiam, ale w spodnicy to cie jeszcze nie widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przyjdź na ślub Miki. Godzina 14 na Głogowskiej. Oczy Ci z orbit wyskoczą :crazyeye::cool3::eviltong:

Posted

Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo tyle tych malców teraz, przynajmniej jednej się udało i ma domek nad domkami.
Goniu - gratulacje z okazji powiększenia rodziny.
Teraz - wychowawczy.
Z radością zmieniam temat i życze małej duzo szczęścia a Wam - duzo cierpliwości :p .

Bąbelek - trzymaj się chłopie i nie daj się babom. Dobrze że masz Pana jeszcze, choc po czyjej On stronie to nie wiadomo :evil_lol: .

Posted

supergoga napisał(a):
Ufff, kamień spadł mi z serca. Bo tyle tych malców teraz, przynajmniej jednej się udało i ma domek nad domkami.
Goniu - gratulacje z okazji powiększenia rodziny.
Teraz - wychowawczy.
Z radością zmieniam temat i życze małej duzo szczęścia a Wam - duzo cierpliwości :p .

Bąbelek - trzymaj się chłopie i nie daj się babom. Dobrze że masz Pana jeszcze, choc po czyjej On stronie to nie wiadomo :evil_lol: .

Dziękujemy Ciociu Goniu!! Zapraszamy na wizytę poadopcyjną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

supergoga napisał(a):

Teraz jest dwóch na dwie ;) Wreszcie sprawiedliwie :multi:

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Ale super :lol: Strasznie się cieszę :p
Trzeba będzie wybrać się na jakiś spacerek :-)
Ale tylko dziewczynki, i to dopiero po 1 października :) :multi:

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Biedna Wika, myśli sobie że jak przyjedzie do Poznania to odpocznie sobie od gryzących szczeniaków :evil_lol:
A tu guzik z odpoczynku :razz:

bumerang napisał(a):
Goniu - ogromnie się cieszę:lol: :loveu:
pamietaj że niania choć daleko ale zawsze małą się zajmie razem z Cezarkiem.
:multi: :multi: :multi: :multi:
Bardzo dziękujemy Cioci Niani :p A Bąbelka też chcesz??? :cool3:

Dziś do MOJEJ KRÓLEWSKIEJ PARY przyjeżdża super Ciotka, która popilnuje mojego stada, podczas gdy ja i mój nieszczęsny TZ będziemy dylać :loveu: Trzymajcie za Nią kciuki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo się cieszę:cunao:

GoniaP napisał(a):
A to wszystko przez Ciebie ;)
I MARCHEWĘ, i Caroolcię i Donvitowa :diabloti::roll::diabloti:

:saint1::saint1: :saint1: :siara: :siara: