AlfaLS Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='rita60']Na dobry poczatek malenki:lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11431515_pozwol_mi_poznac_zapach_swojego_domu.html -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl -przygarnijzwierzaka -kokosy.pl -CafeAnimal -zwierzeta.swiatogloszen.net.pl -Szerlok.pl -olx -ćwirek.pl Powodzenia:loveu: Bardzo dziękujemy!!!!!!!!:Rose: Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dzisiaj znowu jestem w pracy do 22-23ej, ale postaram się zaraz jak wrócę do domu zrobić Desikowi allegro :) Quote
Livka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Też zrobiłam Desiowi CafeAnimal i będę odświeżać co trzy dni :) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Des,33637 Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Livka :loveu: Pomimo, że mam w pracy prehistoryczny komputer i była to bardzo żmudna i powolna praca udało się: http://allegro.pl/show_item.php?item=1473765570 Krysia wysyłaj linka :) Przy okazji chcę prosić czy ktoś mógłby się dorzucić do kosztów allegro :oops: Zrobiłam Desikowi taką aukcję "full wypas" ;) i kosztuje ona ponad 20 zł. Ale zwiększa to bardzo jego szanse, żeby został zauważony. Acha i proszę o uwagi co zmienić ewentualnie albo dodać do Desikowej aukcji. Quote
KrystynaS Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Witajcie!!! Jakie miłe towarzystwo u Desa :lol:. No to teraz pójdzie 'z górki' Magda wysyłam link do Allegro do osoby, która będzie robić pakiet ogłoszeniowy dla Deska. Ten tekst do wykorzystania i zdjęcia. Tylko jeszcze mam pytanie - na niektórych portalach ogłoszeniowych robi się ogłoszenia na jakiś konkretny rejon Polski, na jaki rejon ogłaszać Desa??? Czy jeszcze coś musimy podać do ogłoszeń???? bo nie bardzo się na tym znam. Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Krysiu myślę, że najlepiej robić ogłoszenia na województwo śląskie. Ale może niech się inni też wypowiedzą. Wszystko co potrzebne jest w allegro. Kontakt na Grażynkę też jest tam podany. Quote
KrystynaS Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Madziu to zrobimy na rejon śląski. Wiem, że na świstaku ogłasza się na regiony. No ale ogłaszająca zna się na tym skoro robi masowo ogłoszenia. Jak nie będzie spodziewanego odzewu to potem zrobimy na inne. Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dogo07 napisał(a):Biedny Des :(. On jest naprawdę biedny :( Od soboty cały czas o nim myślę :( I o Lakusiu, który jest z nim w boksie :( Quote
AlfaLS Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dobre domki są też w małopolskim / Kraków/ i mazowieckim /Warszawa/ - to tak na przyszłość :lol:. Magda za małego też się weźmiemy tylko daj troszkę czasu ;) . Quote
UBOCZE Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 magda222 napisał(a):On jest naprawdę biedny :( Od soboty cały czas o nim myślę :( I o Lakusiu, który jest z nim w boksie :( ... czyli o dwóch bidach zza niebieskich krat...:-( A Lakuś ma swój wątek? Quote
KrystynaS Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Już napisałam w sprawie ogłoszeń. Poprosiłam na rejon śląski tam gdzie się wybiera rejony. Teraz czekamy na wiadomość kiedy ogłoszenia będą Quote
UBOCZE Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeśli chcesz ucieszyć Desa, To pokochaj tego piesa Całym sobą, nie na raty... I wyciągnij go zza kraty! Quote
AlfaLS Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Magda Ty o Lackim piszesz, o tym psiaku? On ma mało zdjęć....... Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tak :( O nim :( On chyba nie ma wątku. Założę mu jeszcze dziś lub najpóźniej jutro. I poproszę Grażynę o więcej zdjęć. Quote
UBOCZE Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wrzuciłem Desa na FB - na swoją tablicę i do dwóch wątków pomocowych... Quote
magda222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 UBOCZE napisał(a):Wrzuciłem Desa na FB - na swoją tablicę i do dwóch wątków pomocowych... Dzięki :) Też to zrobię :) Lidzia a skąd Ty wzięłaś to zdjęcie Lakusia? Ze strony schroniska? W jaki sposób je tu wkleiłaś? Quote
AlfaLS Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='magda222']Dzięki :) Też to zrobię :) Lidzia a skąd Ty wzięłaś to zdjęcie Lakusia? Ze strony schroniska? W jaki sposób je tu wkleiłaś? Ze strony schroniska. Tam jak jest tekst o nim to są obok zdjęcia. Jest ich 5. Jak sobie powiększysz to zdjęcie i później zrobisz "kopiuj adres URL grafiki" to możesz wklejać. Bo dostępu do innych zdjęć niestety nie ma. Przynajmniej u mnie :shake: Dla zaostrzenia apetytu jeszcze jedna fotka: Quote
MagdaH Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='magda222']Livka :loveu: Pomimo, że mam w pracy prehistoryczny komputer i była to bardzo żmudna i powolna praca udało się: http://allegro.pl/show_item.php?item=1473765570 Krysia wysyłaj linka :) Przy okazji chcę prosić czy ktoś mógłby się dorzucić do kosztów allegro :oops: Zrobiłam Desikowi taką aukcję "full wypas" ;) i kosztuje ona ponad 20 zł. Ale zwiększa to bardzo jego szanse, żeby został zauważony. Acha i proszę o uwagi co zmienić ewentualnie albo dodać do Desikowej aukcji. Daj konto na pewu Quote
magda222 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 AlfaLS napisał(a):Ze strony schroniska. Tam jak jest tekst o nim to są obok zdjęcia. Jest ich 5. Jak sobie powiększysz to zdjęcie i później zrobisz "kopiuj adres URL grafiki" to możesz wklejać. Bo dostępu do innych zdjęć niestety nie ma. Przynajmniej u mnie :shake: Lidzia ja wiem, że tam są fotki tylko za pierona nie umiałam ich wkleić na dogo ;) MagdaH napisał(a):Daj konto na pewu Dzięki wielkie :) Quote
kaja555 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 jak widzę jakie tu jest towarzystwo, to wiem że Des już uratowany :) Quote
Onaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 UBOCZE napisał(a):Wrzuciłem Desa na FB - na swoją tablicę i do dwóch wątków pomocowych... Jak można go znaleźć na FB, żeby dac u siebie ? Quote
UBOCZE Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kopiujesz link wątku od pierwszej strony i wstawiasz najlepiej na swojej stronie głównej FB poprzez opcję "udostępnij". Wstawienie możesz poprzedzić 1-2 zdaniami swojego apelu . Wyświetli Ci się nie tylko apel i link do wątku na dogo, ale i tytuł wątku z fotką z pierwszej strony. Spróbuj może tak i daj znać, czy Ci się udało...;) Quote
UBOCZE Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ... albo ode mnie z profilu, też przez opcję udostępnij: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000063606508 Quote
Recommended Posts