KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Telefonów (choćby jednego) w sprawie Desa oczywiście nie było???? Quote
magda222 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='KrystynaS']Telefonów (choćby jednego) w sprawie Desa oczywiście nie było????[/QUOTE] Nic mi o tym nie wiadomo... Gdyby ktoś pytał napewno Grażyna by dała znać. Quote
KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Wiem, tak tylko spytałam. Wiecie zaczynam myśleć, że ogłaszanie psów poprzez różne portale to dziś już niewiele daje, aby nie powiedzieć że w zasadzie nie daje nic. Gdziekolwiek nie wejść to wszędzie masa ogłoszeń i zero odzewu. I nieważne czy pies młody czy starszy, zdrowy czy ułomny. Tak jakby wszyscy, którzy mają Internet i są skłonni mieć psa to już go mają. Resztę ludzi zwierzęta po prostu nie obchodzą. Quote
magda222 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Miałam to samo wrażenie. Później jak nasz Uranek w ekspresowym tempie znalazł dom poprzez właśnie ogłoszenia to radośnie zmieniłam zdanie. Ale odkąd go zwrócili to już sama nie wiem... Trzeba próbować chyba... Quote
AlfaLS Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Ale jak nie będziemy ogłaszać to już całkiem nic.......... Grażyna mówi, że nikt nie dzwonił........... Quote
KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 A no widzisz, takie domy są często z ogłoszeń. Choć cudni ludzie kochający zwierzęta też się trafiają, ale już bardzo rzadko. Myślę, że może należałoby ogłaszać psy poza Internetem. Jaki procent ludzi ma Internet??? 30%, 50% ???? Wśród tych nieInternetowych są na pewno tacy, którzy przygarnęliby niechcianego psa. Tylko jak ich znaleźć, jak do nich dotrzeć??? Quote
KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='AlfaLS']Grażyna mówi, że nikt nie dzwonił...........:-( :-( :-( Ale ja .... Quote
magda222 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Myślę, że internet to potęga. Ale dzięki ogłoszeniom w gazetach o psiakach dowiedzieliby się np. starsi ludzie, którzy nie korzystają z internetu. To może zwiększyłoby szanse na dom dla starszych psiaków. Tylko, że takie ogłoszenia w prasie są kosztowne... Quote
KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Myślę, że internet to potęga. Ale dzięki ogłoszeniom w gazetach o psiakach dowiedzieliby się np. starsi ludzie, którzy nie korzystają z internetu.No właśnie, o tym pomyślałam. Nie wszyscy mają komputery, nie wszyscy umieją się posługiwać Internetem. Powiedziałabym, że większość. Internet to narzędzie ludzi młodych i 'w zasadzie młodych'. Może ogłoszenia drukowane, rozwieszane na przystankach, przy sklepach, w miejscach gdzie przewija się dużo ludzi. 100 osób przeczyta kawałek i pójdzie, ale 101 osoba może doczyta do końca, zerwie karteczkę z nr. tel i zadzwoni. Bo w prasie raz, że bardzo drogo, a dwa - wydrukują jednego dnia i już. Dużo ludzi nie kupuje prasy. Quote
magda222 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Tychach nie wolno rozwieszać ogłoszeń np. na przystankach cz słupach. Wolno tylko na słupach ogłoszeniowych. Quote
AlfaLS Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 U nas też nie można - wiem coś o tym po akcji ogłoszeniowej jak Tara zginęła....... Quote
KrystynaS Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No to już nie wiadomo co robić z tymi biedakami, ............. Quote
magda222 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='magda222']Odnowione allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1504413718 Koszt 21,40 zł. Poprzednie allegro zasponsorowała Magda H :loveu: Wpłaciła za nie 30 zł, więc zostało na pokrycie kosztów tego 10 zł. Kto dorzuci drugą dyszkę? Ja się tylko przypomnę... :oops: Mam dużo deklaracji i sponsoruję allegro Mikusi. Nie jestem w stanie opłacać następnego allegro. Proszę o pomoc dla Desa. To dla niego szansa na normalne życie. Quote
MagdaH Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='magda222']Ja się tylko przypomnę... :oops: Mam dużo deklaracji i sponsoruję allegro Mikusi. Nie jestem w stanie opłacać następnego allegro. Proszę o pomoc dla Desa. To dla niego szansa na normalne życie.[/QUOTE] Madzia, ja Ci wczoraj wysłałam 3 dychy, żeby było na zaś;), poczekaj do jutra, bo mi przelew siedzi w "Transakcjach oczekujących" Quote
magda222 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='MagdaH']Madzia, ja Ci wczoraj wysłałam 3 dychy, żeby było na zaś;), poczekaj do jutra, bo mi przelew siedzi w "Transakcjach oczekujących"[/QUOTE] Madziu :loveu: Aniele :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
KrystynaS Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Oj Des, Des, nikt nie zagląda do ciebie, nikt nie dzwoni . Co z tobą kudłaczu będzie dalej??? Quote
AlfaLS Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Ja zaglądam tylko sie nie odzywam ;) bo nie mam żadnych dobrych wieści ....... Quote
KrystynaS Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Smutne, że zero zainteresowania Desem. A to taki śliczny pies. Quote
AlfaLS Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 KrystynaS napisał(a):Odwiedzam Desika A to ja też :lol: Quote
KrystynaS Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No tak, ogłoszenia już pewnie nieaktualne, a tu telefonów (choćby jednego) w sprawie Desa nie było Quote
magda222 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Allegro Desika odwiedziło do tej pory 350 osób i nic... Quote
UBOCZE Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Też co jakiś czas podczytuję wieści o Desiku i wierzę, że ktoś fajny go wypatrzy...:lol: Quote
magda222 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 UBOCZE napisał(a):Też co jakiś czas podczytuję wieści o Desiku i wierzę, że ktoś fajny go wypatrzy...:lol: Myślę, że Jego Ludź go jeszcze po prostu nie wypatrzył ;) Quote
Recommended Posts