Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

Posted

Przez ostatnie dni bardzo imprezowo konczylam wakacje:evil_lol:. Znajomi pozdawali komisy, wiec bylo co oblewac, imprezy byly na dzialkach i psiaki byly ze mna. Wybaczcie brak zdjec, ale raczej bylyby poruszone (z mojej winy:evil_lol:), a zreszta musialam brac czynnie udzial we wnoszeniu toastow wiec nie bylo czasu na zdjecia:roll:.

No, ale na pocieszenie mam cos dla was...

Hebcia po dzialeczce, zmeczona, brudna, poklejona, ale zadowolona:lol:

szczurek

wnikliwe spojrzenie

wynik mojej dzisiejszej nudy...

i Scooby's na koniec

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia. napisał(a):
Pijaczka:evil_lol:
Ładne Ty robisz rzeczy jak się nudzisz :loveu:

eria napisał(a):
Niedźwiadek Ty sie musisz koniecznie nudzić częściej:evil_lol:

dziekuje:loveu:, gdybym ja sie tylko miala czas nudzic... te figurki to i tak dziadowska szkolna modelina, z takiej prawdziwej plastycznej modeliny to sie cuda robi:loveu:, ale kiedys produkowalam i wszystko wyrzucilam niema gdzie tego tzrymac, ani co z tym robic, moze kiedys pomysle o dzialanosci bazarkowej, ale to wtedy tylko i wylacznie z prawdziwej, artytycznej. Swoja droga moglabym pomyslec o bazarku, jakies portrety, mini rezby, rysunki, ale czy ktos bedzie chetny...

Pijaczka?:mad: Ja Ci dam! Pilam w slusznych sprawach! M.in. za niepodleglosc naszego kraju!:evil_lol:

Posted

Jakbys zrobiła z modeliny moja sunie to bym kupiła :eviltong: I myśle, że nie tylko ja:cool3:

puzzle napisał(a):

Pijaczka?:mad: Ja Ci dam! Pilam w slusznych sprawach! M.in. za niepodleglosc naszego kraju!:evil_lol:
:megagrin::megagrin::megagrin: Skąd ja znam to wytłumaczenie...piłam w słusznych sprawach:diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
ja kiedyś myślałam,że po sznupie będzie inna rasa,ale nie ma takiej możliwości-NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też myślałam. i doszłam do tych samych wniosków :loveu:

czy właścicielka galerii mogłaby ujawnić swe piękne imię, bo głupio mi zwracać się puzzle :eviltong:
współczuję jeżeli chodzi o Hebe, wiem o czym mówisz - Galinę wielokrotnie coś atakowało. ON-ki, boksery i inne - zazwyczaj 4 razy większe od niej samej. Czemu? Nie mam pojęcia, ona każdemu psu schodzi z drogi.. no i pewnie stąd jej niepewność w obecności dużych psów i ja ją rozumiem.

Posted

Podczas toastu za niepodleglosc Polski ukladalam puzzle!:evil_lol: Autentycznie, nie zartuje, zreszta niedzwiedz, poczatkowo byl wersja beer, zmienil sie na bear, a pozniej zostal spolszczony do niedzwiadka, taka jest historia moich nickow:diabloti:.

A na imie mam ALA;)

Dowiedzialam sie dzisiaj na pierwszej lekcji, ze w piatek mam sprawdzian... nauczyciele.................

• 2 weeks later...
Posted

Przyszlam sie chwilowo pozegnac... Szkola daje sie we znaki, przez ostatnie dwa tygodnie mialam 6sprawdzianow, a w nastepnym tygodniu czeka mnie 5, nie bede miala czasu na prowadzenie galerii, wiec chwilowo zamykam. W tym roku napewno bede na wystawach w NDM (klubowka, krajowka) i po wysawach beda fotki, wiecej nei moge obiecac, ale na pocieszenie powiem, ze napewno zobaczymy sie w przyszle wakacje:eviltong:.

Pozegnalne foteczki:

• 4 weeks later...
Posted

Na jakis tydzien otwieram galerie:cool3:, w okolicach poniedzialku spodziwajcie sie zdjec z wystaw w NDM no i mam nadzieje, ze bedzie sie czym chwalic, obecnie jestem w trakcie przygotowan kruszynki do weekendu;).

Posted

No i jestesmy:mdleje:, jestem padnieta, wykonczona i niewyspana. Na klubowce sedzina stwierdzila, ze Hebe jest "nie w formie wystawowej" i powinna mniej biegac, a wiecej jesc:roll:, ale wybacze sedzinie wkoncu czesciej sedziuje laby:evil_lol:, no i klubowke zakonczylismy ocena bardzo dobra i III lokata. Jednak na drugi dzien okazalo sie, ze Hebe nie jest labem, ale sznupem jak najbardziej i z krajowki przywiezlismy ocene doskonala, zloto, I lokata, Zw.Ml. BOB Junior:loveu: .

Zdjecia beda troche pozniej gdyby jakims cudem okazalo sie, ze ktos nas uchwycil to zdjatka beda mile widziane, bo ja mam tylko takie z odleglosci 2 km, bo moja mama zapomniala o zoom'ie:evil_lol:.

Posted

błahahahah...czego oszukujesz przecież dostałaś fote;)szkoda,że mam tylko jedną:roll:było podejść tak jak inni,że proszą o foty:mad:

Nie ma się co przejmować,ile wystaw tyle opinii:evil_lol:

Posted

Oczywiscie, ze mam fote od ariss:loveu: i oczywiscie, ze ja tu wkleje:cool3:

oto my! Obie patrzymy na moja mame, ale moj wzrok i tak przebijaja zolte spodnie za nami:siara:

foty by moja mum beda jutro, bo sobie robie dzien wolny od szkoly:diabloti:, taki hmmmm pozaprogramowy drugi dzien nauczyciela....

Nie wiem czemu, ale nie moge cytowac:roll:

ariss prawda jest taka, ze kazdy ma swoj typ, jednemu podobaja sie drobne, filigranowe suczki, inny woli mocne, postawne, nastepny zas postawe ma zupelnie gdzies, a jego dzialem jest "stomatologia", nastepny katowania i biegasz po ringu jak wariatka. Moja Hebe ma 47cm w klebie wiec mini nie jest, ale zalicza sie raczej do tych drobniejszych, wiec nasze szanse rosna u sedzin preferujacych filigranowosc. Zgryz i katowania sa ok, wiec dentystow i dlugodystansowcow sie nie boimy, ale teraz zdarzylo nam sie trafic na sedzine od postawniejszych i nasz chudy lab sie nie spodobal:evil_lol:, a po wynikach z drugeigo dnia widac, ze to poprostu zalezy od sedziego, a przede wszystkim jego gustu i DNIA:evil_lol:.

RCookie uwazam, ze Hebe nie jest brzydka suka i jak najbardziej nadajaca sie do rozdrodu, przed ukonczeniem Ch.Pl. nie mam zadnych planow, po skonczeniu PL mysle o odwiedzeniu krajow gdzie wystarczy jeden certyfikat zeby otrzymac Ch. i wtedy pomyslimy, napewno szczeniat nie bedzie predzej niz za dwa lata;).

Justa bralam laba, ale cos mi ten odcien siersci i broda nie pasowaly, ale wszyscy mowili, ze nie mam sie przejmowac, jest mloda jeszce wsyztsko sie wyrowna, no i sedzina obalila moje wszelkie nadzieje, trzy dni sie otrzasalam:placz:, niestety laba nie bedzie! (:evil_lol:).

Posted

błaahahhaha,ale się uśmiałam z tego laba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo wystawy trzeba traktować jako dobrą zabawe i niczym się nie przejmować:razz:

Posted

Ja sie nie przejmuje, ale skomentowac zawsze musze:diabloti:, taka natura...:evil_lol:

Wkoncu obiecane zdjecia

Klub

ogonek zakretasek my favourite:loveu::loveu::loveu: