puzzle Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Nikt sie nie odzywa:candle:... mimo to sie pochwale:evil_lol: Z debiutu przywiezlismy: Ocena doskonala, Zw.Ml.:multi: Quote
eria Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 GRATULACJE !!!!!!!!! Poprosimy fotki wystawowe :cool3::cool3::loveu: Quote
Waxy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://i34.tinypic.com/34yv38x.jpg akuku ! :loveu: Gratulacje! Mam nadzieje, że są jakieś foteczki z wystawy.. :loveu: Quote
puzzle Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Dziekujemy za gratki!! Fotki sa niestety bardzo slabej jakosci:shake:, lal deszcz, bylo ciemno i troche sie kaszka zrobila... no i ustawianie Quote
puzzle Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 View My Video Tu jest filmik z biegu probnego, nagrany byl dobrze i nie mam pojecia czemu tak zamula, moze u was bedzie lepiej... Quote
Talia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Niedzwiadek nie zabjaj, ale Cię 'chyba' widziałam. Tylko nie byłam pewna czy to Ty i nie wiedziałam jak zagadać ;) Czy Febe miała na sobie id Scobiego? Bo wydaje mi sie, że to Febe chciała koniecznie sprawdzić czy miska która kupuje jest na pewno pusta ;) Gratulacje! Quote
Waxy Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ważne, że są. Śliczne foteczki, super :loveu: Film faktycznie trochę zacina, ale da sie obejrzeć ;-) Quote
puzzle Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Talia napisał(a):Niedzwiadek nie zabijaj, ale Cię 'chyba' widziałam. Tylko nie byłam pewna czy to Ty i nie wiedziałam jak zagadać ;) Czy Febe miała na sobie id Scobiego? Bo wydaje mi sie, że to Febe chciała koniecznie sprawdzić czy miska która kupuje jest na pewno pusta ;) Gratulacje! Hhahahaahahhahahahhahahahhahahhaahahhah:evil_lol:, no nie moge to bylas Ty? Zarejestrowalam Cie kontem oka, kupowalas dwie miski na stojaczku? Hebe miala id Sooby'ego i albo byla w niebieskich szelkach, albo w fioletowym polzacisku, no to fajnie sie minelysmy:evil_lol:. Waxy napisał(a):Ważne, że są. Śliczne foteczki, super :loveu: Film faktycznie trochę zacina, ale da sie obejrzeć ;-) Fajnie, ze sie podoba;), a z filmem nie wiem co jest nie tak:shake:, na kompie dziala mi normalnie, a jak przerzucilam na serwer to strasznie muli, moze na jakis inny, tylko na jaki? Quote
Talia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Hhahahaahahhahahahhahahahhahahhaahahhah:evil_lol:, no nie moge to bylas Ty? Zarejestrowalam Cie kontem oka, kupowalas dwie miski na stojaczku? Hebe miala id Sooby'ego i albo byla w niebieskich szelkach, albo w fioletowym polzacisku, no to fajnie sie minelysmy:evil_lol:. Tak to byłam ja ;) Byłam na wystawie dosłownie na 10min ;) Kupiłam co chciałam i wracałam szybko do domku bo Tina tęskniła (nie dziwie sie jej bo o 8 rano wróciłam po 2 tygodniowych wakacjach i zaraz jej uciekłam ;) ) A chciałam zobaczyć jak sie prezentujecie :p Quote
puzzle Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Talia napisał(a):Tak to byłam ja ;) Byłam na wystawie dosłownie na 10min ;) Kupiłam co chciałam i wracałam szybko do domku bo Tina tęskniła (nie dziwie sie jej bo o 8 rano wróciłam po 2 tygodniowych wakacjach i zaraz jej uciekłam ;) ) A chciałam zobaczyć jak sie prezentujecie :p No poszlo nam dobrze, przywiezione z debiutu zloto rozpiera mnie duma:diabloti:, jedyne czego nie moge zrozumiec to czemu doskonala suka, zwyciezca mlodziezy nie dostala CWC, no ale kazdy sedzia ma swoje kategorie oceny:cool1: Quote
Talia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):No poszlo nam dobrze, przywiezione z debiutu zloto rozpiera mnie duma:diabloti:, jedyne czego nie moge zrozumiec to czemu doskonala suka, zwyciezca mlodziezy nie dostala CWC, no ale kazdy sedzia ma swoje kategorie oceny:cool1: Oj tam juz nie przesadzaj ;) I tak było bardzo dobrze:p A to jej pierwsza wystawa? Quote
puzzle Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Talia']Oj tam juz nie przesadzaj ;) I tak było bardzo dobrze:p A to jej pierwsza wystawa? Tak:razz:[SIZE="1"]<znaki> Quote
Talia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Tak:razz:<znaki> No to i tak było bardzo dobrze:p Quote
Elitesse Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):No poszlo nam dobrze, przywiezione z debiutu zloto rozpiera mnie duma:diabloti:, jedyne czego nie moge zrozumiec to czemu doskonala suka, zwyciezca mlodziezy nie dostala CWC, no ale kazdy sedzia ma swoje kategorie oceny:cool1: yy chyba nie bardzo rozumiem - czy chodzi o twoja sucz ? jak tak to w klasie mlodziezy cwc nie daja :roll: Quote
puzzle Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Elitesse napisał(a):yy chyba nie bardzo rozumiem - czy chodzi o twoja sucz ? jak tak to w klasie mlodziezy cwc nie daja :roll: tak wiem juz sie doksztalcilam;), dopiero zaczynamy kariere wystawowa i zdazaja nam sie jeszce czasami takie niporozumienia;). Witam w galerii!:multi: Quote
Elitesse Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):tak wiem juz sie doksztalcilam;), dopiero zaczynamy kariere wystawowa i zdazaja nam sie jeszce czasami takie niporozumienia;). Witam w galerii!:multi: coby to wszytko ogarnac trzeba duuuuzo czasu, moj TZ do tej pory myli tytuly i chce dostawac CACIBy na krajowkach :evil_lol: Quote
puzzle Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Elitesse napisał(a):coby to wszytko ogarnac trzeba duuuuzo czasu, moj TZ do tej pory myli tytuly i chce dostawac CACIBy na krajowkach :evil_lol: :evil_lol: moja mama pyta sie tylko "czy wszystko dostala?":evil_lol: Juz sie wszystkiego "ogolnie" nauczylam, wiem o co chodzi, co, kiedy i w jakich okolicznosciach sie dostaje, czasami jednak zdarzaja sie pomylki jak wyzej i trzeba wracac do lektury, ale jest tego napawde sporo i zeby tak do konca sie tego wszystkiego nauczyc i nie miec zadnych watpliwosci potrzeba troche czasu. Bylismy dwa dni na wsi, psy sie wybiegaly za wszystkie czasy, dom caly czas otwarty, na dworzu do woli, nie wzielam aparatu, a kiedy beda zdjecia od kolezanki nie mam pojecia:shake:. Postaram sie zrobic jakies "domowe", bo na dworzu masakra pogodowa... Quote
Justa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Gratki wielkie dla Hebe !!! :multi::loveu: no i dla Ciebie również ;) Masz przepięknego sznaucera, dlatego złotko mnie wcale nie dziwi :evil_lol: Quote
puzzle Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Justa napisał(a):Gratki wielkie dla Hebe !!! :multi::loveu: no i dla Ciebie również ;) Masz przepięknego sznaucera, dlatego złotko mnie wcale nie dziwi :evil_lol: tak mi mow, tak mi dobrze:loveu:, ale nam naslodzilas:loveu:, zapraszam czesciej:evil_lol: Wlasnie sie zastanawiam jak wybrac sie na krajowke do Warszawy... Moja mama nie pojedzie, a samej mniej nie pusci:roll:, kurcze jakbym miala 3 latka:shake: Quote
Justa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):tak mi mow, tak mi dobrze:loveu:, ale nam naslodzilas:loveu:, zapraszam czesciej:evil_lol: Wlasnie sie zastanawiam jak wybrac sie na krajowke do Warszawy... Moja mama nie pojedzie, a samej mniej nie pusci:roll:, kurcze jakbym miala 3 latka:shake: Nasłodziłam, ale to sama prawda. Uważam Hebe za przepiękną pieprzaczkę, a Gassirę za czarnuchę. I szczeniaka chciałabym mięc po takich sukach jak Wasze :loveu: Hmmm. W zasadzie to się nie dziwię Twojej mamie. Ja boję się sama jeździć pociągami i nie jeżdżę jeśli nie jestem zmuszona. A pełnoletnia nie jestem od dzisiaj. Może weź ze sobą kogoś - pojedź z jakąś koleżanką - zawsze bezpieczniej a może i mama inaczej do tego podjedzie ? Fajnie byłoby jakbyś wpadła na Warszawską :loveu: Myślę, że w połowie września będę w Wawie (z tym, że nie wpadnę na cały dzień, bo będę sama z psem w domu - a na wystawę mnie z nią nie wpuszczą :shake:) to bym i Was obfociła i w końcu poznała :loveu: Quote
Elitesse Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a we Wroclawiu bedziesz ? sliczne rozetki ufundowalam sredniakom :eviltong: Quote
puzzle Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Justa']Nasłodziłam, ale to sama prawda. Uważam Hebe za przepiękną pieprzaczkę, a Gassirę za czarnuchę. I szczeniaka chciałabym mięc po takich sukach jak Wasze :loveu: Dziekujemy:loveu:, nie potrafie wypowiedziec sie na temat mojego psa, bo bede nieobiektywna, ale Gass tez zdecydowanie jest moja faworytka:loveu:. Mysle, ze na szczeniaka od gass sie zalapiesz podusn jej jakiegos pieknego reproduktora i bedziesz miala psiaka jak marzenie. W liniach czarnych sznupow najpiekniejsze (oczywiscie moim zdaniem) sa Gass, Gala,a z olbrzymow mam upatrzonego pieknego reproduktora. Z pieprzakow zawsze podobaly mi sie elitesski i myslalam, ze sredniaka bede miala od nich, ale zycie ulozylo mi to troszeczke inaczej i juz nie jestem w stanie spojrzec obiektywnie;), olbrzyma P&S (moje marzenie:loveu:), niespotkalam jeszce odpowiadajacego moim wymogom, jedyny dorownujacy przepieknym czarnym olbrzymom jest ze zdjecia na wikipedii:eviltong:, miniatury cz-s i P&S niespotkalam jeszce "mojej", a bialego mini bralabym z Malego Dworku FCI, albo Mafia Bianca, chociaz nie wiem jak ta druga ma sie obecnie, bo trudno spotkac ich na wystawie, a strony www nie maja. [quote name='Justa']Hmmm. W zasadzie to się nie dziwię Twojej mamie. Ja boję się sama jeździć pociągami i nie jeżdżę jeśli nie jestem zmuszona. A pełnoletnia nie jestem od dzisiaj. Może weź ze sobą kogoś - pojedź z jakąś koleżanką - zawsze bezpieczniej a może i mama inaczej do tego podjedzie ? Ja tez sie jej nie dziwie i balabym sie jechac 5 godzin pociagiem, dlatego wolalabym busa (ktory dla mlodziezy szkolnej wychodzi nawet taniej od pociagu), ale nawet taka forma jej nie przekona... Z kolezanka byloby latwiej, ale nie mam osoby, ktora chcialaby wydac na kase na przejazd i zmiast obejrzec stolice, patrzec przez kilka godzin na psy biegajace w kolko i sluchac czegos, czego kompletnie nie rozumie, jest jeszce moj brat:evil_lol:, ale to bedzie ostatecznosc, musze poszukac jeszcze kogos na dgm, moze akurat ktos z kujawskopomorskiego wybiera sie do wawy na wystawe. [quote name='Justa']Fajnie byłoby jakbyś wpadła na Warszawską :loveu: Myślę, że w połowie września będę w Wawie (z tym, że nie wpadnę na cały dzień, bo będę sama z psem w domu - a na wystawę mnie z nią nie wpuszczą :shake:) to bym i Was obfociła i w końcu poznała :loveu: Za Twoje fotki to dam sie pokroic, a co do niewpuszczenia na wystwe to dlaczego? Nie bywalam na wystawach poza kujawsko-pomorskim, ale zawsze mozna bylo po pokazaniu szczepien na wscieklizne wejsc z kazdym psem, na warszawskich jest inaczej? [quote name='Elitesse']a we Wroclawiu bedziesz ? sliczne rozetki ufundowalam sredniakom :eviltong: Niestety nie... ale bede w Nowym Dworze Mazowieckim na klubowce i krajowce i w Poznaniu na miedzynarodowce Co do obiecanych fotek "powiejskich" raczej watpie, bo od powrotu wyglada to tak: dlatego prosze uzbroic sie w cierpliwosc,a fotki beda jak panstwo sie wyspia:evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Niestety nie... ale bede w Nowym Dworze Mazowieckim na klubowce i krajowce i w Poznaniu na miedzynarodowce to bedziemy na klubie razem w klasie, w Poznaniu mozliwe ze tez :) BTW sluchaj dlaczego nie ogolisz brzucha swojej sucz ? tak jest estetyczniej i latwiej dolna linie zrobic a po drugie zawsze mniej brudu pies dodomu przynosi Quote
Recommended Posts