Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss takie rzeczy lepiej zawsze powiedziec;), uwaga bynajmniej mnie nie urazila, na forum slyszy sie rozne rzeczy, czesto wyciagniete z kosmosu opinie od osob, ktore nie maja o niczym pojecia. Takie sytuacje sa zenujace, a moim slabym punktem jest wytykanie mi rzeczy bez zaglebienia tematu i wyciaganie pochopnych wnioskow. Ty powiedzialas to o czym nie powinno zapominac sie przy hodowli, nie chodzi tu o zarabianie to ma byc hobby, ze w hodowli ma sie odnosci sukcesy, a nie produkowac, ma sie dazyc do idealu, a nie wchodzic w ilosci, a wszystko temu towarzyszace ma byc zabawa, a nie rywalizacja, zasady maja byc fair play i nie ma wkradac sie korupcja, a poniewaz wiemy jak jest i bynajmniej nie rozowo, warto jest co jakis czas przypomniec jak to powinno wygladac;). Zreszta milo czyta sie uwagi osob uswiadomioych, ktore dokladnie wiedza, na czym ten konik polega;). Dziekuje;).

Doginka taaaaaaaaaaak ona jest cudowna, gdyby nie to, ze nie chcialam juz persa ze wzgledu na meczace przygotowywanie szaty do pokazow to nie zastanawialabym sie ani chwili:loveu:, ale poszukam jej dobrego domu i jak juz Tola z Pyza beda jalowe pomysle, o jakiejs swiezej krwi:diabloti:.

Posted

macie wariatke zeby nie bylo, ze tylko z czarnym na spacery chodze:evil_lol:

co prawda jak ja spuszcze to ona sobie idzie osobno na spacer, chyba sie mnie wstydzi, bo trzyma sie generalnie w odleglosci jak na pierwszym zdjeciu:cool1:..................

Posted

Jedyne w miare wygladajace zdjecie:shake:, ja nie wiem dlaczego ten moj aprat tak kaleczy:cool1:, a moze to ja kalecze:cool1:?:evil_lol:

kapiel zima tez moze byc fajna:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']http://i35.tinypic.com/i3ykh3.jpg
czarny zakopał pieprzastą pod ziemią i teraz sprawdza czy uda jej się wykopać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:bo jak tak to trzeba będzie przytrzymać:evil_lol:

zle, szukac dalej bo ona na tej focie na serio jest, tylko trzeba patrzec daleeeeeeeeeeeeeko:diabloti:

Posted

puzzle napisał(a):
zle, szukac dalej bo ona na tej focie na serio jest, tylko trzeba patrzec daleeeeeeeeeeeeeko:diabloti:

wiem,wiem:eviltong:to taka kropka na zdjęciu po lewej:razz::diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Special for ariss:evil_lol:, [SIZE="1"]zeby mi kolor pomogla wybrac:diabloti:

ariss tu masz moj szalik:razz:

Troche siwo-czranych zaroslakow, ale zarosniete takie szczesliwsze:roll:

Hebe sie nie chciala ustawic bo male czarne z kijem obok biegalo:roll:

Swoja droga pisalam kazdemu z osobna, ale dla wszystkich odwiedzajacych szczesliwego nowego i mam nadzieje, ze swieta szczesliwe:diabloti:.

Posted

ale Hebe fajnie wygląda taka zarośnięta:loveu::loveu::loveu:

a Ty nawet masz czape do kopletu:crazyeye::p:evil_lol:dopiero byście fajnie na spacerach wyglądali:diabloti:

fajne te fotki...mam nadzieje,że częściej będą się pojawiać:loveu:

Posted

[quote name='ariss']ale Hebe fajnie wygląda taka zarośnięta:loveu::loveu::loveu:

a Ty nawet masz czape do kopletu:crazyeye::p:evil_lol:dopiero byście fajnie na spacerach wyglądali:diabloti:

fajne te fotki...mam nadzieje,że częściej będą się pojawiać:loveu:

Narazie ja tylko przetrymowuje, nic nie scinam i nie wyrownuje, niech sobie zarasta firanka, bo ja lubie miec z czego obciac przed show:evil_lol:

Ta jakbym jej taka obrozke kupila to by na spacerze chodzila luzem (20m prszede mna:diabloti:)

nadzieja matka.............:diabloti:

Skoro juz sie pochwalilam czapa i szalem to jeszce glosniczkami do laptopa sie pochwale:diabloti:

Posted

http://i43.tinypic.com/2ccpcvt.jpg
:crazyeye::crazyeye: super

Melduje się żeby nie było :evil_lol:

Kawalerowi się odrobinkę szeleczki poprzekręcały :evil_lol: ale tylko odrobinkę, mojej też się tak robi, bo ona ma bardzo wypukły mostek i pewnie przez to ;)
Dama śliczna jak zwykle, zresztą czarnuszek też :loveu:

Kiedy jakąś wystawę zaliczać będziecie?

Posted

HA wymusilam:diabloti:!!!!! Ja to jednak mam dar przekonywania:diabloti:, eskimosom bym lodowke wcisnela:loveu:.

Mi tez sie moje psy i glosniczki podobaja:evil_lol:, cieszem sie, ze podzielasz moje zdanie:loveu:

prawdopodobnie walentynkowa w Bydgoszczy, ale nie mam jeszcze planu zajec i nie wiem czy bede miala wolne:roll:, a mam tak blisko, no i nawet nie wiem czy jak juz bede miala wolne to czy jeszcze beda wolne miejsca....:shake:

Posted

puzzle napisał(a):
HA wymusilam:diabloti:!!!!! Ja to jednak mam dar przekonywania:diabloti:, eskimosom bym lodowke wcisnela:loveu:.

Mi tez sie moje psy i glosniczki podobaja:evil_lol:, cieszem sie, ze podzielasz moje zdanie:loveu:

prawdopodobnie walentynkowa w Bydgoszczy, ale nie mam jeszcze planu zajec i nie wiem czy bede miala wolne:roll:, a mam tak blisko, no i nawet nie wiem czy jak juz bede miala wolne to czy jeszcze beda wolne miejsca....:shake:

no ja tam się wybieram,wię musisz sobie zrobić wolne:eviltong: