Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Śliczne te kociaki wszystkie, ale szylkretowa Cleo najpiekniejsza:loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ariss takie rzeczy lepiej zawsze powiedziec;), uwaga bynajmniej mnie nie urazila, na forum slyszy sie rozne rzeczy, czesto wyciagniete z kosmosu opinie od osob, ktore nie maja o niczym pojecia. Takie sytuacje sa zenujace, a moim slabym punktem jest wytykanie mi rzeczy bez zaglebienia tematu i wyciaganie pochopnych wnioskow. Ty powiedzialas to o czym nie powinno zapominac sie przy hodowli, nie chodzi tu o zarabianie to ma byc hobby, ze w hodowli ma sie odnosci sukcesy, a nie produkowac, ma sie dazyc do idealu, a nie wchodzic w ilosci, a wszystko temu towarzyszace ma byc zabawa, a nie rywalizacja, zasady maja byc fair play i nie ma wkradac sie korupcja, a poniewaz wiemy jak jest i bynajmniej nie rozowo, warto jest co jakis czas przypomniec jak to powinno wygladac;). Zreszta milo czyta sie uwagi osob uswiadomioych, ktore dokladnie wiedza, na czym ten konik polega;). Dziekuje;). Doginka taaaaaaaaaaak ona jest cudowna, gdyby nie to, ze nie chcialam juz persa ze wzgledu na meczace przygotowywanie szaty do pokazow to nie zastanawialabym sie ani chwili:loveu:, ale poszukam jej dobrego domu i jak juz Tola z Pyza beda jalowe pomysle, o jakiejs swiezej krwi:diabloti:. Quote
Justa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Coś Ty Hebuni zrobiła, że taka smutna? :eviltong::mad: Quote
ariss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 gdzie Ty posadziłaś czarnuszka:mad:takie brzydkie napisy tam:evil_lol::eviltong: Quote
puzzle Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Ktos wybiera sie na walentynkowa do Bydgoszczy? Brzydkie, bo brzydkie, ale widac, ze zyja:diabloti: zagadka, gdzie na tym zdjeciu jest Hebe?:diabloti: Quote
puzzle Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 macie wariatke zeby nie bylo, ze tylko z czarnym na spacery chodze:evil_lol: co prawda jak ja spuszcze to ona sobie idzie osobno na spacer, chyba sie mnie wstydzi, bo trzyma sie generalnie w odleglosci jak na pierwszym zdjeciu:cool1:.................. Quote
puzzle Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Jedyne w miare wygladajace zdjecie:shake:, ja nie wiem dlaczego ten moj aprat tak kaleczy:cool1:, a moze to ja kalecze:cool1:?:evil_lol: kapiel zima tez moze byc fajna:evil_lol: Quote
ariss Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 http://i35.tinypic.com/i3ykh3.jpg czarny zakopał pieprzastą pod ziemią i teraz sprawdza czy uda jej się wykopać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:bo jak tak to trzeba będzie przytrzymać:evil_lol: Quote
puzzle Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='ariss']http://i35.tinypic.com/i3ykh3.jpg czarny zakopał pieprzastą pod ziemią i teraz sprawdza czy uda jej się wykopać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:bo jak tak to trzeba będzie przytrzymać:evil_lol: zle, szukac dalej bo ona na tej focie na serio jest, tylko trzeba patrzec daleeeeeeeeeeeeeko:diabloti: Quote
ariss Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 puzzle napisał(a):zle, szukac dalej bo ona na tej focie na serio jest, tylko trzeba patrzec daleeeeeeeeeeeeeko:diabloti: wiem,wiem:eviltong:to taka kropka na zdjęciu po lewej:razz::diabloti: Quote
puzzle Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ariss napisał(a):wiem,wiem:eviltong:to taka kropka na zdjęciu po lewej:razz::diabloti: a ja myslalam, ze to bylo trudne:placz: Quote
ariss Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 puzzle napisał(a):a ja myslalam, ze to bylo trudne:placz: trudne może i było;)ale nie dla kogoś kto ma sznupa:eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Doginka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja też widziałam, tylko Ewa mnie ubiegła:diabloti: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Special for ariss:evil_lol:, [SIZE="1"]zeby mi kolor pomogla wybrac:diabloti: ariss tu masz moj szalik:razz: Troche siwo-czranych zaroslakow, ale zarosniete takie szczesliwsze:roll: Hebe sie nie chciala ustawic bo male czarne z kijem obok biegalo:roll: Swoja droga pisalam kazdemu z osobna, ale dla wszystkich odwiedzajacych szczesliwego nowego i mam nadzieje, ze swieta szczesliwe:diabloti:. Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ale Hebe fajnie wygląda taka zarośnięta:loveu::loveu::loveu: a Ty nawet masz czape do kopletu:crazyeye::p:evil_lol:dopiero byście fajnie na spacerach wyglądali:diabloti: fajne te fotki...mam nadzieje,że częściej będą się pojawiać:loveu: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='ariss']ale Hebe fajnie wygląda taka zarośnięta:loveu::loveu::loveu: a Ty nawet masz czape do kopletu:crazyeye::p:evil_lol:dopiero byście fajnie na spacerach wyglądali:diabloti: fajne te fotki...mam nadzieje,że częściej będą się pojawiać:loveu: Narazie ja tylko przetrymowuje, nic nie scinam i nie wyrownuje, niech sobie zarasta firanka, bo ja lubie miec z czego obciac przed show:evil_lol: Ta jakbym jej taka obrozke kupila to by na spacerze chodzila luzem (20m prszede mna:diabloti:) nadzieja matka.............:diabloti: Skoro juz sie pochwalilam czapa i szalem to jeszce glosniczkami do laptopa sie pochwale:diabloti: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://i43.tinypic.com/2ccpcvt.jpg :crazyeye::crazyeye: super Melduje się żeby nie było :evil_lol: Kawalerowi się odrobinkę szeleczki poprzekręcały :evil_lol: ale tylko odrobinkę, mojej też się tak robi, bo ona ma bardzo wypukły mostek i pewnie przez to ;) Dama śliczna jak zwykle, zresztą czarnuszek też :loveu: Kiedy jakąś wystawę zaliczać będziecie? Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 HA wymusilam:diabloti:!!!!! Ja to jednak mam dar przekonywania:diabloti:, eskimosom bym lodowke wcisnela:loveu:. Mi tez sie moje psy i glosniczki podobaja:evil_lol:, cieszem sie, ze podzielasz moje zdanie:loveu: prawdopodobnie walentynkowa w Bydgoszczy, ale nie mam jeszcze planu zajec i nie wiem czy bede miala wolne:roll:, a mam tak blisko, no i nawet nie wiem czy jak juz bede miala wolne to czy jeszcze beda wolne miejsca....:shake: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 puzzle napisał(a):HA wymusilam:diabloti:!!!!! Ja to jednak mam dar przekonywania:diabloti:, eskimosom bym lodowke wcisnela:loveu:. Mi tez sie moje psy i glosniczki podobaja:evil_lol:, cieszem sie, ze podzielasz moje zdanie:loveu: prawdopodobnie walentynkowa w Bydgoszczy, ale nie mam jeszcze planu zajec i nie wiem czy bede miala wolne:roll:, a mam tak blisko, no i nawet nie wiem czy jak juz bede miala wolne to czy jeszcze beda wolne miejsca....:shake: no ja tam się wybieram,wię musisz sobie zrobić wolne:eviltong: Quote
Recommended Posts