Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dzien Dobry :cool3: ale tu slicznie sznupkowo :loveu: :multi: oczywiscie kociaki tez super ;) :cool3: Quote
puzzle Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ooo Ka-Vanga witamy:multi: Kociaki sa super bez dwoch zdan:mad: Zapomnialam o brata szczurzym towarzystwie, ale one nie pasuja do moich zmeczonospiacych, bo wyjatkowo "ruchawe"(moj facet od historii tak mowi:evil_lol:) sie zrobily:cool3: Usmiechniety Ceruś:loveu: I Fransik tak boczkiem: Quote
eria Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ceruś jest przepiękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ooo eria:multi:, co za zbiorowe odwiedzinki, jakis placek przydaloby sie upiec, narazie moge was :kaffee_2: poczestowac:cool3:. Cer jest ujmujacy, grzeczny i kochany, a Frans to taka mala cholerka, ktora musi wszystko zobaczyc, no i wszedzie go pelno. Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Szczurki są fajne ...jak ktoś nie ma psów :lol: albo ma takie które ich nie zjedzą :roll: Mialam szczurkę Majcie :loveu: Długo żyła, ale nie była najszczęśliwsza bo nie miała tyle ruchu i kontaktu ze mną ile to zwierzatko wymaga;) Zdecydowanie wolę myszki:loveu: i ok października dwie panienki u mnie zamieszkają:multi: a teraz mam na przechowaniu szczura, staram się go wypuszczać po pokju,a psy zamykac w innym ale ciężko :lol: a jak Twoje reagują na szczurki ??????? i jeszcze koty do tego hihi Quote
Justa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://i35.tinypic.com/20fxdw1.jpg ja chce średniaka :placz::placz::loveu: Quote
ariss Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Justa']http://i35.tinypic.com/20fxdw1.jpg ja chce średniaka :placz::placz::loveu: cierpliwości;) Quote
Kinia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć! Ceruś śliczny:loveu: Będe wpadać częściej Quote
puzzle Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='eria']Szczurki są fajne ...jak ktoś nie ma psów :lol: albo ma takie które ich nie zjedzą :roll: Mialam szczurkę Majcie :loveu: Długo żyła, ale nie była najszczęśliwsza bo nie miała tyle ruchu i kontaktu ze mną ile to zwierzatko wymaga;) Zdecydowanie wolę myszki:loveu: i ok października dwie panienki u mnie zamieszkają:multi: a teraz mam na przechowaniu szczura, staram się go wypuszczać po pokju,a psy zamykac w innym ale ciężko :lol: a jak Twoje reagują na szczurki ??????? i jeszcze koty do tego hihi Koty? :hmmmm: Tola moze je conajwyzej do cyca wziac i wykarmic, bo to jest matka calego swiata (Scooby'ego tez odchowala), Pyza nie lubi, nie widzi i sie nie interesuje, a Czipi sie BRZYDZI, dla niego taki chodzacy szczur, to jest najwieksze swinstwo... Hebe pojdzie powacha, a jak lata po pokoju to polize, jedyne na co trzeba uwazac, to jej ciezkie lapy, Scooby ma do tego wszystkiego podejscie Pyzy;), normalnie pelna symbioza:evil_lol:. [quote name='gassira']z Hebe to już pannica się zrobiła:razz: No ona od Gass przeciez tylko o jakies 2-3 tygodnie mlodsza;) [quote name='Justa']http://i35.tinypic.com/20fxdw1.jpg ja chce średniaka :placz::placz::loveu: Mamusia Ci kupi:calus: [quote name='Kinia']Cześć! Ceruś śliczny:loveu: Będe wpadać częściej Kinia witamy i zapraszamy:multi: Quote
Justa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):Mamusia Ci kupi:calus: nie musi mi kupować, wystarczy, żeby powiedziała TAK.. :roll: Quote
puzzle Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Justa napisał(a):nie musi mi kupować, wystarczy, żeby powiedziała TAK.. :roll: A rozmawialas o tym pomysle z rodzicami? Albo chociaz cos "burknelas"? Quote
Justa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):A rozmawialas o tym pomysle z rodzicami? Albo chociaz cos "burknelas"? czy reakcja "chyba na głowe upadłaś?! kolejne 4 łapy w tym progu nie postaną :angryy:" jest dziwna? :evil_lol: Quote
ariss Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Justa napisał(a):czy reakcja "chyba na głowe upadłaś?! kolejne 4 łapy w tym progu nie postaną :angryy:" jest dziwna? :evil_lol: u mnie na początku też tak było:evil_lol:ale chyba tak długo ględziłam o psach,że nie mogli mnie już słuchać i dla świętego spokoju się zgodzili:diabloti: Quote
Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):u mnie na początku też tak było:evil_lol:ale chyba tak długo ględziłam o psach,że nie mogli mnie już słuchać i dla świętego spokoju się zgodzili:diabloti: to ile ty masz psów? bo wydawało mi się, że jednego :diabloti: Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Justa napisał(a):to ile ty masz psów? bo wydawało mi się, że jednego :diabloti: ględziłam o psach w tym sensie,że nie tylko o tym co bym go chciała! i jakoś się udało:diabloti: Quote
Justa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):ględziłam o psach w tym sensie,że nie tylko o tym co bym go chciała! i jakoś się udało:diabloti: eee? :mdleje: z pierwszym nie było tak ciężko, jak z kolejnym :angryy: Quote
puzzle Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Justa moj argument numer 1 to: "zaden pies, a jeden to jest roznica, natomiast jeden, a dwa? Zadna...", prawda jest taka, ze zarcia jest dwa razy wiecej (w przypadku mini i sredniaka trzy razy...), brudu dwa razy wiecej (lub jeszce wiecej:diabloti:), zamieszania, szczepien, wydatkow, , przyszkalania wiecej, przy czym jeden pies rozpuszcza sie dosyc wolno i przypominac mu, ze zaczyna przekraczac granice nie trzeba czesto, natomiast dwa psy, nawzajem sobie bez Twojej wiedzy przesuwaja granice, a pozniej kazdemu z osobna trzeba tumaczyc:eviltong:. Napewno psy sa szcesliwsze, jest im razem lepiej, maja towarzystwo, zostawanie w domu samemu nie jest nudne i bezsensowne, bo jest towarzysz, nie trzeba z psem codziennie sie bawic, bo wybawi sie ze swoim psim towarzystwem, jezeli poswieca sie psiakom dosyc czasu, to przez to, ze sa dwa nie traci sie z zadnym kontaktu, on przede wszystkim ceni sobie uwage czlowieka. Mimo to trzeba zwracac b. duza uwage, czy ktoregos sie niedyskryminuje, czy ten drugi nie czuje sie pokrzywdzony, kazdemu trzeba zapewnic jego ulubiona forme rozrywki, kazdy ma indywidualne potrzeby, ktorych nie mozna "odwalic za jednym razem" i w takich przypadkach obowiazkow jest wiecej i czasu tez potrzeba wiecej. Fotki z wczorajszej wizyty u Ajki i Argenty (babci i mamy Hebe): Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dlatego teraz na zdrowy rozum będe musiała z tym poczekac przynajmniej do III roku studiów - przy obecnym braku czasu na jednego psa nie mogę pozwolić sobie na kolejnego. Jednak sądzę, że w przeciągu 3-4 lat wyprowadzę się z domu i nie będę miała problemu rodziców, którzy stawiają opór. Trzeba spokojnie czekać i tyle ;) Quote
puzzle Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 idzie zazdrosnica... ...czeka na swoja kolej.... Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 aleś ślicznie Hebe zrobiła :mdleje: :loveu: Quote
puzzle Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 nie wytrzymala i sie wepchnela...:roll: Quote
puzzle Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Justa']aleś ślicznie Hebe zrobiła :mdleje: :loveu: Dziekuje:loveu: w strzyzeniu pomagala nam wlascicielka hodowli, tu akurat jeszce nie jest taki cud, bo jak biegaly to co chwila lataly do miski z woda pozniej znowu biegaly i cale sa poklejone od wody i piachu, ale zrobie jakies fotki jak ladnie stoi zupelnie wyszykowana;). Swoja droga za tydzien beda fotki z ringu:cool3:, jak ja sie denerwuje jak o tym pomysle, bylebysmy tylko tam wstydu nie zrobily.... Hebe Ajka mi weszla w obiektyw :lol: mamusia:loveu: Quote
puzzle Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ajeczka no i podroz do domu, tu ladnie widac lepek, co prawda grzywe jej zaczesalam do tylu i troche stracil efekt.. Quote
Recommended Posts