Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LeCoyotte napisał(a):
cięte sznaucery też są piękne.. :cool1: patrz: post niedzwiadka;) albo taki hamerykaniec w jej avatarze:razz: to zależy od budowy psa czy mu pasuje kopiowanie czy nie.. kopiowany czy nie -każdy moze być piękny

Kwestia gustu.
Mnie się cięte mniej podobają niż naturalne ;)

niedzwiadek:) napisał(a):
chcialabym zeby ktos potrafiacy zrobic takie foteczki jak Ty, Polna, Justa kiedys zrobil sesje moim psiakom mialabm piekna pamiatke

Alez wyróżnienie :loveu:
Jeśli o mnie chodzi - wystaw Hebe w Warszawie na międzynarodówce - będziecie mnieć fotki bankowo ;)

Posted

Justa napisał(a):

Alez wyróżnienie :loveu:
Jeśli o mnie chodzi - wystaw Hebe w Warszawie na międzynarodówce - będziecie mnieć fotki bankowo ;)

Kuszaca propozycja:cool3:, jeszcze zobacze na jakie wystawy uda nam sie pojechac, teraz czekamy na cieczke.... juz by mogla dostac... a swoja droga jak ja to poznam? Nigdy nie mialam suki,a mojej kolezanki labraodorka polowe cieczki miala taki przezroczysty sluz i w sumie nikt nie wiedzial kiedy ona dokladnie miala ta pierwsza...

Posted

Kuszaca propozycja:cool3:, jeszcze zobacze na jakie wystawy uda nam sie pojechac, teraz czekamy na cieczke.... juz by mogla dostac... a swoja droga jak ja to poznam? Nigdy nie mialam suki,a mojej kolezanki labraodorka polowe cieczki miala taki przezroczysty sluz i w sumie nikt nie wiedzial kiedy ona dokladnie miala ta pierwsza...

Co do cieczki - na spacerach stado psów za Wami będzie łazić ;)
Bywa i tak, że cieczki nie widać, ale zainteresowanie psów będzie, obserwuj ją - czy liże się, jest niespokojna.
Będzie dobrze ! ;)

Posted

będzie się o wiele więcej myć no i wszystko tam będzie napuchnięte.;)U Gass pierwsza cieczka była miesiąc temu i też bardzo się bałam,ale poznałam od razu!!!cały czas się wylizywała,więc wziełam wacik i sprawdziłam;)Ona była bardzo czysta i prawie nie brudziła:multi:ale za to była o wiele bardziej senna...może i dobrze:diabloti:

Posted

Hebe 16 kwietnia skonczyla 10 miesiecy, a cieczki jak niebylo tak nie ma....

Skrecilam sobie noge:placz:, a co za tym idzie nie moge chodzic do szkoly, nie moge wychodzic z psami, nie moge biegac, jezdzic na rolkach, rowerze. NIC NIE MOGE:placz:... ja sie chyba zalamie... Oceny mam takie sobie, raczej gorsze niz lepsze i nauczyciele mnie chyba oskalpuja. Psy jak mialy wyjsc z mama, ktora ich niespusci to zupelnie nie wiedzialy co sie dzieje i robily takie blagajace miny.... bieganie - no coz strace kondycje... Dobrze, za niezglosilam Hebe na ta wystawe, bo to bylaby juz zupelna maniana...

Posted

Nie bój żaby, ja sobie kiedyś zerwałam torebke w stawie skokowym to nawet nie mogłam wyjść do kibla. Leżałam przez miesiąc bez ruchu. Więc nie jest jeszcze tak źle ;)
Dojdziesz do siebei, tylko nie przeciążaj tej nogi i nic nie przyspieszaj. Wiem co mówię, bo z tego typu wypadkami często się spotykam ;)

Powrotu do zdrówka !!! :multi:

Posted

Dziekuje:lol:

Kilka problemow rozwiazalam... Odkrylam ogrod kolo domu:crazyeye:, jak bylam mala chodzilam tam z dzieciakami sie bawic i wyganiala nas z tamtad taka stara kobieta, ale to bylo jakies 10 lat temu, dzisiaj bylam tam z psami dwa razy i nie ma nikogo, wiec poki nikt sie nie przyczepi bede tam z nimi chodzic. Teren jest ogrodzony plotem (zupelnie zamkniety), dojsc moge tam przez moje podwoko, wiec wogole nie musze brac psow na smycze, nikt nie wyprowadza tam psow wiec jest czysto, a calosc pokrywa gesta trawa, teren jest na tyle duzy, ze moge im nawet pilke porzucac:multi:. Scooby'emu bardzo sie spodobalo, a Hebe mieszkala w domku z ogrodem wiec dla niej to jest namiastka domu. Moja mama nie musi z nimi wychodzic, a ja moge ta sobie z nimi spokojnie pojsc:razz:. Nawet jak wyzdrowieje to zamierzam co jakis czas z tego korzystac (jezeli nikt mnie tam nieprzyczai i nie powie ze to jego). Druga sprawa to zamierzam mimo wszystko isc do szkoly... Na dobra sprawe do konca roku zostalo jeszce troche czasu, ale od maja zaczynaja sie matury i trudno jest zlapac nauczycieli zeby cokolwiek zaliczyc. Szkole mam dosyc daleko, a od poczatku kwietnia remontuja most wiec musze sie dwa razy przesiadac, z kulami radze sobie wg mnie bardzo dobrze, jedyny problem to to ze ja na tej nodze wogole nie moge stanac i nawet miniamalnie nia ruszyc, no i powinnam z nia lezec, a nie sie wybierac do szkoy...

Ładny zrobilam sobie banner i avek? Moj debiut...

Posted

Mi tez na poczatku sie te kratki podobaly i wogole bylam dumna z tego wyczynu (zrobilam banner:multi:), ale przestal mi sie podobac i mysle nad innym jakims ladniejszym, ale narazie on jest tylko w myslach:evil_lol:.

U nas leci roznie, raz kwadratowo, raz podluznie. Psy sa grzeczne (jak spia:evil_lol:), nie opuszczaja siebie nawzajem na krok i ciegle sie bawia, koty spia, a ja siedze w domu ze skrecona noga:cool1:, okazalo sie, ze jest z nia troche gorzej niz uslyszalam od pierwszego lekarza, ale ortopeda stierdzil: "to tylko starszysta mogl sie pomylic:cool1:..."

Chcieliscie zdjecia to macie:evil_lol:, tylko ta jakosc:roll:, no kurcze nie wiem co jest nie tak, ale nadal nie udalo mi sie tego zmianic, ale psy (chociaz troche) widac:evil_lol:.

Posted

mam jeszce 50 zdjec to byla taka brzydka rozgrzewka:evil_lol:, jak bedziecie ladnie komentowacto moze wstawie reszte:evilbat:. Nie, no zaruje poprostu moj brat mnie wywala z kompa i reszte wrzuce jak bede miala dojscie do stalego neta bo na moim biednym laptoku jest slaba jakosc polaczenia i nie moge nawet jednego zdjecia na serwer wrzucic:roll:, a wiec reszta w nocy, albo jutro;).

• 3 weeks later...
Posted

Justa nie mam ladnych fotek:roll:, moj aparat to zwykla cyfrowka, a przydalaby sie jakas amatorska lustrzanka... Nie wiem czemu on robi takie dziadostwo, ale te zdjecia wygladaja jak z telefonu komrkowego (zreszta slabej jakosci)....:shake:

Przepraszam wszyskich za zaniedbanie galerii, ale mam maskre w szkole:roll:, mysle, ze w przyszlym tygodniu troche tu odkurze;).

Posted

Właśnie sprawdziłam, że zdjęcia są do 31 maja, postaram się zabrać jescze psy na jakąś sesję, ale mój aparat nie chce chwytać ruchu... a wiadomo sznaucer siedzący spokojnie:evil_lol:, marzenia ściętej głowy, z tych co mam naprawdę nie ma nic ładnego, postram się coś zrobić...

Posted

Właśnie sprawdziłam, że zdjęcia są do 31 maja, postaram się zabrać jescze psy na jakąś sesję, ale mój aparat nie chce chwytać ruchu... a wiadomo sznaucer siedzący spokojnie:evil_lol:, marzenia ściętej głowy, z tych co mam naprawdę nie ma nic ładnego, postram się coś zrobić...

Hmmm. Sznaucer bez ruchu to możliwe, aczkolwiek to sznaucer niesczęśliwy ;)
Najpierw pożądnie ją wybiegaj, a jak na chwilę się położy cykaj :diabloti: Z wywieszonym językiem są bossssskie :loveu: :multi:

Mam wrażenie, ze używasz dużego zoomu a to wpływa na jakość fotek.

Posted

Wywieszone jezory, oczy zamkniete, jakosc w miare;), broda mokra od wody i posklejana, uszy zle ulozone :P

Sproboje troche porobic bez zoom'u na recznych ustawieniach...