puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 taka mieciutka byla ta trawka, ze nawet sobie nie wyobrazacie:loveu: Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 nie wiem co one tam wywachaly, ale kwiatkow na dobre 5 minut sie przyczepily a przed palacem wiekszosc sciezek wygladala tak:cool3:: (swoja droga nie wiem co ja na tym zdjeciu robilam:evil_lol:) Scooby oczywiscie w trasie nie mial czasu na zdjecia... Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 moja mama chciala zdjecie, ale ja dopadly... Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Scooby swiecace oczka...:diabloti: piesek i zajaczek piesek zajaczek :hmmmm: Quote
Illusion Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witamy po raz pierwszy :multi: Bardzo fajne fotki, wypadzik chyba udany, prawda? :cool3: Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 nas juz bylo duzo to teraz kwiatki:cool3: Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 starczy tych kwiatkow, wracamy! Co prawda od d... strony, ale jestesmy:diabloti: Quote
Justa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ale się rozszalałaś :-o a Hebe czemu na smyczy? :razz: Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Justa napisał(a):ale się rozszalałaś :-o a Hebe czemu na smyczy? :razz: A co!:diabloti: Czasami oba byly na smyczy, a jak byly oba bez to nie robilam fot bo tylko sie nawalaly, albo gonily i wszystko poruszone, a Hebe czesciej na smyczy bo duzo rowerow jezdzilo, a ona jak widzi nawet w bardzo duzej odleglosci to biegnie, Scooby tylko jak przejezdza naprawde blisko, dlatego on mial troche wiecej wolnosci (swoja droga nie wiem czemu tylko moje psy i to w dodatku oba sa takie na rowery walniete...) Pani powiedziala usmiech i jak ladnie wszyscy posluchali:cool3: Quote
puzzle Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Talia napisał(a):Ale ze Scoobiego łobuz :) śliczne fotki:] Malina. napisał(a):Witamy po raz pierwszy :multi: Bardzo fajne fotki, wypadzik chyba udany, prawda? :cool3: Dzieki, dobrze, ze chociaz czesc wyszla w miare. Wypad bardzo udany, pomimo, ze na fotkach nie widac caly czas swiecilo slonce i bylo cieplo, spedzilysmy tam dobre 6godzin i bylysmy naprawde zadowolone. [SIZE="5"]KONIEC! Quote
Talia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Zdjęcia bardzo ładne..tylko szukam i szukam i na nie wszystkich doszukuje sie psiaków:cool1: Quote
M@d Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):A co!:diabloti: Czasami oba byly na smyczy, a jak byly oba bez to nie robilam fot bo tylko sie nawalaly, albo gonily i wszystko poruszone, a Hebe czesciej na smyczy bo duzo rowerow jezdzilo, a ona jak widzi nawet w bardzo duzej odleglosci to biegnie, Scooby tylko jak przejezdza naprawde blisko, dlatego on mial troche wiecej wolnosci (swoja droga nie wiem czemu tylko moje psy i to w dodatku oba sa takie na rowery walniete...) A jeździsz z nimi na rowerze? Mój poprzedni Sznauc też na początku chciał ganiać, ale jak się parę razy przeleciał za naszymi rowerami po kilka kilometrów, to mu ... przeszło :evil_lol: Quote
Iza. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Łooo matko ile tu fot, aż przez chwile myślałam, ze nie do tej co trzeba galerii weszłam :PP http://i35.tinypic.com/2rp5vs1.jpg Uśmiechnięty i zadowolony : )) Quote
puzzle Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Na rowezrze jezdzilam, Scooby w koszyku, Hebe przy rowerze, ale moje psy startuja do biegaczy (biegamy), do rolkarzy (jezdze na rolkach). Zdarza sie, ze jak ide pobiegac nad rzeka i ktos biegnie z naprzeciwka to go obszczekaja. ja jezdze na rolkach i to nie jest zadna rewelacja, ale obcy na rolkach to juz co innego. Poprostu mi wolno, a innym nie:diabloti:. Iaza13 sugerujesz, ze u mnie w galerii jest malo fot?:mad: Quote
Iza. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 niedzwiadek:) napisał(a): Iza13 sugerujesz, ze u mnie w galerii jest malo fot?:mad: Ja nic nie sugeruje :cool3::diabloti: Quote
puzzle Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Iza13 napisał(a):Ja nic nie sugeruje :cool3::diabloti: no ja mysle:cool3:. Zrobie niebawem jakies fotki i wstawie, moze wam kiciory pokaze :hmmmm: jeszce sie zastanowie:diabloti:. Prosze ladnie chwalic moj piekny bannerek, sama zem zrobila:sweetCyb: Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):no ja mysle:cool3:. Zrobie niebawem jakies fotki i wstawie, moze wam kiciory pokaze :hmmmm: jeszce sie zastanowie:diabloti:. Prosze ladnie chwalic moj piekny bannerek, sama zem zrobila:sweetCyb: Właśnie, właśnie, dawaj koty, bo już żem zapomniała jak wyglądają :evil_lol: Banerek ładny :cool3: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja nie umiem robić bannerków :angryy: jakie szele kupiłaś brodaczom w końcu? :diabloti: Quote
puzzle Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Iza13 napisał(a):Właśnie, właśnie, dawaj koty, bo już żem zapomniała jak wyglądają :evil_lol: Banerek ładny :cool3: Koty postaram sie obfocic wieczoem, teraz w upal nie bede ich z kryjowek wyciagac;). Dziekuje:loveu: Justa napisał(a):ja nie umiem robić bannerków :angryy: jakie szele kupiłaś brodaczom w końcu? :diabloti: Jezeli chcesz moge Ci jakies brzydactwo zrobic:evil_lol:. Postaram sie jak tylko umiem, ale za wiele to ja nie umiem:eviltong:. Scooby'emu czerwone, a Hebie niebieskie sportowe rogz'a, no i jeszcze obrozki wzielam:roll:. Swoja droga dzisiaj doszlo:diabloti:. Degazowki doszly wczoraj, a zapinek do smaochodu ani widu, ani slychu:shake:, mam nadzieje, ze jutro dojda, bo srednio lubie jak Scooby wedruje po calym samochodzie i przeskakuje, z tylu na przod, robiac zamieszanie i denerwujac kierowce.... Quote
Recommended Posts