Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co one tam wywachaly, ale kwiatkow na dobre 5 minut sie przyczepily

a przed palacem wiekszosc sciezek wygladala tak:cool3::
(swoja droga nie wiem co ja na tym zdjeciu robilam:evil_lol:)

Scooby oczywiscie w trasie nie mial czasu na zdjecia...

Posted

Justa napisał(a):
ale się rozszalałaś :-o

a Hebe czemu na smyczy? :razz:

A co!:diabloti:

Czasami oba byly na smyczy, a jak byly oba bez to nie robilam fot bo tylko sie nawalaly, albo gonily i wszystko poruszone, a Hebe czesciej na smyczy bo duzo rowerow jezdzilo, a ona jak widzi nawet w bardzo duzej odleglosci to biegnie, Scooby tylko jak przejezdza naprawde blisko, dlatego on mial troche wiecej wolnosci (swoja droga nie wiem czemu tylko moje psy i to w dodatku oba sa takie na rowery walniete...)

Pani powiedziala usmiech i jak ladnie wszyscy posluchali:cool3:

Posted

Talia napisał(a):
Ale ze Scoobiego łobuz :) śliczne fotki:]

Malina. napisał(a):
Witamy po raz pierwszy :multi:
Bardzo fajne fotki, wypadzik chyba udany, prawda? :cool3:

Dzieki, dobrze, ze chociaz czesc wyszla w miare. Wypad bardzo udany, pomimo, ze na fotkach nie widac caly czas swiecilo slonce i bylo cieplo, spedzilysmy tam dobre 6godzin i bylysmy naprawde zadowolone.

[SIZE="5"]
KONIEC!

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
A co!:diabloti:

Czasami oba byly na smyczy, a jak byly oba bez to nie robilam fot bo tylko sie nawalaly, albo gonily i wszystko poruszone, a Hebe czesciej na smyczy bo duzo rowerow jezdzilo, a ona jak widzi nawet w bardzo duzej odleglosci to biegnie, Scooby tylko jak przejezdza naprawde blisko, dlatego on mial troche wiecej wolnosci (swoja droga nie wiem czemu tylko moje psy i to w dodatku oba sa takie na rowery walniete...)

A jeździsz z nimi na rowerze?
Mój poprzedni Sznauc też na początku chciał ganiać, ale jak się parę razy przeleciał za naszymi rowerami po kilka kilometrów, to mu ... przeszło :evil_lol:

Posted

Na rowezrze jezdzilam, Scooby w koszyku, Hebe przy rowerze, ale moje psy startuja do biegaczy (biegamy), do rolkarzy (jezdze na rolkach). Zdarza sie, ze jak ide pobiegac nad rzeka i ktos biegnie z naprzeciwka to go obszczekaja. ja jezdze na rolkach i to nie jest zadna rewelacja, ale obcy na rolkach to juz co innego. Poprostu mi wolno, a innym nie:diabloti:.

Iaza13 sugerujesz, ze u mnie w galerii jest malo fot?:mad:

Posted

Iza13 napisał(a):
Ja nic nie sugeruje :cool3::diabloti:

no ja mysle:cool3:. Zrobie niebawem jakies fotki i wstawie, moze wam kiciory pokaze :hmmmm: jeszce sie zastanowie:diabloti:.

Prosze ladnie chwalic moj piekny bannerek, sama zem zrobila:sweetCyb:

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
no ja mysle:cool3:. Zrobie niebawem jakies fotki i wstawie, moze wam kiciory pokaze :hmmmm: jeszce sie zastanowie:diabloti:.

Prosze ladnie chwalic moj piekny bannerek, sama zem zrobila:sweetCyb:

Właśnie, właśnie, dawaj koty, bo już żem zapomniała jak wyglądają :evil_lol:

Banerek ładny :cool3:

Posted

Iza13 napisał(a):
Właśnie, właśnie, dawaj koty, bo już żem zapomniała jak wyglądają :evil_lol:

Banerek ładny :cool3:

Koty postaram sie obfocic wieczoem, teraz w upal nie bede ich z kryjowek wyciagac;).

Dziekuje:loveu:

Justa napisał(a):
ja nie umiem robić bannerków :angryy:

jakie szele kupiłaś brodaczom w końcu? :diabloti:

Jezeli chcesz moge Ci jakies brzydactwo zrobic:evil_lol:. Postaram sie jak tylko umiem, ale za wiele to ja nie umiem:eviltong:.

Scooby'emu czerwone, a Hebie niebieskie sportowe rogz'a, no i jeszcze obrozki wzielam:roll:. Swoja droga dzisiaj doszlo:diabloti:. Degazowki doszly wczoraj, a zapinek do smaochodu ani widu, ani slychu:shake:, mam nadzieje, ze jutro dojda, bo srednio lubie jak Scooby wedruje po calym samochodzie i przeskakuje, z tylu na przod, robiac zamieszanie i denerwujac kierowce....