Gemini666 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 narazie początek :) później będą dokładane :) http://gemini666.fotosik.pl/albumy/301343.html#e Quote
karusiap Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 rewelacja:loveu:a Ksenia to pierwsza sunia tak? Quote
Gemini666 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nie wiem co się pomyliło Ramzesowi :angryy: Mimo, że miał wieczorny spacer to na noc i rano w sumie 7 niespodzianek zostawił i nawet nie poprosił :angryy::angryy::angryy: Leży teraz i udaje, że go nie ma - nawet na dół nie chce zejść Wszystko chyba przez to, że za długo w domu siedział i mało się wygonił (mama mówiła, że jeszcze zmarznie) - oj dzisiaj wycisk kondycyjny dostanie chyba :lol::lol: Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 7??:crazyeye:a to agent..Sylwia nie zlosc sie na maluszka:eviltong:uwazajcie bo te dobki to jakies przedelikacone bywaja,moja Hera sie kropnych zapalen nabawila,podobno wirusowe,cale gardlo az do oskrzei:( Quote
Gemini666 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 siurak mały i tyle - on się zrobił wygodny jak Nemezis kiedyś czyli "Załatwię się na płytki bo na zewnątrz zimno" - dosłownie dubluje Neme - może dlatego się dobrze dogadują :):cool3::lol::lol::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 hahaha no tak,co raz zimniej....brrr;)juz w sobote ucaluje maluszka:loveu: Quote
karusiap Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 ehh nie wiem czy bede chciala do domu wracac z odwiedzn...tez bym pod ten kocyk wskoczyla:) Quote
Gemini666 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 dziewczyny dzisiaj przyjechały odwiedzić Ramzesa :) Nasz pieszczoch naturalnie ukazał swój brak manier i dobierał się do ciasta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 ech:loveu::loveu:cudowne "dziecko"...Ramzio ma w swoim domku raj,co zreszta wiemy od dawna:)wyrosl chlopak i jest taki uroczy...udalo mu sie wlasnie doprosic pysznego ciasta:) nie dziwie sie,ze tak sie przytula do Nemezic -sliczna sunieczka:) jak przyszlysmy to spal smacznie w lozku na pietrze Mama Sylwi musiala go zapraszac na dol:evil_lol: Sylwia -slicznie dziekuje za pieniazki dla Paco:loveu::loveu:podusie i miseczke:) Quote
Gemini666 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 polecam się na przyszłość - Ramzes obecnie asystuje z Nemezis przy kolejnym cieście :) Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no przeciez jeszcze zostalo,to co ma sie zmarnowac;) Quote
Gemini666 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 małe co nieco :) niestety fotki z komórki (aparat VGA) zatem kopia nienajlepsza - ale u Ramzesa wszystko Ok :lol::lol::loveu::loveu: (kto mnie budzi?? :) ) Quote
karusiap Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 no a jak ma byc jak nie super:loveu: Sylwia a Twoja Mama mowila,ze dwa dobki w lozku to za duzo:evil_lol:Ramzio udowadnia,ze nie:)...nawet jeszcze ktos na upartego sie tam wcisnie:evil_lol::loveu: Quote
Gemini666 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 mam pytanie czy któraś z Was nie stołuje się czasem na AGH (na wydziale Odlewnictwa dokładnie) :) Quote
karusiap Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Jaga jest z AGH ale nie znam wydzialu:oops: Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Gemini666 napisał(a):mam pytanie czy któraś z Was nie stołuje się czasem na AGH (na wydziale Odlewnictwa dokładnie) :) karusiap napisał(a):Jaga jest z AGH ale nie znam wydzialu:oops: ja z AGH, ale stołuje się w domu :) P.S. A wydział Ceramiki ;) Quote
Gemini666 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No co wy - Odlewnictwa nie znacie? najwyższy budynek :) Zaraz koło starego FJ (fizyka jądrowa) czyli obecnie FIS (Fizyka i informatyka stosowana) tak pytam bo wydawało mi się, że widziałam tam jedną cioteczkę (wybaczcie, że nie wiem kto to), która była niedawno u Ramzesa z Karolina :) Quote
karusiap Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 a to AniaB:)Ania juz pracuje ( w sensie,ze jest po studiach juz),ale moze tam byla;) Quote
Gemini666 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Mała relacja: Spadł pierwszy śnieg i Ramzes po prostu w swoim żywiole :) Dosłownie jak Nemezis jak była mała - skacze jak sarenka, podjada ten śnieg (w sumie dobrze, bo martwi mnie, że pije mało wody :/) i bawi się z Neme do upadłego :) Narazie bez fotek bo nie mam aparatu, ale bądźcie czujni :) Quote
karusiap Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ja jestem czujna:razz: to chyba pierwszy snieg w jego zyciu-ale radosc:multi::multi:- i jak dobrze ze w takimmm cudnym domku:loveu::loveu: Quote
Gemini666 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 po męczącym bieganiu na polku czas na grzanie zmęczonego ciałka - i tutaj zagadka: gdzie jest Ramzes?? (proszę o wskazanie go strzałką :) ) Quote
karusiap Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ja strzalka nie umiem:oops:ale widze nochal wystajacy spod poscieli:cool3:tak?? Quote
Recommended Posts