Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co się pomyliło Ramzesowi :angryy: Mimo, że miał wieczorny spacer to na noc i rano w sumie 7 niespodzianek zostawił i nawet nie poprosił :angryy::angryy::angryy: Leży teraz i udaje, że go nie ma - nawet na dół nie chce zejść

Wszystko chyba przez to, że za długo w domu siedział i mało się wygonił (mama mówiła, że jeszcze zmarznie) - oj dzisiaj wycisk kondycyjny dostanie chyba :lol::lol:

Posted

7??:crazyeye:a to agent..Sylwia nie zlosc sie na maluszka:eviltong:uwazajcie bo te dobki to jakies przedelikacone bywaja,moja Hera sie kropnych zapalen nabawila,podobno wirusowe,cale gardlo az do oskrzei:(

Posted

siurak mały i tyle - on się zrobił wygodny jak Nemezis kiedyś czyli "Załatwię się na płytki bo na zewnątrz zimno" - dosłownie dubluje Neme - może dlatego się dobrze dogadują :):cool3::lol::lol::razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

ech:loveu::loveu:cudowne "dziecko"...Ramzio ma w swoim domku raj,co zreszta wiemy od dawna:)wyrosl chlopak i jest taki uroczy...udalo mu sie wlasnie doprosic pysznego ciasta:)
nie dziwie sie,ze tak sie przytula do Nemezic -sliczna sunieczka:)
jak przyszlysmy to spal smacznie w lozku na pietrze Mama Sylwi musiala go zapraszac na dol:evil_lol:

Sylwia -slicznie dziekuje za pieniazki dla Paco:loveu::loveu:podusie i miseczke:)

Posted

no a jak ma byc jak nie super:loveu:
Sylwia a Twoja Mama mowila,ze dwa dobki w lozku to za duzo:evil_lol:Ramzio udowadnia,ze nie:)...nawet jeszcze ktos na upartego sie tam wcisnie:evil_lol::loveu:

Posted

Gemini666 napisał(a):
mam pytanie czy któraś z Was nie stołuje się czasem na AGH (na wydziale Odlewnictwa dokładnie) :)

karusiap napisał(a):
Jaga jest z AGH ale nie znam wydzialu:oops:

ja z AGH, ale stołuje się w domu :)
P.S. A wydział Ceramiki ;)

Posted

No co wy - Odlewnictwa nie znacie? najwyższy budynek :) Zaraz koło starego FJ (fizyka jądrowa) czyli obecnie FIS (Fizyka i informatyka stosowana)

tak pytam bo wydawało mi się, że widziałam tam jedną cioteczkę (wybaczcie, że nie wiem kto to), która była niedawno u Ramzesa z Karolina :)

Posted

Mała relacja:

Spadł pierwszy śnieg i Ramzes po prostu w swoim żywiole :) Dosłownie jak Nemezis jak była mała - skacze jak sarenka, podjada ten śnieg (w sumie dobrze, bo martwi mnie, że pije mało wody :/) i bawi się z Neme do upadłego :)
Narazie bez fotek bo nie mam aparatu, ale bądźcie czujni :)