Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ramzes zgryzł dziadkowi całą piętę z masy od papcia :) :evil_lol::evil_lol: Ostatnio gryzie okropnie dużo i po 2 tyg. przerwy znowu niespodzianka na płytkach :mad::angryy: Ale wyjaśniliśmy sobie, że trzeba prosić :) I zaczyna szczekać na obcych :-o:multi::multi::multi:

Posted

nie chce Cie martwic Sylwia,ale moja Hera ma 6,5 roku i kocha nosic w pysku buty i papcie...problem w tym ze nie dalo sie jej oduczyc,ze nie nalezy ich zgryzac:mad:ma na sumieniu pare nowych par,,,,a teraz juz jakos wyczuwa i niweczy raczej tylko pantofle:reszte nosi i pokazuje,ze ma,albo wyprasza gosci:evil_lol:

Posted

on tylko męskie papcie gryzie - resztę właśnie tak pokazuje :) mówi się trudno - dziadek sobie nie przypilnował to jego wina (dziadek leżał a ten gryzł przy nim - mnie nie było w domu bo miałam rajd po salonach ślubnych)

a ja go zawsze nadzoruje czy gryzie moje papcie czy nie - ale pewnie tak nie śmierdzą jak męskie to się ich nie pozbywa :)

Posted

Gemini666 napisał(a):

a ja go zawsze nadzoruje czy gryzie moje papcie czy nie - ale pewnie tak nie śmierdzą jak męskie to się ich nie pozbywa :)

dokladnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pół wsi nastraszyłam teraz, ale kryzys zażegnany - docierają się psy, docierają, ale dzisiaj Ramzes sie poddał Nemezis a ta to wykorzystała :/ Ehh szkoda gadać - ludzie ciągle przez okno patrzą co to za akcja była

Skończyło się na tym, że Ramzes już śpi i liże otarcie od Nemezis :mad:a ona siedzi na polu i obszczekuje wszystko co się da :evil_lol:

Posted

ekhmmm... ja głosem rozsądku nieśmiało wtrącę, że dorastającemu dobermanowi, który pokazuje swój kochany aczkolwiek czasem męczący charakterek spanie "gdzie chce" nie służy... tak w perspektywie dłuższej i z punktu widzenia ludzkiego ;)

Posted

skrucha Nemezis - pokazuje, że go lubi i dzisiaj cały dzień go liże, bawi się z nim grzecznie, ale moja czujność jest nieuśpiona :)
Tutaj Ramzes wspomógł aukcje i dostał coś w zamian :) (Nemezis nie dała sobie ubrać) -

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ekhmmm... ja głosem rozsądku nieśmiało wtrącę, że dorastającemu dobermanowi, który pokazuje swój kochany aczkolwiek czasem męczący charakterek spanie "gdzie chce" nie służy... tak w perspektywie dłuższej i z punktu widzenia ludzkiego ;)

Nooo, ja ten głos rozsądku nieśmiało poprę:razz: