Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! DZIEWCZYNY JAK ZNALAZŁYŚCIE TAKI WSPANIAŁY DOM (SORRY ŻE NIE MAM CZASU W WĄTKU SZUKAĆ O TYM)

Posted

Agnieszko to wspanialy domek znalazl nas:cool3:

fox india tez strasznie mi przykro,myslalam ze jak nie piszesz to nie pasuje Wam termin,fakt moglam dac znac...ale mam nadzieje ,ze sie to nadrobi:loveu:

Posted

ponieważ w nocy spał sam na dole (ja już poszłam do siebie) w akcie protestu zostawił niespodziankę na płytkach :) teraz pozostaje nauka proszenia (jak spałam na dole było łatwiej bo się kręcił koło mnie a na górę nie wyjdzie)

Posted

Ponieważ jest leciutki dzisiaj został wniesiony na piętro - obwąchał wszystko i spokojnie, ale ostrożnie (i sprawnie) zszedł ze schodów - wyjść drugi raz już nie chciał.
Nie wiem czy to strach, że to terytorium Nemezis czy ma jakieś problemy jeszcze z koordynacją i te schody go przerażają póki co, ale postaram się go nauczyć :)

Posted

Jak Neme śpi w łóżku to co on ma być gorszy?? Eeeee :) :) Teraz może będzie prosić jak będzie chciał na pole rano i nie zostawi niespodzianki :)

Avatar najlepszy - dwa biegnące wariaty :)

Posted

Każdy kto widział Ramzesika w boksie i teraz na tej pościeli musi przyznać, że chłopak miał niebywałe szczęście spotkać tak dobrych ludzi:loveu:. Oby więcej takich ludzi było na świecie. Uściski dla dobrych ciotek :calus:.