Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

Tu jesteś mały dobciu - łobuziaku :lol:

Karusia - podkłady szpitalne to ten maly łobuziak będzie pewnie darł i może jeszcze zjadał :cool3: Przywioze Wam takie zabezpieczenie na kołdrę wielkości palety (to które miał Maksik) . Tym zabezpieczy sie kołdrę, a dopiero na to kocyk - jak zmoczy kocyk to go wymienicie , a kołdra bedzie nadal sucha ;)

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje!!:loveu: kocyki postaram sie dzis kupic jakies,gorzej z koldra:oops: ale najwyzej wezme dzis ta posikana wypiore i jutro mu od razu przywioze...przebiduje na kocykach nasze malenstwo;)

Posted

nie no szalu mozna dostac....zlazilam dwa osiedla i chyba 10 sklepow...oni nie maja kocy:shake: nawet koldre chcialam kupic-nic....ciocia Jagienka nas poratuje,jesli ona znajdzie w sklepach cos...
nawet szelek nie bylo takich jak chcialam:placz: tzn z ta tasiemnka przez plecki,sa takie tylko co sie wklada 2 lapy,ale sprobujemy takie i jak zle to moge oddac;)

Posted

kurczę, ja mogę zdobyć stary śpiwór (znaleziony) tylko jak Wam podesłać? jakis transport Katowice - Kraków? chyba, że pocztą...

bannerek jest w wymiarach podanych przez admina, zrobię jeszcze taki malutki butonik ;)

Posted

klementynkaa - ja jezdze codziennie na trasie tychy - kraków (po południu) i kraków - tychy - rano ..Jakby dziewczyny sie zdecydowały to miałabyś mozliwosc podjechać gdzies w jakis punkt - np stacja benzynowa Ledziny albo coś w tym stylu? - to ja bym mogła odebrac i dostarczyc..

Posted

AniaB to ja bym była w stanie w okolicach Tychów się z Tobą spotkać! jutro po południu bo musze nieco odświeżyć ten śpiwór! może być? będe wieczorkiem w necie to ustalimy i tylko z dziewczynami trzeba sie dogadać żeby od Ciebie odebrały w Krakowie!

Posted

karusiap też miałam ten problem z kocami - ciężko dostać, a jak już to strasznie drogie i wiecie gdzie znalazłam - w ciucholandach (czyli szmateksach), na dziale na wagę:lol: Koce w dobrym stanie, wystarczyło wyprać i miałam dla psiaków:cool3: Tam cuda można naleźć:evil_lol:

Posted

No wlasnie mialam to napisac - szmateksy to kopalnia kocy i kolder!
Postaram sie jeszcze cos wplacic na Ramzesa.

Gdzie Ramzes dokladnie jest? Mozna o adres poprosic? Moze uda mi sie go odwiedzic jak bede gorach.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
jak bede gorach.
Beata

heeej :p będziesz w moich rejonach? a pisałaś, że tak nisko nie zjedziesz na mapie ;) to może uda nam się zobaczyć?

znalałam stary śpiworek dla Ramzesa, jak uda nam się z AniaB zgadać to dotrze w najbliższych dniach :)

Posted

Dzieki dziewczyny jestescie kochane! Z Ania to w Krakowie nie bedzie juz problem zebysmy sie dogadaly;)
ciotki a myslicie,ze ja po czym lazilam nie nie po ciucholandach??:mad: nie ma kocy u nas i tyle:cool1:
Beata to jest hotel w Lednicy Gornej..daj znac moze sie jakos umowimy do hotelu...

Posted

A co robimy z tym facetem , sprawdzamy go jakoś czy dajemy spokój? BeataJ wyślij mi proszę na pw swój e-mail;) karusiap ja jutro też wpłacę obiecaną stówkę:-)

Posted

ja bym go nie odpuszczala...
Ramzesik nie umie nic chodzic na smyczy,tzn idzie ale gdzie chce..choc dzis udalo nam sie isc na dlugi spacerek...
wstretna ciotka kupila za male szelki:oops: wymienimy..;)
oprocz tego jest taka kochana ciapka,smiesznie chodzi,jak pajaczek:evil_lol:

Faro zrobila malemu przepiekne łoże-dziekujemy:loveu:

Posted

Klementynkaa napisał(a):
AniaB to ja bym była w stanie w okolicach Tychów się z Tobą spotkać! jutro po południu bo musze nieco odświeżyć ten śpiwór! może być? będe wieczorkiem w necie to ustalimy i tylko z dziewczynami trzeba sie dogadać żeby od Ciebie odebrały w Krakowie!

klementynkaa - nie byłam wczoraj na dogo, ale moze dzis nie jest jeszcze za późno..Ja wyjezdzam z okolic Fiata o 15.00 i jade na kraków przez obwodnice (ta cieszynsko - bielską) a potem na autostrade..Nie ukrywam, ze dzisiaj musze wyjechać bardzo punktualnie bo jestem umówiona z AgaG na odbiór Pegaza z krakowskiego schronu..Wiec gdzie moglybysmy sie umówic? Podaj mi prosze Twój tel. na pw - zadzwonie..:)

Posted

AniaB napisał(a):
Ja wyjezdzam z okolic Fiata o 15.00 i jade na kraków przez obwodnice (ta cieszynsko - bielską) a potem na autostrade..

to dziś klapa :shake: ja do 16 siedzę w pracy, wprawdzie blisko autostrady ale śpiworek w domku został. posyłam Ci PW z telefonem i ustalimy gdzie i kiedy dokładnie się spotkamy :)

Posted

Ciotki, jest taki jeden szmateks w mojej okolicy gdzie są koce, ale kiedys pojechałam kupić i są tak ciężkie cholerstwa, że zapłaciłam więcej, niż jakbym kupowała nowe :roll:
Ale odkryłam również inny, gdzie są jakieś firanki, swetry, narzuty na łożko po 1 zł i sobie coś tam wybrałam dla Ramzesa, Pani na mnie dziwnie popatrzyła, od słowa do słowa powiedziałam, ze to dla schroniskowego. Pani mnie zaciągneła spowrotem naładowała mi dwie siaty i za darmo dała, i obiecała, że będzie zbierać :crazyeye:
Podziękowania dla Pani z ciucholandu na Żabińcu :loveu:
Niestety nie ma tam stricte kocy i kołder, więc wszytsko Nam się przyda :loveu:

A mały Ramzes uskuteczniał w trakcie spaceru robienie kółek dookoła mnie. Ale pieknie sie załatwił na spacerze, było sioo i koo :cool3: Karusiap z Maxem wybijali do przodu a my sie kręciliśmy... ja wokół własnej osi a Ramzes wokół mnie :lol: Co jakiś czas w trakcie spaceru młody się rozwala w trawie na poboczu i leży, oddycha ciężko, jęzor mu zwisa... Nie przyzwyczajony maluch jest do długich spcerów, do żadnych nie jest przyzwyczajony :angryy:

Posted

Kochane cioteczki, super, ze sie nim tak zajmujecie. Mam nadzieje, ze uda mi sie Ramzesa odwiedzic.
Jak tylko kaska do mnie splynie - wiadomo od kogo - to wysle na Ramzesika.

papa
Beata

Posted

Bo też nie sądzę, że on kiedykolwiek za płot wyszedł, a w tym ogródku nawet się za bardzo rozpędzić nie można, biedna ta dobermanka, co została, przecież ona poza tym kawałkiem ziemi nie ma nic... A tam tyle pól i łak do spacerów.

Posted

Dea napisał(a):
Tak, karusiap wzięła - dwa pluszaki były, te które są na zdjęciach, on je uwielbia!

karusiap, no wiesz co, żeby dziecku zabawki zagarniać :mad::mad::mad:
oddawaj wredna ciotko!! ;)