Jump to content
Dogomania

Rozliczony -Kwiatki z Lolciowej rabatki - czynne do 30.09 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Dzięki Poker :) Z tyloma pomocnikami szybko wkopiemy i nie będzie czasu na pożarcie.

Czy byłaś po wojażach na wątku Mimisi? Jak nie to zapraszamy :)

Posted

Oneczko, Twoje zakupy miałąm spakowane wczoraj, bo dzisiaj ok 6 rano musiałam wyjechać na cały dzień, więc chciałam wracając zajechać na pocztę. Jednsk w nocy coś mi się przypomniało i pobiegłam na strych. Konsekwencją tego było przepakowywanie ok 5 rano, ale udało się i paczusia poleciała. Mam nadzieję, że Ci będzie pasowało ;)

Posted

Oneczko, Twoje zakupy miałąm spakowane wczoraj, bo dzisiaj ok 6 rano musiałam wyjechać na cały dzień, więc chciałam wracając zajechać na pocztę. Jednsk w nocy coś mi się przypomniało i pobiegłam na strych. Konsekwencją tego było przepakowywanie ok 5 rano, ale udało się i paczusia poleciała. Mam nadzieję, że Ci będzie pasowało ;)

Fiuuuu, bardzo dziękuję, nie mogę się doczekać., ale poświęcenie beerhandenklappend.gif

Loluś zaprasza :)

Od samiuśkiego rana :)

Lecę wysyłać

Posted

Nie spać, nie spać ...

Proszę kupować :)

Ja tez dzisiaj coś kupiłam, nie mogłam się oprzeć,  a wszystko przez anecik  :), obok miejsca, gdzie wysyłałam jej paczkę jest targ,no i poszłam, no i kupiłam, będzie nowy asortyment na bazar, ostatnio w trawy wlazłam, jak przeżyją zimę będą, troszkę ją okryję

Liriope muscari  Big Blue

WSY0036707_5175.jpg

mam jeszcze jakieś miskanty, dostałam sadzonki i nie wiem dokładnie jakie, muszę dopytać

W PRZYGOTOWANIU na przyszły rok

- Irga wierzbolistna idealna roślina okrywowa 

Posted

Piękna ta trawka. Ja nie mam do nich ręki. Szybko mi giną :( Fakt, że jak kupowałam na bazarku, to takie małe kępki i może dlatego nie chciały się roachodować. Poczekam na Twoje:)

Posted

Cieszę się, że amarylis mój :)

Proszę jeszcze nr 10b czyli rozchodnik 1 szt

I możesz wystawić mi rachunek :)

O kij, bardzo dziękuję,  wieczorkiem napiszę :)

Zapraszamy :)

:)

Piękna ta trawka. Ja nie mam do nich ręki. Szybko mi giną :( Fakt, że jak kupowałam na bazarku, to takie małe kępki i może dlatego nie chciały się roachodować. Poczekam na Twoje:)

Moje na razie rosną,  zebrinus i inne miskanty,  pampasowa, red baron jeszcze gdzieś była,muszę jej poszukać, zobaczymy co będzie po zimie i wtedy pójdą na bazar :)

Pierwszy raz zaczyna u mnie kwitnąć trawa pampasowa, jak już wylezie cała zrobię fotkę .

Posted

wczoraj wpłaciłam pieniązki a dziś ju ż dostałam sms z poczty że paczka w drodze:) jutro u mnie bedzie;) DZIĘKI!

Znaczy się :) numeru nie pokręciłam, ale nazwisko chcieli, jaka ta PP szybka, kto by pomyślał ....

Posted

Oneczko a trawkę rosnącą za rozchodnikiem ( 10 b ) też mogę chcieć ?

W górę z zaproszeniem .

Ależ oczywiście :), dla Smyczka wszystko :)

Mamy wpłaty - Supergoga, Norek Frycu, koja,  mariusz pp, Lupus Nord, kiyoshi - bardzo dziękuję beerhandenklappend.gif

Posted

zglasza sie Ewusia Klucz%20do%20serca.gif

nie otrzymallam numeru kontusia 

zaprosze podniose hohoooooo

Już się poprawiam :), a kwiatuchy poleciały z samego rana :)

Posted

Moje na razie rosną,  zebrinus i inne miskanty,  pampasowa, red baron jeszcze gdzieś była,muszę jej poszukać, zobaczymy co będzie po zimie i wtedy pójdą na bazar :)

Pierwszy raz zaczyna u mnie kwitnąć trawa pampasowa, jak już wylezie cała zrobię fotkę .

Iwona coś mi się wydaję że na wiosnę też pójdę z torbami. Mam kawałek wyznaczony na trawy :D

Posted

Iwona coś mi się wydaję że na wiosnę też pójdę z torbami. Mam kawałek wyznaczony na trawy :D

To będę na nie chuchać i dmuchać całą zimę, aby nic im się nie stało, a do wiosny możesz odkładać po dychu..... hi hi

Dziś poleciały paczuchy do -anecik, Lupus Nord, kiyoshi:)

Zapakowana Supergoga poleci jutro :)