jola_li Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 W tych krótkich łóżkowych scenach to najnormalniejszy pies pod słońcem :)! Quote
Nutusia Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Po fotkach nikt by nie uwierzył, że to takie ziółko jest... ! Quote
Mattilu Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 To samo miałam napisać, na fotkach z miziającą ją ręką Pepsi wygląda tak domowo... Quote
malagos Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Jak to te zwierzaki umieją się kamuflować, patrzta! Quote
Kejciu Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 W oczekiwaniu na fotki i filmiki melduję, że przelałam dla Pepsi 51,80 z bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/333485-po%C5%BCegnanie-lata-powitanie-jesieni-dla-dw%C3%B3ch-suczek-do-1610-2015-godz-2000/ Jak dojdą bardzo proszę o informację. Pozdrawiam!!! Gabi - bardzo dziękujemy!!!pieniążki już na koncie Pepsi. Ziutka dopisz proszę do postu rozliczeniowego - a ja pędzę potwierdzić na bazarku :) Quote
Kejciu Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Ziutka dopisz z mojego ogłoszeniowego 36,50zł http://www.dogomania.com/forum/topic/333554-koniec-og%C5%82oszenia-dla-psiak%C3%B3w-mini-pakiety-050z%C5%82-do-3110/ Quote
konfirm31 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ogromne zmiany, Kasiu :). A tak niedawno, Pepsi siedziała przerażona pod łóżkiem, a Ty ją głaskałaś słonikiem(?), bo paluszki, to by Ci pewnie odgryzła ;) Quote
Kejciu Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Dzisiaj nie wiem co się stało ale spała na kołdrze ja weszłam do pokoju zerwała się zawarczała i przeleciała koło mnie jak piorun kulisty do innego pokoju - może coś jej się przyśniło .... Quote
Marysia R. Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Niesamowite. Fascynuje mnie ta mała. Ona na tych filmach na kołdrze wygląda na całkiem wyluzowanego i normalnego psa. W życiu bym nie podejrzewała, że to taki dzikus. Miejmy nadzieję, że to dobrze rokuje na przyszłość ;) :) Quote
Kejciu Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Niesamowite. Fascynuje mnie ta mała. Ona na tych filmach na kołdrze wygląda na całkiem wyluzowanego i normalnego psa. W życiu bym nie podejrzewała, że to taki dzikus. Miejmy nadzieję, że to dobrze rokuje na przyszłość ;) :) Jak wrócę od weta spróbuję nagrać takie jej " normalne " " nie normalne " zachowanie - w sensie jak większość czasu spędza Pepsi :) Quote
Nutusia Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Pepsik jest po prostu normalna... inaczej ;) :) Quote
Mattilu Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Głaski dla normalnej inaczej Pepsi i dla wszystkich zwierząt kasiowych 1 Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 U nas tak jakby kroczek do przodu - podczas zabawy udało mi sie nasunąć obrożę - ale Pepsi nagle odskoczyła - i cała zaczęła się rzucać aż jej spadła - lecz nie zrażona zajściem dalej podeszła do zabawy z miśkiem obok mnie - pierwsza próba od dawna nie udana ale będą następne aż do skutku. Jeśli chodzi o komitywę z Sabą to Pepsi naśladuje każdy jej ruch - no prawie każdy. Stoję w piżamie Saba liże mnie po łydce - podchodzi Pepsi i robi to samo oczywiście do momentu aż się nie poruszę lub nie odezwę. Saba przez kołnierz lizać łapy nie mogła to co zobaczyłam jak któregoś razu weszłam do pokoju ? Obie panny leżą obok siebie i kto liże Saby łapkę ?..... Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 powoli kończy nam się stress out i sucha karma - więc niedługo będę musiała zamówić. A dzisiaj zamówiłam podkłady 10 opakowań z wysyłką 87,98zł - Ziutka uzupełni w rozliczeniach. Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=sfGKDk6t5E8&feature=youtu.be widać napięcie :D Quote
konfirm31 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Słodkie Pepsiątko :). Ale czuje się, że cały czas jest jeszcze "za szybą". Czy ona jest i na lekach psychotropowych i na stress out jednocześnie? Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Oczki Pepsinki bardzo smutne.. E/W/R Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Słodkie Pepsiątko :). Ale czuje się, że cały czas jest jeszcze "za szybą". Czy ona jest i na lekach psychotropowych i na stress out jednocześnie? tak dostaje dwa leki na raz Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Oczki Pepsinki bardzo smutne.. E/W/R robię co mogę.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Przecież wiem...Ty jesteś w stałym kontakcie z lekarzem i ma on Twoje pełne zaufanie?Bo zaskoczyło mnie jednoczesne podawanie tych leków tzn.psychotropów i stress out..Nie kolidują swym działaniem?Przecież psychotrop ma wyciszyć,uspokoić i stress ma uspokoić..Przepraszam bardzo-powiem wprost:nie podoba mi się to.Jak np.w depresji lekarze przepisują leki psychotropowe to tylko leki psychotropowe,a nie leki+coś...A wątroba co na taką ilość leków?Ma coś osłonowo? Elżbieta Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015   Przecież wiem...Ty jesteś w stałym kontakcie z lekarzem i ma on Twoje pełne zaufanie?Bo zaskoczyło mnie jednoczesne podawanie tych leków tzn.psychotropów i stress out..Nie kolidują swym działaniem?Przecież psychotrop ma wyciszyć,uspokoić i stress ma uspokoić..Przepraszam bardzo-powiem wprost:nie podoba mi się to.Jak np.w depresji lekarze przepisują leki psychotropowe to tylko leki psychotropowe,a nie leki+coś...A wątroba co na taką ilość leków?Ma coś osłonowo? Elżbieta Stress out nie jest lekiem - to ziołowy suplement - tak jestem w stałym kontakcie z wetem i ma on w pełni moje zaufanie - z wiedzą lekarza nie dyskutuję bo sama takiej nie posiadam. Ona przyjmuje 1/4 proszka wielkości rutinoscorbinu - ciężko nawet je podzielić są mikroskopijne - żadnych osłonowych leków przy takiej ilości nie potrzebuje zdaniem lekarza - nawet dzisiaj podczas wizyty na zdjęciu szwów z Sabcią zapytał jak postępy - ale jeśli ktoś ma możliwość zaczerpnąć wiedzy na ten temat u innego weta - to każda rada mile widziana :) powiem jeszcze tylko że pierwszy behawiorysta który u nas był powiedział że stress out działa dopiero gdy po godzinie pies dostanie coś słodkiego - np. biszkopta :) ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Zapomniałam - wczoraj była u nas taka pani co sprzedaje takie prawdziwe wiejskie jajka - Pepsi jak usłyszała nową osobę tak zaszyła się w pokoju że nie wychodziła kilkanaście minut po tym jak pani już poszła - czołgała się po ziemi wąchając jej zapachy.... może coś jej się przypomniało a może zapach kur albo coś jej się skojarzyło.... biedna - moja mama mówi że aż żal było na nią patrzeć jak biedna bała się wyjść na przedpokój a potem czołgając się wąchała ślady Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Jeśli masz zaufanie do weta to świetnie.Jest u niej jakaś uboczna reakcja typu spanie,ślinienie sie czy nie?U ludzi jak zostają podane psychotropy to człowiek jest otumaniony może u psów jest inaczej?U ludzi przy tego typu lekach stosuje się również psychoterapię...Pewnie lek ma rację..Daj Boże.Jeśli ona jest przerażona,zagubiona,spięta to ja bym spróbowała zastosować u niej drogą!kamizelkę antystresową.. A lek Stress-out znam podaję naszemu panikarzowi w Sylwestra.. EOT Elżbieta Quote
Recommended Posts