Jump to content
Dogomania

W Swoim Domku -Młoda LUNA-Dysplazja stawów biodowych...w planie komórki macierzyste...potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

Kochani Heaven&Lily podesłała mi paragon za Omegę,widząc na rachunku inne pozycje,też dla Lunki ,z uwagi na to ,że tyle czasu sama  i suplementowała i karmiła sunię,sama zadecydowałam ,że podliczę cały parogon,jeżeli to nadużycie to różnicę zapłacę ja :)

rachunek wklejony za 2x Omega

3 kg karmy Purina Pro Plan

i   3 paczki smaczków :)

Posted

Wszystkim bardzo dziekuje. Bez was nie dostala by luna szansy na lepsze życie.

Tak Elżbietko :) dobrze powiedziane :) gdbyby nie dogo...gdyby nie nasi Lunkowi darczyńcy :)

Przepraszam wszystkich,że aż do teraz nie pisnęłyśmy słówka...

na usprawiedliwienie powiem,że już ze dwa razy byliśmy u progu wyadotowania Luny i w ostatniej chwili domki zrezygnowały.

Pamiętacie tę Panią co miała się po wkacjach odezwać,tę której pies odszedł ,też miał dysplazję i Pan domu nie chciał się zgodzić na chorego psa?

Tak to TEN dom :)

Heaven&Lily była z państwem w kontakcie 

i wtedy kiedy sunia była diagnozowana i sterylizowana przekazywała inforacje na temat stanu zdrowia Lunki i cały czas :)

W zeszłym tygodniu Luna była ze swoją opiekunką na wizycie przed/adopcyjnej :) w Będzinie ,wizyta przebiegła wzorowo dla obu stron :) 

Państwo rozkochani,chcieli żeby Luna już została,ale z uwagi na gojenie się ranek bezpieczniej było odłożyć adopcję na tydzień.

Heaven&Lily oczywiście podpisze z państwem umowę adopcyjną.

Dom z pięknym ogrodem a za płotem każdej posesji psiaki także z odzysku :) dom bez dzieci,wspaniali ludzie...to o tym marzyliśmy dla Lunki.

Jutro Lunka jedzie do swojego nowego domku,ta ostatnia faktura to dla niej na dobry początek :)

Państwo w razie pogorszenia się stanu zdrowia Lunki biorą na siebie leczenie,bez wzgldu na koszty.

Uprasza się o trzymanie kciuków za jutro,bo jutro rano zaczyna się nowy rodział historii Luny...

Heaven&Lily przeprasza,ale z emocji trudno Jej klepać w klawiaturę telefonu.

oczywiście jutro będą zdjęcia Lunki z nowego domku i relacja na gorąco :)

Posted

Dzis jeszcze raz wszystkim dziekuje za podarowane lunce lepsze życie za wasze serce i trud w bazarkach i inne wplaty dzieki ktorym mogłam zrobić luni badania zdjęcia i postawić ja do zycia . Dzieki wam !!!!!! młodzi ludzie zdecydowali się na adopcje . Jedziemy rano trzymajcie kciuki oby to byl ten domek .

• Upvote 1
Posted

Kciukamy za Lunę :) Wspaniałe wieści ! 

Dzięki Lili :) Lunka juz spakowana,trochę niespokojna,bo wyczuwa emocje opiekunki.

Heaven&LIly nie rycz :) cieszyć się trzeba :) oj będzie brykała po tym ogromnym trawniku :)

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili :)

Heaven&Lily wraca do domku z maluchami,Luna została w swoim domku w Będzinie.

Umowa adopcyjna podpisana.

Lunko najlepsiejszego :)

Posted

Jest jeszcze do rozliczenia ostatni bazarek dla Lunki,niewiele z tego będzie,Lunka jest na minusie 19 z groszami,resztę przekazujemy na potrzebowską/potrzebowskiego :)

bo mamy nadzieję,że Lunka już doopenki z nowego domku ....ale czy to wiadomo.

Posted

My juz z małymi w domu Lunka u Madzi w domku z pięknym ogrodem i widzę że nowi właściciele kochają zwierzaki juz kupione miała smaczki wypytywali dokladnie o wszystko o leki o karmę co lubi.luna jak usłyszała psa na polu to pobiegła z domku pilnować i pokrzyczeć że już tu jest .przy nas zwiedziła caly dom ale musiałam szybko wypic kawę bo płacz miałam na końcu nosa i musialam szybko wyjechac do domu chociaż widzę ze będzie miala to czego potrzebuje , kochający dom z ogrodem .Nie byłam w stanie zrobić zdjęć i czekam na zdjęcia z nowymi wieściami od pani Madzi

Posted

Chce jeszcze raz podziękować wszystkim wiem że się powtarzam i jezeli wpłynął jeszcze jakies pieniążki za bazarki i cegiełki prosze wskazać inną innego potrzebującego pieska i prześle na wskazane konto aby mu pomoc jak lunie pomogliście Wy kochani!!!.Wielkie dzieki .Będę w miare na bieżąco informować o naszej kochanej lunce i jak dostane zdjęcia to dodam

Posted

Chce jeszcze raz podziękować wszystkim wiem że się powtarzam i jezeli wpłynął jeszcze jakies pieniążki za bazarki i cegiełki prosze wskazać inną innego potrzebującego pieska i prześle na wskazane konto aby mu pomoc jak lunie pomogliście Wy kochani!!!.Wielkie dzieki .Będę w miare na bieżąco informować o naszej kochanej lunce i jak dostane zdjęcia to dodam

Kochana wcale się nie dziwię,że się pobeczałaś i to bardzo :( tulę mocno !

mnie trudno było dobrnąć do końca meczu.

ależ wieści :D :D :D Powodzenia sunieczko nasza kochana :* :* :* :)

ależ wieści :D Powodzenia sunieczko nasza kochana :  :)

Marticzko Tobie kłaniam się najniżej,jestem Twoją dłużniczką,będę pamiętała ile Tobie zawdzięczamy !

Ale wiadomość!!! :D

9659bb46d165.gif

Luno, wszystkiego naj naj na nowej drodze życia :D

Maciusiu i stałeś się dobrym wróżem !

pamiętam jak pisałeś,że niech no tylko urlopy się skończą ...i tak się stało,czekaliśmy aż nowa rodzina Luny wróci z wakacji .

• Upvote 1
Posted

ja tu wory fantów przytargałam z myślą o nowym bazarku dla Luneczki a tu taki surprise :D ogromnie się cieszę :) a bazarek przeznaczymy dla kolejnych potrzebujących biedaków :)

Z niekłamaną przyjemnością muszę podziękować :)  ( obym nie zapeszła )

• Upvote 1
Posted

Maciusiu i stałeś się dobrym wróżem !

pamiętam jak pisałeś,że niech no tylko urlopy się skończą ...i tak się stało,czekaliśmy aż nowa rodzina Luny wróci z wakacji .

Może w połowie bo też pisałem, że ta Pani po wakacjach pewnie się już nie odezwie :P :wacko:

ja tu wory fantów przytargałam z myślą o nowym bazarku dla Luneczki a tu taki surprise :D ogromnie się cieszę :) a bazarek przeznaczymy dla kolejnych potrzebujących biedaków :)

Ty już będziesz wiedziała co z tym zrobić :)

Posted

tfu tfu tfu ... ;) ja jestem dobrej myśli :)

ja też, z tego co przekazywała mi Heaven&Lily która nawet w czasie gdy Państwo byli na urlopie kontaktowała się z Babcią :)

potem to nie była jedna rozmowa,dwie...

Wizyta p/adopcyjna rozwiała wszystkie wątpliwości.

dopiero co...oddzwoniła nowa Pani :) wszytsko dobrze :)  

Dzieje się  ;) Luna zawładnęła sercem Pana a Pan jej,ciągle przynosi mu fanty do aportowania i ganiają tak po ogrodzie :)

Luna będzie tęskniła,to pewne,ale nowi Ludzie Luny zrobią wszystko aby było jaknajmniej boleśnie.

Zdjęcia z nowego domku już wkrótce,jak tyllko dolecą :)