Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

Wiesiu kochana, jesteś ....ANIOŁEM !!! Mam nadzieję, ze do końca roku, nasz piesio znajdzie dom.
Ale Fajnie !

Havanko, zawstydzasz mnie, ciesze sie ze jestes tutaj.....
Posted

To chyba trochę ryzykowne, lista dotyczy jedynie zaproszeń na bazarki.

Z tego co wiem dziewczyny wysyłają zaproszenia na wątek właśnie z tej listy.

Ale spoko - mam zrobić lub ktoś zrobi bazarek z moich fantów - wtedy zapraszać będę na bazarek i na wątek małego:)

Posted

Havanko, zawstydzasz mnie, ciesze sie ze jestes tutaj.....

Prawdę rzekłam. A ja cieszę się z Twojej obecności !

Jest kilka następnych deklaracji; Terra zrobi bazarek - super ! Bogusik, z tego co wyczytałam, przeniesie swoją deklarację na Pszenicznego ( nie wiem w jakiej kwocie) - fantastycznie !
Dobrze byłoby, gdyby skarbnik zebrał oferty pomocy i przedstawił je na pierwszej stronie wątku. Będziemy wiedzieć, ile już mamy.
  • Upvote 1
Posted

Jest kilka następnych deklaracji; Terra zrobi bazarek - super ! Bogusik, z tego co wyczytałam, przeniesie swoją deklarację na Pszenicznego ( nie wiem w jakiej kwocie) - fantastycznie !
Dobrze byłoby, gdyby skarbnik zebrał oferty pomocy i przedstawił je na pierwszej stronie wątku. Będziemy wiedzieć, ile już mamy.

Hawanko,moja deklaracja to tylko 10zł. ale kto mnie zna już z innych wątków to wie,że wspomagam na miarę możliwości jeszcze jednorazowymi...Będzie dobrze! :) Murka robi śliczne zdjęcia,więc po spa ruszamy z ogłoszeniami.Oczywiście najpierw wizyta u weta i podstawowe badania!

Posted

Hawanko,moja deklaracja to tylko 10zł. ale kto mnie zna już z innych wątków to wie,że wspomagam na miarę możliwości jeszcze jednorazowymi...Będzie dobrze! :)

Bogusik, nie mów "tylko 10 zł", duże kwoty składają się właśnie z takich pięciozłotówek, dyszek. Bardzo się cieszę, ze Twoja dyszka zasili konto Pszenicznego. Jednorazowe też na miarę złota. Też myślę, ze będzie dobrze !
Posted

Bogusik, pieknie dziekujemy, fajnie ze jestes z nami.......juz widze oczami wyobrazni naszego pieknisia na trawce....

Bogusik, nie mów "tylko 10 zł", duże kwoty składają się właśnie z takich pięciozłotówek, dyszek. Bardzo się cieszę, ze Twoja dyszka zasili konto Pszenicznego. Jednorazowe też na miarę złota. Też myślę, ze będzie dobrze !

A ja kochane cieszę się,że dogo dzięki takim osobom jak Wy powstaje "z popiołów" i odbudowuje wiarę,że warto i trzeba pomagać! :) Razem i w zgodzie możemy bardzo wiele zdziałać,bo przecie w jedności siła! :)

• Upvote 1
Posted

, Tosiek oddaje Pszenicznemu :) 200 zl stalej Do konca roku a potem zobaczymy dalej, no ale mam nadzieje ze Pszeniczny tak Jak Tosiek znajdzie szybko domek :).....
Chcialabym jeszcze z Toskowej nadwyszki odstapic cos Mikrusowi....ale nie wiem czy mozna.....hm znowu nie wiem

Wieso - tak bardzo się cieszę, ściskam mocno i dziękuję w imieniu kolejnego zamojskiego psiaka w potrzebie ! :)

Pszeniczny odwdzięczy się taką samą radością, jak Tosiek !

A Mikruskowi jak najbardziej oddamy nadwyżkę - chłopak tez w potrzebie.

Jesteś głównym sponsorem u Tośka, masz prawo decydować :)

Skoro cudny Tosiek jedzie do domu przeniosę swoją deklaracje na Pszenicznego, niestety będzie to tylko 5 zł ( od września )

Bardzo dziękujemy - każda wpłata to ratunek dla Pszenicznego :)

Wesprę Pszenicznego jakimś bazarkiem.

Bardzo dziękujemy:)

Dziękuję Murko za odpowiedź :) Mam nadzieję,że Pszeniczny okaże się spokojnym i łagodnym pieskiem,a nie agresorem.Przeniosę stałą z Tosia na Pszenicznego

:) Bardzo dziękujemy!

Super działania. Myślę ,że psu jest znacznie lepiej w murkowym boksie niż w schroniskowym

Tez tak myślę :)

Posted

Wszystko zebrałam w 1 poście, sprawdzcie, czy kogoś nie pominęłam :)

• Upvote 1
Posted

Wszystko zebrałam w 1 poście, sprawdzcie, czy kogoś nie pominęłam :)

Pominęłaś Tolu: Elficzkowa - 5 zł stałej a Bogusik 10 zł deklaracja przeniesiona z Tośka)
Posted

Pominęłaś Tolu: Elficzkowa - 5 zł stałej a Bogusik 10 zł deklaracja przeniesiona z Tośka)

O widzisz, dzięki - już poprawiam i dopisuję !

Posted

, Tosiek oddaje Pszenicznemu :) 200 zl stalej Do konca roku a potem zobaczymy dalej, no ale mam nadzieje ze Pszeniczny tak Jak Tosiek znajdzie szybko domek :).....
Chcialabym jeszcze z Toskowej nadwyszki odstapic cos Mikrusowi....ale nie wiem czy mozna.....hm znowu nie wiem

Wiesia dałaś czadu :D

Z tego co widzę na innych wątkach to jeśli zostają pieniążki po psie który poszedł do DS i Dziewczyny zgadzają się (pisząc o tym na wątku) reszta kasy przechodzi na nowego bidnego potrzebującego pomocy.

Chyba tak to działa, ale wiesz Wiesia my ciągle uczennice :D

Posted

Powstał "problem" z bazarkiem :(

Napiszę do Was późnym wieczorem lub jutro rano.

Aleś mnie wystraszyła. Zanim się zalogowałam ns dogo przez 2 minuty myślałam co zawaliłam z bazarkiem? Uf....

Odpisałam na PW :)

Posted

Pszenicznego nie da się nie zauważyć – przeraźliwie smutny wzrok i jedna wielka masa kołtunów.  

Deklaracje stałe :)

Havanka - 10 zł

Tola  - 10 zł

Bogusik - stała z Niko 10 zł

wieso - 200 zł

Bogusik - 10 zł

elficzkowa - 5 zł

Razem : 245 zł

Jednorazowe wpłaty :)

anecik - "grosik"

przepraszam że tak post pod postem ale o tej porze to normalni ludzie spią albo szykują się do pracy a nie siedzą w pracy na dogo :D . A do rana mi umknie.

Czy nie ma błędu u Bogusik?

Bogusik - 10 zł

Powinno być chyba 1x10 zł?

Posted

O, Anecik, nasz skarbniczek juz dziala :), jak dobrze.....teraz pewno spi wiec jej nie budzimy......przyjemnego dnia, ja zaraz lece do robotki....

Posted

A ja kochane cieszę się,że dogo dzięki takim osobom jak Wy powstaje "z popiołów" i odbudowuje wiarę,że warto i trzeba pomagać! :) Razem i w zgodzie możemy bardzo wiele zdziałać,bo przecie w jedności siła! :)

Święte słowa ! Chociaż, muszę się przyznać, ze miałam chwile załamania i już kilka razy "odchodziłam" z dogo. W pojedynkę ciężko jest czegoś dokonać, ale w grupie wspierających się ludzi, można "góry przenosić"!
  • Upvote 1
Posted

przepraszam że tak post pod postem ale o tej porze to normalni ludzie spią albo szykują się do pracy a nie siedzą w pracy na dogo :D . A do rana mi umknie.

Czy nie ma błędu u Bogusik?

Bogusik - 10 zł

Powinno być chyba 1x10 zł?

Tak jest błąd ma być 10zł stała przeniesiona z Tosia :)