Bogusik Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Dziękuję Murko za odpowiedź :) Mam nadzieję,że Pszeniczny okaże się spokojnym i łagodnym pieskiem,a nie agresorem.Przeniosę stałą z Tosia na Pszenicznego 1 Quote
Poker Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Super działania. Myślę ,że psu jest znacznie lepiej w murkowym boksie niż w schroniskowym 3 Quote
wieso Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Wiesiu kochana, jesteś ....ANIOŁEM !!! Mam nadzieję, ze do końca roku, nasz piesio znajdzie dom. Ale Fajnie ! Havanko, zawstydzasz mnie, ciesze sie ze jestes tutaj..... Quote
b-b Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 To chyba trochę ryzykowne, lista dotyczy jedynie zaproszeń na bazarki. Z tego co wiem dziewczyny wysyłają zaproszenia na wątek właśnie z tej listy. Ale spoko - mam zrobić lub ktoś zrobi bazarek z moich fantów - wtedy zapraszać będę na bazarek i na wątek małego:) Quote
Havanka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015   Havanko, zawstydzasz mnie, ciesze sie ze jestes tutaj.....  Prawdę rzekłam. A ja cieszę się z Twojej obecności ! Jest kilka następnych deklaracji; Terra zrobi bazarek - super ! Bogusik, z tego co wyczytałam, przeniesie swoją deklarację na Pszenicznego ( nie wiem w jakiej kwocie) - fantastycznie ! Dobrze byłoby, gdyby skarbnik zebrał oferty pomocy i przedstawił je na pierwszej stronie wątku. Będziemy wiedzieć, ile już mamy. 1 Quote
Bogusik Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015    Prawdę rzekłam. A ja cieszę się z Twojej obecności ! Jest kilka następnych deklaracji; Terra zrobi bazarek - super ! Bogusik, z tego co wyczytałam, przeniesie swoją deklarację na Pszenicznego ( nie wiem w jakiej kwocie) - fantastycznie ! Dobrze byłoby, gdyby skarbnik zebrał oferty pomocy i przedstawił je na pierwszej stronie wątku. Będziemy wiedzieć, ile już mamy. Hawanko,moja deklaracja to tylko 10zł. ale kto mnie zna już z innych wątków to wie,że wspomagam na miarę możliwości jeszcze jednorazowymi...Będzie dobrze! :) Murka robi śliczne zdjęcia,więc po spa ruszamy z ogłoszeniami.Oczywiście najpierw wizyta u weta i podstawowe badania! Quote
wieso Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Bogusik, pieknie dziekujemy, fajnie ze jestes z nami.......juz widze oczami wyobrazni naszego pieknisia na trawce.... 1 Quote
Havanka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Hawanko,moja deklaracja to tylko 10zł. ale kto mnie zna już z innych wątków to wie,że wspomagam na miarę możliwości jeszcze jednorazowymi...Będzie dobrze! :) Bogusik, nie mów "tylko 10 zł", duże kwoty składają się właśnie z takich pięciozłotówek, dyszek. Bardzo się cieszę, ze Twoja dyszka zasili konto Pszenicznego. Jednorazowe też na miarę złota. Też myślę, ze będzie dobrze ! Quote
Bogusik Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Bogusik, pieknie dziekujemy, fajnie ze jestes z nami.......juz widze oczami wyobrazni naszego pieknisia na trawce.... Bogusik, nie mów "tylko 10 zł", duże kwoty składają się właśnie z takich pięciozłotówek, dyszek. Bardzo się cieszę, ze Twoja dyszka zasili konto Pszenicznego. Jednorazowe też na miarę złota. Też myślę, ze będzie dobrze ! A ja kochane cieszę się,że dogo dzięki takim osobom jak Wy powstaje "z popiołów" i odbudowuje wiarę,że warto i trzeba pomagać! :) Razem i w zgodzie możemy bardzo wiele zdziałać,bo przecie w jedności siła! :) 1 Quote
Tola Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 , Tosiek oddaje Pszenicznemu :) 200 zl stalej Do konca roku a potem zobaczymy dalej, no ale mam nadzieje ze Pszeniczny tak Jak Tosiek znajdzie szybko domek :)..... Chcialabym jeszcze z Toskowej nadwyszki odstapic cos Mikrusowi....ale nie wiem czy mozna.....hm znowu nie wiem Wieso - tak bardzo się cieszę, ściskam mocno i dziękuję w imieniu kolejnego zamojskiego psiaka w potrzebie ! :) Pszeniczny odwdzięczy się taką samą radością, jak Tosiek ! A Mikruskowi jak najbardziej oddamy nadwyżkę - chłopak tez w potrzebie. Jesteś głównym sponsorem u Tośka, masz prawo decydować :) Skoro cudny Tosiek jedzie do domu przeniosę swoją deklaracje na Pszenicznego, niestety będzie to tylko 5 zł ( od września ) Bardzo dziękujemy - każda wpłata to ratunek dla Pszenicznego :) Wesprę Pszenicznego jakimś bazarkiem. Bardzo dziękujemy:) Dziękuję Murko za odpowiedź :) Mam nadzieję,że Pszeniczny okaże się spokojnym i łagodnym pieskiem,a nie agresorem.Przeniosę stałą z Tosia na Pszenicznego :) Bardzo dziękujemy! Super działania. Myślę ,że psu jest znacznie lepiej w murkowym boksie niż w schroniskowym Tez tak myślę :) Quote
Tola Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015    Prawdę rzekłam. A ja cieszę się z Twojej obecności ! Jest kilka następnych deklaracji; Terra zrobi bazarek - super ! Bogusik, z tego co wyczytałam, przeniesie swoją deklarację na Pszenicznego ( nie wiem w jakiej kwocie) - fantastycznie !Dobrze byłoby, gdyby skarbnik zebrał oferty pomocy i przedstawił je na pierwszej stronie wątku. Będziemy wiedzieć, ile już mamy. Wszystko zebrałam w 1 poście, sprawdzcie, czy kogoś nie pominęłam :) 1 Quote
Havanka Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Wszystko zebrałam w 1 poście, sprawdzcie, czy kogoś nie pominęłam :) Pominęłaś Tolu: Elficzkowa - 5 zł stałej a Bogusik 10 zł deklaracja przeniesiona z Tośka) Quote
Tola Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Pominęłaś Tolu: Elficzkowa - 5 zł stałej a Bogusik 10 zł deklaracja przeniesiona z Tośka) O widzisz, dzięki - już poprawiam i dopisuję ! Quote
Anecik Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 , Tosiek oddaje Pszenicznemu :) 200 zl stalej Do konca roku a potem zobaczymy dalej, no ale mam nadzieje ze Pszeniczny tak Jak Tosiek znajdzie szybko domek :)..... Chcialabym jeszcze z Toskowej nadwyszki odstapic cos Mikrusowi....ale nie wiem czy mozna.....hm znowu nie wiem Wiesia dałaś czadu :D Z tego co widzę na innych wątkach to jeśli zostają pieniążki po psie który poszedł do DS i Dziewczyny zgadzają się (pisząc o tym na wątku) reszta kasy przechodzi na nowego bidnego potrzebującego pomocy. Chyba tak to działa, ale wiesz Wiesia my ciągle uczennice :D Quote
Anecik Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Powstał "problem" z bazarkiem :( Napiszę do Was późnym wieczorem lub jutro rano. Aleś mnie wystraszyła. Zanim się zalogowałam ns dogo przez 2 minuty myślałam co zawaliłam z bazarkiem? Uf.... Odpisałam na PW :) Quote
Anecik Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Pszenicznego nie da się nie zauważyć – przeraźliwie smutny wzrok i jedna wielka masa kołtunów. Deklaracje stałe :) Havanka - 10 zł Tola - 10 zł Bogusik - stała z Niko 10 zł wieso - 200 zł Bogusik - 10 zł elficzkowa - 5 zł Razem : 245 zł Jednorazowe wpłaty :) anecik - "grosik" przepraszam że tak post pod postem ale o tej porze to normalni ludzie spią albo szykują się do pracy a nie siedzą w pracy na dogo :D . A do rana mi umknie. Czy nie ma błędu u Bogusik? Bogusik - stała z Niko 10 zł Bogusik - 10 zł Powinno być chyba 1x10 zł? Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 O, Anecik, nasz skarbniczek juz dziala :), jak dobrze.....teraz pewno spi wiec jej nie budzimy......przyjemnego dnia, ja zaraz lece do robotki.... Quote
Havanka Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 A ja kochane cieszę się,że dogo dzięki takim osobom jak Wy powstaje "z popiołów" i odbudowuje wiarę,że warto i trzeba pomagać! :) Razem i w zgodzie możemy bardzo wiele zdziałać,bo przecie w jedności siła! :) Święte słowa ! Chociaż, muszę się przyznać, ze miałam chwile załamania i już kilka razy "odchodziłam" z dogo. W pojedynkę ciężko jest czegoś dokonać, ale w grupie wspierających się ludzi, można "góry przenosić"! 1 Quote
malagos Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Masz absolutną rację :) tym bardziej, że są tego wyniki :) Quote
Nadziejka Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Czaruje maluczki kramiczek dla Pszniczniaczka cudnego za chwilke bedzie gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/148240-na-ratunek-pszenicznemu-ktory-jedzie-do-mureczkow-kramik-maly-zaprasza-do-22-sierpnia-g2200/ Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Zapisuję sobie tego pięknego pszenicznego psiaka. Będzie przepiękny bez tych kołtunów. Quote
Bogusik Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 przepraszam że tak post pod postem ale o tej porze to normalni ludzie spią albo szykują się do pracy a nie siedzą w pracy na dogo :D . A do rana mi umknie. Czy nie ma błędu u Bogusik? Bogusik - stała z Niko 10 zł Bogusik - 10 zł Powinno być chyba 1x10 zł? Tak jest błąd ma być 10zł stała przeniesiona z Tosia :) Quote
Recommended Posts