Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja go nie ogłaszam, tylko wyprowadzam chłopca:loveu::loveu::loveu::loveu:
mogę robić mu zdjęcia i wyprowadzać i słuchać rad jak się zachowywać ale ja o tej rasie nie wiem nic
są dwa nowe astki, też mogłabym dać zdjęcia i spróbować wyjść na spacer, jest staruszek mix raczej, cuuuuuuuudo charakter , grubu mi się skojarzył z tą świnią z "Króla Lwa" cały rozradowany nie ciągnie przytulanka ale ja nie wiem gdzie te astki umieszczać a na adres co dała doddy nie potrafię wkleić zdjęć z resztą nie wiem gdzie

Posted

byłam z Chico na spacerku, piłeczka dała efekty i to był fajny spacer
Chico jest super piesem, przytulaśny, kontaktowy, kiedy wychodzimy siada i czeka aż bramkę otworzę , uwielbia się przytulać i bawić, niestety Chico tyje i to bardzo , on ma za mało ruchu i zabawy

mam jeszcze zdjęcia dwóch astów gdzie wstawić?

Posted

powiedz mi czy chlopak ma swoje ogloszenia ??? bo jesli nie to moze by mu takowe stworzyc ;) no i przydalyby sie jakise fajne foteczki wiec musisz kogos wyciagnac na spacerek i popstrykac ;)

Posted

Dobra kochanie trza sie zabrac do roboty, mi na dniach powinni podlaczyc neta wiec tak. Ola masz bojowe zadanie, dowiedz sie takie podstawowe rzeczy op wszystkich astach, wiek itp, o kilku mam takie rzeczy oraz czy sa kastrowane czy nie. I zachowanie do ludzi, bo wiem ze w Gdansku stosunku do zwierzat nie poznamy. Zdjecia wyslij mi na maila i jak ja bede miala chociaz kilka podstawowych info, ktore tez slij mi razem ze zdjeciami na maila najlepiej zeby nie bylo balaganu to zaloze watek gdanskich bullkow co?

Posted

ok tylko z tym wiekiem to zeby nie było tak jak z Chico:crazyeye: oni 4 lata a tu znany jest że ma dużo mniej
mam zdjecia tego srebrnego i tego dziadka mixa a o nich to już masz informacje a o nowych sie dowiem, taki rudy jest na astowym wątku sama wsadzałam, czarny poszedł nie ma go

Posted

byłam wczoraj ze wszystkimi astami na spacerze, uczymy się chyba siebie na wzajem bo było całkiem nie źle choć piłeczki zapomniałam
tylko z jednym nie wyszłam i z nim nie byłam nigdy- zdjęć też mu nie robiłam - jest tak wchodzę do boksu jest wielka radość i staram się zapiąć smycz no i koniec zawsze chwyci i szarpie , robi to z taką siłą i nic go nie interesuje.
2 tygodnie temu dobre 40 min walczyłam nim udało mi się mu tą smycz odebrać nie chce nic innego , wczoraj tak szarpał że dziś od tych metalowych części smyczy którymi oberwałam mam pełmo krwiaków na nogach i siny i spuchnięty palec u reki - macie jakiś pomysł na niego?

Chico w schronie ma na imię Max , jest lubiany przez pracowników , to taki astek-lizak :evil_lol:
pobawił sie na spacerze, poskakał , poszarpał ale nie za dużo i poprzytulał co mógłby robić ciągle :loveu:
jest bardzo gruby

Posted

Olenka - bo asty to lubią takie zabawy "szarpane":evil_lol:

Ja swoim kupiłam w sklepie z upieciami - gwoździe, śrubki, i inne takie duperele - gruby sznur - chyba z 5 zl/mb i tym się z nimi szarpię - nie mam siniakow:eviltong:

a po smyczach - szczególnie na spacerze - zawsze mialam:cool3:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...