Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia_aa napisał(a):
Nie chcialam watku zasmiecac to post usunelam, skoro juz dostalas fotki na maila ;)

dawaj go mi bedziesz powiększać, bo ja nie umiem
ile zdjęć widzisz bo ja jedno:roll::roll:

Posted

wydaje nam sie,ze on w ogole jeszcze troche podrosl.zrobilismy mu pierwsza kapiel-bal sie wanny i ze 2 razy wyskoczyl ale jak juz poczul drapanie,pieszczenie to nie chcial wyjsc z wanny:)ciesze sie najbardziej z tego,ze slucha sie nas obydwoje.a z tym jego spaniem to byly chichry.zasypial na podlodze ale jak juz zorientowal sie ze spimy,wskakiwal w nogi.raz nawet spadl z tapczanu w nocy,ale tak spadl,ze dupa zostala mu na kanapie:)a skubany chraaaaappiiieeee...:grin:

Posted

ekstra zdjęcia
na jednym to Mateuszek z Panem komendy wydają :evil_lol: a Chico słucha :evil_lol:

Natalka może dlatego ta kolczatka że on taki zwariowany jest na maxa ja tez jemu kolczatke zakładałam a i tak to on ze mną wychodził a nie ja z nim :evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
Natalka może dlatego ta kolczatka że on taki zwariowany jest na maxa ja tez jemu kolczatke zakładałam a i tak to on ze mną wychodził a nie ja z nim :evil_lol:

No, ale żeby nawet w domu i w łóżeczku...
Ściągać to żelastwo :evil_lol:

Posted

natalia_aa napisał(a):
No, ale żeby nawet w domu i w łóżeczku...
Ściągać to żelastwo :evil_lol:

no tak, Gosik ściągaj to mu w łóżeczku i w domku bo mu nie pasuje ten strój ;)

• 11 months later...
Posted

dziś Chico wraca z adopcji, pan wyjeżdża itd
wiadomość dostałam o godz 18 i pies musi opuścić dom dziś, jedzie do mnie co jest wariactwem bo ja na prawdę nie mogę go mieć u siebie
ale na jakiekolwiek inne rozwiązanie nie dano mi czasu
myślcie wszyscy ze mną co dalej:shake::flaming: